Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.994
Cevap
83
Favori
339.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 12 de sık sık program yükleyip silenlere ekstra yardım olsun;

ÜSTTE GÖSTER , TÜM DOSYA ERİŞİM - CİHAZ YÖN UYGULAMARI

Ayarlar - uygulamalar - seçenekler(üç okta) - özel erişim - 

*tüm dosyalara erişim izni

*cihaz yönetici uygulamaları

*üstte göster 

*bilinmeyen uygulama yükle

EKRAN KİLİT çift dokunma veya tablet kapaklı kılıfla

ayarlar-gelişmiş özellikler-hareket ve işaretler den 

-ekran açmak için çift dokun

-ekran kapatmak için çift dokun

tablet lerde ek seçenek olarak;

ayarlar-gelişmiş özellikler-Aksesuar

-otomatik kilit açma

-otomatik ekran açık kapalı yı aktif et.

nova launcher varsa

-ayarlar - hareket ve girişler-çift dokun-ekran kapa ya işaretle. Gerekli izin ekranını onayla

• Android 12 UI4.1 versiyondan kamera, sinyal, batarya ve menu tepkisinde o kadar memnun kalmıştım ki android 13 te yüklemeye korkuyorum.

• Bildirim merkezindeki gelen bildirimlere basılı tuttuğumuz zaman açılır pencere görünümde açılma özelliği çalışmıyor.
    Düzeltme: Bu özelliği kullananlar için bildirime basılı tuttuktan sonra hemen parmakla kaydırma gerekiyor. Yani çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMAMX -- 19 Aralık 2022; 0:15:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 10 lite güzel tek eksimiz 5g olmaması sirf bu yuzden degistiricem oda 5g cikinca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xgizlix X kullanıcısına yanıt

Sırf 5G yok diye bu cihaz değiştirilmez. Geçenlerde cihazı servise vermeden önce alternatif cihazlar baktım ancak maalesef elimizdeki cihazdan daha iyi f/p bir cihaz bulamadım. Hafıza, kamera, ekran, ses, performans kısaca her yönüyle günü kurtaran bir cihaz.

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Kulaklık çalıyor ses veriyor ama note 20 nin akg kulakliginda mikrofon çalışmadı

• Telefonun Android 13 yükleme işlemini yaptım. bir süredir kullanıyorum. Eskiden telefonun internetine uyumadan önce kapatırdım sabah uyandığımda yaklaşık %10 pil azalmış olurdu ancak güncelleme sonrası bu durum %20'leri açmaktı. Ayrıca benim için önemli şu sorunu yaşadım. internetten değişik sitelerden bulduğum birçok modlanmış programın kurulumu tamamlanmış olsa bile program çalışmıyor. Bunu bir türlü aşamadım Çözümü nedir bilemiyorum. Fikri olan var mı?

• Yeni sürümde daha önce kurulu olan apk'ların bir çoğu çalışmıyor. Yeni sürümlerini kurarak bu sorunu halledebilirsiniz. Bende de MX Player, Motionleap, Inshot gibi programlar çalışmamıştı. Daha güncelini kurdum sıkıntı kalmadı. @Hanoglu2

• slientwr S kullanıcısına yanıt

Tam olarak uyumlu çalışmıyor o zaman, ben de bahsettiğiniz akg kulaklıklar için sormuştum. Bilgi için teşekkürler.

• Güncelleme ile en az %20 daha azaldı pil ömrü günlük kullanımda çok rahat 1 gün çıkıyodu şimdi su gibi akıyor.

• Pil icin *#0228# çalışmıyor?

• sile S kullanıcısına yanıt
    Siz yazınca baktım gerçekten yılların kodu çalışmıyor.Telim note 20.

• sile S kullanıcısına yanıt

Aynen, ben de geçen gün denedim çalışmadı

• Demekki pil kalibrasyon hikayesi tarih oldu ☺️

• Pil kalibrasyonu için *#9900# yi tuşlayıp menüden Batterystats Reset seçeneğini seçebilirsiniz

• inventive kullanıcısına yanıt
    Bu işlemi yapınca, tam olarak ne değişiklik oluyor acaba? Diğer kodda pil yüzdesi değişiyordu, bunu yapınca bir değişiklik olmuyor. O yüzden merak ettim, işe yarıyor mu bu kod?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 22 Aralık 2022; 8:37:32 >
  • Pis@gor kullanıcısına yanıt

Hocam detayını bilmiyorum, diğer kod işe yaramayınca yabacı kaynaklardan araştırdım batarya kalibrasyon kodu olarak geçiyordu

• Telefonum gün içerisinde dahili hafıza yetersiz hatası vermeye başladı. Telefonu tekrar kapatıp açmadan sorun çözülmüyor. Aynı sorunu yaşayan varmı?

• Aralık ayı güncellemesi

Samsung Galaxy Note 10 Lite [ANA KONU] | 2x Optik Zoom | OIS | S-pen

• Istanbul anadolu yakasinda garantili güvenilir bir yer var mı pil degisimi için?,

• 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.