Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.869
Cevap
103
Favori
372.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elinde sonunda o servislere hepimizin yolu düşüyor.! Türkiye'de servis kaliteleri zaten yerlerde geziyor. Acer predator cihazımın tüm bakım ve yükseltmelerini kendim yapmaya çalışıyorum. Çünkü biliyorum servise sağlam giden cihazın,sıkıntılı olarak geri alma ihtimalim hayli yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 19 Ekim 2024; 2:43:43 >
  • Arkadaş şu halde bile donmuyorsun takılmıyorsun. Seni nasıl satayım ya? Eskiden olsa ölmüştü telefon. Samsung cidden gelişti daha net anlıyorum artık.
    Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Kesinlikle bende telefondan oldukça memnunum. 2.5 yıl oldu alalı hala akıcı, pil sağlam, tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor, hiçbir sorun yaşatmıyor. Bazen s24+ alsammı diye bakıyorum ama m52 den okadar memnunumki sonra vazgeçiyorum.

• funnel kullanıcısına yanıt
    Hocam satıp da neden boş yere o kadar para vereyim ki dedirtiyor. Hani çok özelliklerini kullanan biri olsam tamam derim de. Hiç ihtiyacını hissetmiyorum.

Telefonlar artık genel kullanım için yeterli seviyelere ulaştı gibi görünüyor. Yeni telefon almak için ya bozulması ya çok über bir farkın olması yada cidden yaptığımız bir iş olabilir onunla ilgili faydasının olması gerekiyor.

Ben de memnunum güncelleme bile yapmamıştım yapmasam mı acaba derken bugün yapayım dedim :)

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Özel bir kullanım alanı yoksa veya para derdiniz yoksa premium serilere hiç gerek yok bence.
    Hocam ne doldurdun içine gırtlağına kadar cihazın?
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar çok yer kaplıyor. Ayrıca güvenli klasör kullanıyorum. 2 cihaz gibi düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.