Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (648. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar merhaba, bu aralar şarjım çabuk bitiyor. Pil kullanımına baktığım da Google hizmetler %6 kullanmış. Bu sizlerde de böyle mi yoksa benim telefonda mı bir anormallik var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam, 6 saatte %10 sarj gidiyor wifi açık şekilde hiç kullanmadıgım halde, uyurken yani. Ben de bu aralar sarjdan hiç memnun değilim
-
Merhaba üç sorunum var bilen arkadaslar yardim ederse sevinirim.bir vakifbankta nfc odeme yapamiyorum .istanbul karta da para yukleyemiyorum nfc okuyor fakat yuklemiyor.uç telefonu kapatip acinca kayitli cihazlar siliniyor.huwaei saat ve Bluetooth kulaklkk.yeniden eslestirme gerekiyor.telefon imei atilmis magist le .rootlari gizledim ama olmuyor yine.sorun sizce nedir
Bir arkadaş rootlu telefonlarda bluetooth ile ilgili böyle bir soruna karşı cevap yazmıştı, yazdığı arkadaşta uyguladığında olumlu sonuç almış:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154125374
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç bir bilgim yok ama sorunum ayni ayrintili anlatabilir misiniz yapmam gerekeni
Vakıfbank uygulamasını telefonunuzdan kaldırıp tekrar kurun. Bunu yaptıktan sonra uygulamada kartlarım bölümünden mobil temassız ödemeyi tekrar aktif etmeyi unutmayın. Ben de işe yaramıştı.
Denemdim malesef olmadi
Arkadaşlar arka kapak değişimi yaptıran oldu mu? Nerede, kaça yaptırılır?
merhabalar, samsung note 10 almayı düşünüyorum. hala güncel bir telefon mu alıp 2 yıl kullanabilir miyim?
-
Alalı 3 sene oldu ve en az bir o kadar daha kullanmayı düşünüyorum.
Ben 2 hafta önce yaptırdım 300tl.güzelde yaptılar ama geçen kılıfı bir çıkardım yine çatlatmışım 🤦🏻 2.ye yaptırdıydım. Çok narin bizim telefonun arka kapağı bence.
Arkadaşlar şu konuda yardımcı olur lütfen kimse mi yaşamadı bu durumu geçen bir telefonda çekmeme sorunundan bahsetmiştim. Aldığım arkadaşa gönderdim cihazı yeniledi istanbulda bir gün kullandım diyor. Cihaz kocaeli ye bana geldiğinde evimde sorunsuz kullanıyorum . Ama cihaz hareket halindeyken çekmiyor .. Eşim düzceye gitti orda da çekmiyor cihaz wifi üzerinden konuşuyoruz sadece çözümü yok mudur? Cihazdan çok memnun bayıldı.. Ama çözüm üretemiyorum.. Yardım edin lütfen
model no:N975fxxu diye gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Tsubasa 10 -- 15 Nisan 2023; 9:43:34 > -
SIM kartınız eski ise yenileyin, belki çözüm olabilir.
Sorunu cozebildiniz mi acaba,ayni sorunu yasiyorum
Selam arkadaşlar xiomi mi 10t pro bir telefon var Hatay'da deprem nedeniyle hayatını kaybeden bir gencin ekranda desen kilidi var sıfırlama dan nasıl açarız içindeki bilgileri kaybetmeden aile açtırmak istiyor
merhaba bu sorun çözdünüz mü bende de aynı cihaz var imei atılmış rootlu...
-
Cihazı aldığım gün sattım hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aynı hat ile oneplus 3t telefonda sorun çıkmıyor alan veremiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X