Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.884
Cevap
102
Favori
373.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende öyle bir sıkıntı yok belki verileri temizlerseniz düzelir.

• circassianman kullanıcısına yanıt

aynısını ben de yaşıyorum çevrim dışı haritaları indirmiştim ondan mı diye düşünüyorum şu anda sildim ama henüz denemedim

Bende de aynı sorun var navigasyon kullanırken. Birçok yol denedim ama düzelmedi. Şimdilik telefonu kapatıp açtığımda düzgün çalışıyor gibi, ihtiyaç durumunda böyle yapıyorum. Kalıcı bir çözüm bulabilen paylaşırsa çok sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zno Z kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle yapıyorum ama cort yani yazılımsal sorun gibi.

• Merhaba 3 yildir on numara çalışan telefona nazar degdirdim. Bugün yere düşürdüm kabı da yoktu, telefon titremiyor artık hiçbir şekilde, members uygulamasını indirdim vibrations test edince gene çalışmıyor. Servislere bakıyorum insanların telefonlarını sormadan sıfırlayıp verilerini siliyorlarmis. Bunu nasıl çözebilirim telefonun titrememesi acayip kötü bir şey fonksiyonelligini epey yitirdi benim icjn, bildirimlerini sadece titreşime ayarladigim tonla uygulama vardı, sessizde arama gelince titreşimin olmamasını saymıyorum bile . Acayip canım sıkıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kagrenac K kullanıcısına yanıt
    Titreşim motoru bozulmuş veya temassızlık yapmış olabilir. Siz verileri yedekleyin. Servis yerine telefoncuya da gidilebilir. Gözünün önünde açtırıp baktırabilirsin.

Şimdi servisten çıktım acıkmış. Motoru bozulmussa değişmesi gerekir dediler ama verilerin gitmesi ihtimali her zaman varmış, yedekleyin dediler ama o kadar şeyi ben nereye koyacağım. Hadi fotoğraflar vb bilgisayara atılır da o kadar uygulama, giriş bilgileri, tarayıcı sekmeleri, hatirlamadigim tonla şey var. Tekefonu bırakmadan çıktım mecburen, ne kadar salakça, titreşim motorunun verilerin bulunduğu yerle neden alakası olacak şekilde tasarlamislar. Telefonu 3 yılda 10 kere düşürmusumdur herhalde bunda bozulacağı tuttu. Yazın çok ısınıyor diye kabıni çıkartıp kullanıyorum.

Smart switch ile pc ye yedekleme yaparsanız temanıza, tarayıcı sekmenize kadar birçok şey geri yüklenir. Yine de şifreleri bilmeniz gerekir.

• Arkadaşlar sistem 31.31 gb yer kaplıyor. Benimki mi çok şişmiş acaba sizin ne kadar değerler?

28.65

Güvenli klasör de dolu benim ondan da fazla olabilir az.

• Arkadaşlar telefonu bugün yağmur suyuna düşürdüm 3-4 sn kadar su içinde kaldı şuan çalışıyor telefon ama ileride sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum. Telefondan memnundum var mı bu seviyede tavsiye edeceğiniz bir model.

• Beyler selam. M52 için batarya değişimi yaptıran oldu mu? Veya hangi marka taktırdınız telefoncu da veya serviste mi yaptırdınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Aşırı ölmediyse batarya değişim tavsiye etmiyorum.

Yanıtın için teşekkürler hocam. Tavsiye etmemenizin sebebi nedir acaba?

Cihaza müdahalelerde birçok olumsuzluk ihtimali doğuyor. Ayrıca hiçbir zaman 2. Takılan batarya telefonun ilk hallerinde olan batarya performansını vermiyor.

Çok karamsarsın kardeşim. Ben cihazımın garanti bitimine yakın batarya,ekran,mikrofon,parmak izi okuyucu,hatta eğri kasasını bile garanti kapsamında değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 16 Ekim 2024; 0:24:41 >
  • Mksvir kullanıcısına yanıt
    Geriye ne kaldı ki hocam? Komple yeni cihaz vermiş olmasınlar size?

Edit: Kamera değişmemiş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Ekim 2024; 0:25:39 >
    Hocam kasanın yamulması bu modelde kronik sorun. Samsung ana merkezine mail attıp detaylı anlattım. Bu ülkede hakkını aramamak firmaların avantajına.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mksvir -- 16 Ekim 2024; 0:28:59 >
  • Mksvir kullanıcısına yanıt
    Garantiden bataryayı değiştim diye sevinip başka sorunları çıkan oldu bu forumda dahi eski mesajlarda mevcut. Kişinin kendisine kalmış bir şey.

• 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.