Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.697
Cevap
86
Favori
475.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SnypeR

Bende de yıllardır bu tabletten var ancak çok nadir kullanırım. Aylardır kenarda duruyordu ve şarja takıp kullanayım dedim ve şarj olmama sorunu ile karşılaştım. Sanırım bu sorunla karşılaşan çok kişi ölmüş ve çözümü sadece kablo değiştirmek mi? İnternet'e ucuz bir kablo almayı düşünüyorum eğer çözüm buysa, bir öneriniz var mı?

Belki 10 kere şarj kablosu değiştirmişimdir. Arıza adaptörden çok kablonun tablete takılan tarafında oluyor. Sağ sol tarafında ince tırnaklar var. Uzun süre kullanmayınca veya sök-tak yaparken o tırnaklar içeriye doğru kaçıyor. Hatta şarj ediyormuş gibi görünüyor bazen fakat etmiyor. 5 tl'ye ara kablolar var ama onlarda da tırnaklar çabuk arıza yapiyor. En son 25 liraya adaptör hariç ara kablo aldım. Orjinali aratmiyor ve hızlı şarj ediyor. Çok ucuzlarını alma tavsiye etmem. Şarj olması bile 8-10 saat sürüyor en az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• whitehaired W kullanıcısına yanıt
    Kabloyu nereden aldınız acaba ?
    En azından önerilen bir ürün varsa onu alıp tekrar tekrar uğraşmaktan kurtulurum.
  • samsung'un wifi model hangi tabletlerinde gps mevcut?

navigasyon amaclı kullanmak için 9-10 inch tablet arıyorum. internet olmadan gps ile kullanmak istiyorum.

tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
  • SnypeR kullanıcısına yanıt
    Sık kullanmasanız bile mutlaka 2 günde bir açıp biraz kurcalayın.
    Hassas elektronik cihazların uzun süre çalıştırılmaması sakıncalıdır.
    İşim olmasa bile yarış falan birşeyler yapar sonra standby da bırakırım.

Ayrıca standbyda uzun süre bırakıp pilin "0" lanıp bitmesi de tehklikelidir.
    %10 un altına düşürmeden şarja takın.Tam dolsa bile 8-9 dakika yavaş şarjı bekleyin.

Ben 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Benim çok daha uzun süre oldu ve pek tablet kullanmasam da ihtiyacım olduğunda her isteğime cevap verdi. Yeni tablet alsam yine pek kullanmayacağımdan değiştirmeyi de düşünmüyorum ama yeni bir kablo almak şart galiba. Gerçi dün taktım şarja ve şarj olmuş ama eskiden böyle bir sorunu da yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Kabloyu nereden aldınız acaba ?
    En azından önerilen bir ürün varsa onu alıp tekrar tekrar uğraşmaktan kurtulurum.

Denizli'de oturuyorum. Büyük bir telefon aksesuar toptancısından aldım. Orjinal olduğunu söyledi ama bildiğim kadarıyla samsung orjinal aksesuarlarını bayilerden hariç satmıyor. Ucuz kablolar kendini belli ediyor zaten. Bakınca farkedersin

• Arkadaşlar tabletin ekranında samsung yazısı belirdi ve tablet ne açılıyor ne kapanıyor bunun bi çözümü var mıdır
    garantisi bittiği için kendim halledebilir miyim diye düşündüm yardımcı olabilcek var mı
  • arkadaşlar bluetooth klavyeli kilif kullanan var mi? memnun musunuz? hatta satmayi dusunen var mi?
  • 4.4.2 de çift pencere özelliği (multi window) olmayan bir uygulamaya, çift pencere özelliği kazandırabiliyor muyuz. Bir uygulama var mı bunu yapan.

• quote:

Orijinalden alıntı: scudman

arkadaşlar bluetooth klavyeli kilif kullanan var mi? memnun musunuz? hatta satmayi dusunen var mi?

Bluetooth klavye ve mouse kullanıyorum samsungun orjinal. Çok kullanışlı oluyor. Mouse ile kullanmak apayrı.sağa basınca geriye ortya basınca ana menüye sol alttaki yere basınca son açılan uygulamalar penceresi açıyor. Klavye zaten ayrı bi güzellik. Resmen laptop gibi. 12 .2 inç ile kullanmak daha iyi oluyo.
  • Multi window uygulaması vardı. Adına bakayım dedim play den ama bir sürü daha ortaya çıkmış. Denemen lazım.

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    ben bulamiyorum kilif klavyeyi. orjinal yada sifiri geçtim ikinci el bile yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scudman

ben bulamiyorum kilif klavyeyi. orjinal yada sifiri geçtim ikinci el bile yok.

Letgoda tab4 için vardı . 10.1 boyutunda uyar mı bilmem. Şundan : http://m.ebay.com/itm/Logitech-Ultrathin-Keyboard-Folio-S410-Samsung-Galaxy-Tab4-10-1-Purple-Bluetooth-/371858284184?hash=item56947b1e98%3Ag%3AJNYAAOSw2xRYlkVJ&_trkparms=pageci%253Aeb5d998d-fb64-11e6-816b-74dbd180f2dc%257Cparentrq%253A75a0c39315a0a786f3b8428bffe99d99%257Ciid%253A23

• Olmadı aliexpreste bir sürü bluetoothlu klavyeli kılıf var. Ondan alın.

• eser123 E kullanıcısına yanıt
    Google playdekiler 442 de çalışmıyor maalsef, 413 jelly bean gerekiyor

• Tabletini böyle bişey ilan var mı?

• Selamlar

Beyler elimde bu tanbletten var.Nasıl 5.0.1 yapacagım.Su anda 4.4.4

• Spen bozuldu ne yapmami onerirsiniz.yeni bir stylus almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkrock17

Spen bozuldu ne yapmami onerirsiniz.yeni bir stylus almak istiyorum

Ben note 3 kalemi aldım. Biraz küçük baş kısmına slikon yapıştırıcı ile başlık yaptım. Hb dan sipariş verdim. Gayet iyi.

23 tl.

• Saolun hocam link varmi ve en son halinin resmi baslik yapıştırdım demisinz merak ettm

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.