< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 19 Ekim 2024; 2:43:43 > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (244. sayfa)
-
-
-
Kesinlikle bende telefondan oldukça memnunum. 2.5 yıl oldu alalı hala akıcı, pil sağlam, tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor, hiçbir sorun yaşatmıyor. Bazen s24+ alsammı diye bakıyorum ama m52 den okadar memnunumki sonra vazgeçiyorum.
-
Hocam satıp da neden boş yere o kadar para vereyim ki dedirtiyor. Hani çok özelliklerini kullanan biri olsam tamam derim de. Hiç ihtiyacını hissetmiyorum. -
Telefonlar artık genel kullanım için yeterli seviyelere ulaştı gibi görünüyor. Yeni telefon almak için ya bozulması ya çok über bir farkın olması yada cidden yaptığımız bir iş olabilir onunla ilgili faydasının olması gerekiyor.
Ben de memnunum güncelleme bile yapmamıştım yapmasam mı acaba derken bugün yapayım dedim :)
-
Aynen öyle. Özel bir kullanım alanı yoksa veya para derdiniz yoksa premium serilere hiç gerek yok bence. -
Hocam ne doldurdun içine gırtlağına kadar cihazın? -
Uygulamalar çok yer kaplıyor. Ayrıca güvenli klasör kullanıyorum. 2 cihaz gibi düşünün. -
aynen öyle, telefon yağ gibi akıyor bende değiştirmeyi düşünmüyorum.
bir sorum olacak kameranın yapay zeka özelliğini nasıl kapatabilirim?
her fotodan sonra kendince bişeyler yapıyor renk ayarları filan, seri foto çekmek istediğim zaman bekletiyor çünkü
-
Ben de bu yavaşlıktan şikayetçiyim. Varsa hızlandırma yolu beklerim.
-
Güncelleme geldi :) -
varmı gelişme -
Güncelledik bir aksilik yok. -
Bu telefonun, beğenmediğim tek yanı kamerası gerçekten berbat. Ama suçlamıyorum çünkü alırken fps olduğunun bilincindeydim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 8 Aralık 2024; 17:20:0 > -
Özellikle WhatsApp ve instagramın içinden foto çekiliyorsa iphone 4 ile eşit sayılır
-
hakkaten ya, neden whatsapptayken kamera rezalet? düzeltemez miyiz
-
Her telefon için geçerli bir şey söyleceğim telefon çıkalı 3 yıldan uzun bir süre olduysa ve hala yağ gibi akıyorsa üreticiye güncelleme at diye kaşınmamak gerekir, yapacakları şey gelen güncellemelerle telefonu bilinçli yavaşlatmadan başka birşey değil.
-
Son güncellemeyi kurduktan sonra şarjı daha hızlı yemeye başladı NoT: garantiden batarya değişimi yaptırılmıştı..
-
Çok fark görmedim ben. 3 yıllık bataryası üstünde. -
Samsungda OneUI 5.1 süper bence, fazlasına S23 kullanırken bile güncelleme yapmadım telefon hem pil hem akıcılık olarak süper kaldı. Güncellesem koskoca S23 büyük ihtimalle yine kasmazdı ama 5.1 deki pil ömrü ve stabiliteyi veremeyeceği kesin gibiydi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X