Şimdi Ara

Samsung Galaxy Mega i9200 Hard Reset Olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün telefonu şarja taktım. Bir süre sonra power butonuna bir kere basarak gelen birşey var mı diye bakacaktım ki ekran gelmedi, onun yerine dokunmatik menü ve geri tuş ışıkları göründü.

Sonrasında telefon ekranı gelmedi. Bir süre sonra aç kapa denemeleri sırasında android optimize ediliyor vs. gibi 2/19 vs tarzı ilerleme ekranı gördüm ama birşey yapamadı. Netten okuduğum kadarıyla lollipop güncelleme sırasında telefonda uyumsuz yazılım varsa böyle hatalar olabilir gibi birşey öğrendim.

Ancak ben telefonda güncelleme onayı vs. almamıştım. Kendi kendine durduk yere böyle birşey yaptı. Sonra ne kadar aç kapa denesem de telefon açılmadı.

Hadi fabrika reset atayım diyorum şu power-ses açma-home buton üçlü ikili neyse kombinasyonlarını deniyorum ama menü gelmiyor. Ekran açılıyor ama hiçbirşey yok. Sadece siyah zemin aydınlanıyor başka birşey yapmıyor. Açılırken bir titreşim yapıyor ama gerisi gelmiyor. Tekrar kapanıyor.

Webden aramadığım kombinasyonda anahtar kelimeli aratma yaptım, yabancı siteleri okudum, youtube okudum ama bulamadım. Nereyi açsam hard reset ile bir yöntem anlatıyor ama keşke yapabilsem. Yemiyor. Notebook'a bağladım bağlar bağlamaz telefon kendi kendine açılmaya çalışıyor ama aynı birşey yazmayan ekran geliyor.

Napayım dersiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.