Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğerki download modda giriyorsa

isterseniz netten orj. (4.1 veya 4.4 hangisi yüklüyse) rom dosyalarını indirip odin ile flaşlayın... belki sorun hallolur...

genelde servisler işi abartıp para koparmaya bayılır...

alttaki linkte 4.1.2 ve 4.4.2 orj. rom var

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N8005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 24 Haziran 2016; 0:22:04 >
  • N8005 lerde Lolipop 5.1.1 deneyimini yaşamak isteyenlere önerimdir

XDA dan "DISCONTINUED-[ROM][OFFICIAL][5.1.1_r24] BlissPop V4.0.3 N8013/N8010/N8000 - 10/16/15" deneyin

bendeki tablette 4.1.2 mevcuttu, cwm recovey yükleyip telefon özelliğini açmıştım

dr.akrim misali birçok rom denedim... şimdide bu blisspop v4.0.3 rom'u deniyorum... aktif bir
    kullanıcı olmadığım için tüm özelliklerini test etmedim ama telefonu wifisi google play mağzası vs. sorum göremedim...

istersenz şu linkten inceleyip deneyebilirsiniz
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-10-1/development/rom-bliss-stalk-team-bliss-n8013-n8010-t2913401

• Bliss pop bir süre sonra kasma yapıyor,cm13 çok daha seri lakin pil iyi değil belkide bizim cihazın pili 3-4 senelik diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Samsung Galaxy Note 10.1 ikinci el olarak alalı 5 6 ay oldu gayet memnundum ancak bir kaç gündür şarj olmuyor
    şarj olur gibi ekranda pil dolarak mavileşiyor ancak bir türlü yüzde 1 den ileriye gitmiyor köşedeki pil ambleminin üzerinde kırmızı çarpı var
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ayrıca bu konularda baya acemiyim
  • Kabloyu yenilemeyi deneyin

• 10.1 kullanicisiyim arkadslar..tabletin sarji cabuk bitiyor..pilin omru kisaldi napabilirim..orjinal sarjim yok ondan olabilir mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winamp2 -- 14 Temmuz 2016; 0:09:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil ömrü dolmuştur,kablonun amper vs alakalı da öncelikle pil ömrü.bşzimki de öyle

• P600 kodu Galaxy Note mudur yoksa Galaxy Tab mıdır?

Kendi soruma kendim cevap vereyim: P600 Galaxy Note 10.1'miş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 17 Temmuz 2016; 4:51:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slowrider kullanıcısına yanıt
    pil çabuk tüketmesi konusunda haklısınız, birde mesaj veya cevapsız çağrı olduğunda kilit ekranında bildirim göremedim...
    eğer bir ayarı vardıysa ben bilemedim., şuana kadar en hoşuma giden "Dr.Akrim" romu oldu, "Enem777" de hiç fena değil...
    ama omni serisi romları kullanışsız bulduğum için listemden çıkardım, şuan bliss pop ta yım... nasılsa titanium backup ile
    istediğim prog. ve oyunun yedeğini alıp puanlarıma kadar geri yükleyebiliyorum...

android 6.x şuan hala "beta"da tam sürüm çıktığında birde onu deneriz artık... herkese kolay gelsin
  • slowrider kullanıcısına yanıt
    youtube da n8000 için pil değişimini gösteren video var...

netten n8000 pili bulunursa değişimi çok kolay

"https ://www .youtube.com/watch?v=jLAoe1FD-oA" (boşluklar olmadan yazın...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 28 Temmuz 2016; 11:35:24 >
  • Arkadaşlar selamun aleykum benim tablet bu wifi modeli.Simdi ben buna andronova takip edenler bilir.Önceden n8000 (telefon görüşmesi yapılabilen) modeline verilecek olan guncellemeyi Samfirm yayınlamış önceden bunu.Ben de yükledim tablete bunu PC üzerinden USB ile.Sonra ordaki her adımı birebir takip ettim.Sonra bugünlerde bir ROM yükleyim dedim.USB bağladım ve tablet sadece sarj oluyordu.Girisler mi oksitlendi dedim ancak yorumlari okuyunca o haberin bir arkadasin daha bu sorunu yasadigini öğrendim.Var mıdır bir caresi bunun?

• Download moda alıp orjinal rom yükleyin

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Hocam download moda giriyor ancak download modda iken bilgisayar tableti gormüyor.

• Arkadaşlar merhaba

GT-N8005 model tablet var bende üstünde hiç oynama vs olmadı root vs zaten anlamam . sadece çizim için kullanıyorum.

şu an en son orjinal sürüm nedir ? bunu otomatik güncelleyemiyormuyuz illa odin vs gibi bir programmıı kullanmamız lazım. ?
  • Arkadaslar 8010 kullaniyorum . Android 4.1.2 surumu yuklu ve simdiye kadar hic root vs yapmadim . Android 6 vs yukseltmek istiyorum. Rootlayarak en son hangi android surumune yukseltebilirim?

• Merhaba bende 8013 modeli var amerikadan gelme.
    Buna 8010 firmware yüklenebiliyormu.

• husock H kullanıcısına yanıt
    en son sürüm kitkat var 4,4,2 ama bana gelmedi hediye gelmişti tablet 4.1.2 ile duruyor öyle yurtdışı herhalde.odin ile denemedim.

• arkadaşlar p600 veya p602 modelini almayı düşünüyorum ikinci el. özel derste kullanacağım (matematik öğretmeniyim). pdf dosyalarının üzerinde soruları çözüp daha sonra yazıcıdan çıktı almayı planlıyorum. pdf desteği mevcut mu kalemin?
  • Cihaz bataryasını değiştiren var mı? Ücreti, markası bilgi verecek arkadaş var mı?

• 442 dışında resmi olmayan (5 ve 6) romlarda s-note çalışmayabilir. linkte 5 için anlatım var. Ayrıca tekrar geriye dönmek istediğinizde kalıcı sorunlar oluşabiliyor.

http://androidbiits.com/samsung-galaxy-note-10-1-gt-n8000-android-5-1-1-lollipop-omnirom-maintainer-builds-custom-rom-simple-steps/

sammobil deki bir çok farklı ülke rom unu denedim arkadaşlar odin ile, hepsi başarısız. sebep ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 1 Ekim 2016; 18:41:33 >
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.