Şimdi Ara

Samsung Galaxy Nexus Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sonunda bende nexus alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
    Yalnız merak ettiğim bir konu var. Bana gelen telefonda telpa etiketi yapıştırılmıştı. Etiketi yırtıp kutuyu açtığımda altındaki yabancı bir etiket kesilerek açılmış olduğunu gördüm. Yani yırtık yabancı etiketin üstüne telpa etiketi yapıştırılmış vaziyette geldi. Ya altındaki etiket telpa tarafından açıldı yada iade edilmiş telefonu bana çaktılar.
    Diğer nexus alan forumdaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Aynı durum onlarda da varmıydı? Telefonun daha önce iade edilmiş olup olmadığını anlama nasıl anlarım.

Arkadaşlar son olarak ayarlardan veri kullanımına baktığımda 6 eylül ile 4 ekim arasını gösteriyor. 4 ekim bugün ancak ben telefonu 3 ekimde açtım. Bu telefon 6 eylül demi açıldığı manasına geliyor manası nedir?
    Eğer öyle ise telefonu iade edicem. Piyasanın önde gelen bir firmasından aldım. 7 günlük iade sürem var kanunen. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz?

• Yüksek ihtimal iade edilmiş bir ürün. Direkt geri verin. Nereden almıştınız?
  • İlginiz için teşekkürler.
    Telefona bugün baktığımda 7 eylül 5 ekim tarihlerini gösteriyor. Acaba bu veri geriye dönük 28 günümü gösteriyor. daha önceden alınıp iade edilmiş bir ürün olduğu manasını çıkartabilirmiyim?
    Hepsibrd.
    Edit: Hepsiburada dan kaynaklı olacağını zannetmiyorum muhtemelen telpadan kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skocaci -- 5 Ekim 2012; 11:13:13 >
  • Hepsi burada bazen çok nefret bir firma oluyor sürüm sürüm süründürüyor. Yazdığınız mesajlar okunmayıp hep aynı cevaplar yollanıyor. O yüzden kozmetik bir sorun yoksa veya donanımsal problem yoksa uğraşmayın. Yinede karar sizin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.