Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 16/01/2016 günü gelen güncellemeden beri Cyanogenmod13 romunu kullanıyorum gayet memnunum sizede tavsiye ederim kesinlikle
  • 4.4.2 kasmıyor bende.

Şu Digitürk olayını bi türlü çözemedim. Note 4 te root çalışıyor. Yıllardır tablet root çalışmadı bi türlü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba uzun zamandır kullandığım bir tablet vede çok menunum.Telefon özelliği için kies ile n8000 romu 4.1.2 yüklemiştim gerçi hiç telefon olarakta kullanmak nasip olmadı.Neticede şimdi 4.2.2 yada stabil stock romda olur geçmek istiyorum.Odinle yüklemeyin brick olma ihtimali yüksek diyorlar.Konu ile ilgili yardımcı olabilrmisiniz Teşekkürler
  • Odinle olma olasılığı çok daha az. Yeterki şarjı bitmesin. Bu güne kadar binlerce rom yükledim telefon ve tabletlerime. Daha hiç bişey gelmedi başıma. Nazar olmasında :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt
    GT-N8000 4.4.2 BACK TO Android 4.1.2 konusu XDA da var ama bilemiyorum... bir bakın isterseniz...

XDA inki
  • pegasus33 kullanıcısına yanıt
    burda aktarmıştım ama tekrar edeyim
    quote:

ilgilenen ve çözüm bulamayanlar "ben N8005'imin TELEFON ÖZELlİĞİni açtım" (RİSK UYGULAYANA AİTTİR)
    (gerekli dosyalar yandex diskimde) link en altta

adım adım yaptıklarım altta (bu işlemleri yapabilmek için odin prog. ve cwm(recovrey) az da olsa bilmek lazım

gerekenler
    1.) SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe
    2.) RootGalaxyNote10.1.rar(zip te olabilir)
    3.) (dokunmatik arayüzü olduğu için tercihim) philz_touch_6.48.4-n8013.zip
    4.) N8000 DR.AKRIM_ROM N8000XXCLL3_v08.zip (hem telefon hemde wifi sorunsuz çalıştı)

işlemler
    - samsung usb driver'ı kurun
    - RootGalaxyNote10.1 zip/rar dakileri masa üstüne açın
    klasör içindeki odin3 v1.85'i açıp [PDA] tıklayıp "HighOnAndroidCWMRecoveryGTN8000.tar" seçin
    - tableti download moduna alıp ([ses kısma]+[power] tuşlarına basın) bir ikaz çıkarsa [ses aç] tuşuna basın
    - usb kablo ile bilgisayara takın...

odin prog.nda ID:COM da sarı içinde com:3 vs. yazısını görünce [START] tuşuna basın çok kısa zamanda tablet yeniden başlar... şimdi
    "philz_touch_6.48.4-n8013.zip" ve "N8000 DR.AKRIM_ROM N8000XXCLL3_v08.zip"'i tabletin SD kartına kopy leyin
    ve tableti kapatın... adından ses açma ve power tuşuna basıp yazı çıkınca bırakın
    menuden "install zip from sd card" seçip "philz_touch_6.48.4-n8013.zip"'i seçin (bu isteğe bağlı)
    (yanlış hatırlamıyorsam) advanced kısmından "boot into recovery" seçilmeli yada power tuşuna basılı tutup kapatılmalı arından
    recovery kısmında tekrar açılmalı... philz cwm yüklendiyse menu baya farklı olacaktır...

ilkin "wipe cache partition"'u seçtim bitince ardından "wipe data/factory reseti seçtim" gelen alt menude "to install a new rom" seçtim... işlem bitince

install zip from sdcard seçip "N8000 DR.AKRIM_ROM N8000XXCLL3_v08.zip" seçtim....
    islemler bitince "reboot now" seçip kurulumasını bekledim....
    diğer ayarar zaten malum....

bu işin ustası değilim.... çoğunu okuyp ararşıtıp bilen kişilerden yardım istedim...

okuması karşık ve zor görünür (kendimden biliyorum) ama bir-iki kere yapınca otomatikleşiyor :D

kolay gelsin....

kısaca yaptıklarım (yani tecrübelerlim)

- ilkin "N8000-XXCMJ3-MultiCSC-deodexed.zip" 4.1.2 kurdum wifi çalışıyor gsm simgesi gelmesine rağmen arama-aranma olayı yoktu

- ardından "Android_Revolution_HD-Note_10.1_21.0(N8000-n8010).zip" yükledim bunda ise gsm tamam mesela 8091'i arayıp tl miktraımı öğrendim ama WIFI açılmıyordu

-en son netten ""N8000 DR.AKRIM_ROM N8000XXCLL3_v08.zip" buldum... WIFI çalışıyor GSM de ise 8091 (tl sorgulama) aradım gayet iyi çalışıyor...

- tablet ağırlıklı kullanırım herhalde, telefonla az konuşan biri olduğum için gelen giden aralamalarda kulaklık kullanırım herhalde :D

gerekli dosyaların hepsini bir klasörde toplayıp yandex diskime aktardım... linkten ulaşıp istediğinizi indirebilirsiniz
    ben bana yardım eden ve bu dosyalara ulaşmamı sağlayanlara teşekürü bir boç bilirim...
    htt_ps:_//yadi._sk/d/_mQ9cSMuPoM6us (her ihtimale karşı "_" ekledim siz "_"ları yazmayın

• Arkadaşlar tablet download moduna nasıl alınıyor bir türlü download moduna geçemedim [ses kısma]+[power] tuşlarına basıp bir ikaz çıkarsa [ses aç] tuşuna basın yazıyor bizde ses aç butonu işlevlik kazanmıyor.
  • Ses kısma ve power aynı anda basınca bi menü gelir. Orda zaten continiue volume up yazar. Ses açmaya basınca download mıda gecer.

• yeni bir kılıf düşünenler için,

http://www.ebay.com/itm/201246759210?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

farklı renkler için,

http://www.ebay.com/itm/191368873761?_trksid=p2060353.m1438.l2649&var=490485664659&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

şimdiye kadar kullandığım en kaliteli kılıf, 360 derece döndürebilirsiniz. satıcı güvenilir, kargo dahil 40 TL civarı ediyor. 10-15 gün içinde ulaşıyor (ingiltereden).

yalnız slim-ince kılıf tercih edenler almasın, tableti kitap-ajanda havasın sokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 10 Nisan 2016; 22:04:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkeagle66

Kızımın kullandığı note 10.1 tablet son 1 aydır şarj sorunu yaşıyor.

Full şarj olma süresi 1 günü geçiyor nerde ise, yeni şarj aleti aldım farklı şarj aletleri ile denedim ama sonuç aynı.

Yazılımsal bir sorunmudur yoksa donanımsalmıdır, daha önce başından böyle bir olay geçen var ise bilgi verirse sevinirim.

Tablette şarj sorunu yaşayan arkadaşlarım yapmanız gereken tek şey şarj kablosunu değiştirin. Aynı sorun bendede vardı halloldu

• Tableti rootladik telefon ozelligini aktif ettik sorunsuz calisiyor tek sikinti usb bellek takinca okumuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • N8005 i N8000 gibi kullanmak istiyorum, yani telefon ozelligini de kullanmak istiyorum. Bunun icin guncel ve calisan bir rehber varmi?
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    *** iptal ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 3 Mayıs 2016; 20:03:00 >
  • Orjinal siyah kilif satan var mi?

• Orjinal kılıf zamanla deforme oluyor. Bence standlı kılıf alın hatta ;

http://urun.n11.com/canta-kilif-aski/greentech-gt-tk05-bluetooth-klavyeli-101-samsung-galaxy-kilif-P20729771

bu uyarsa güzele benziyor.
  • 8005 in pilini değiştirmeyi düşünüyorum, önerileriniz varsa alabilir miyim, teşekkürler...
  • s note uygulamasını kalemli windows tablette kullanamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil-mustafa

s note uygulamasını kalemli windows tablette kullanamıyor muyuz?
    Buradahttp://www.samsung.com/uk/apps/mobile/snote/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 25 Mayıs 2016; 13:51:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfisti_35900

8005 in pilini değiştirmeyi düşünüyorum, önerileriniz varsa alabilir miyim, teşekkürler...

geçtiğimiz günlerde pil değiştirme ile ilgili fikrinizi sormuştum. bunun nedeni şu: tableti şarj ediyorum, %100 oluyor şarjı kesiyor, şarj cihazını çıkartır çıkartmaz % 79 a düşüyor. ben bunun şarj cihazından değil bataryadan kaynaklandığını düşünüyorum, fikirlerinizi alabilir miyim?
  • 3 tane samsung 8005 var üçüde aynı arızayı verdi durup dururken kapandı samsung note 10.1 kalıyor aralıklarla böyle oldu birini servise yolladım ana kart arızası dedı 600 kusur para istedi bende vazgeçtim bunları tamir edebilirmiyiz
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.