Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.300
Cevap
164
Favori
896.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba Note 10 Plus Tr cihazları ortalama kaç saat ekran süresi alıyor? Almayı düşünüyoruz.

• burakketenci kullanıcısına yanıt
    İki buçuk yıllık orijinal bataryası ile Note 10+ Türkiye cihazı (SM-N975F):
    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam eşime işi gereği kalemli telefon almam gerekiyor şuan note 10 lite var bataryası artık az gitmeye başladı ya yenilenmiş bir note 10+ yada çok temiz bataryası değişmiş ikinci el düzgün bir cihaz almaya niyetliyiz. Fiyatlar yüksek olmasa s22 ultra bakacağız ama maalesef note 20 serisi de bizi açıkçası pek çekmedi o da biraz bütçeyi aşıyor zaten. Bu arada veriler benim s21fe den daha iyi batarya performansı veriyor gibi bende mi değişsem acaba :)

• burakketenci kullanıcısına yanıt
    Bildiğiniz gibi kullanım senaryoları batarya ömrü için önemli. Genelde kapalı alanda ekran ışığı ona göre kısılmış olarak kullanıyorum. Dışarıda daha çok vakit geçiren biri için bu değerler gerçekçi olmayabilir. Ama her halükarda gerekli optimizasyonlar yapıldıktan sonra şarjın bir günü kurtaracağını (12-14 saat), bu bir günün içinde en az 5 saat ekran süresi verebileceğini düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar. Navigasyon çubuğunu kaydırma hareketleri ile kullanıyorum. Son güncellemeden sonra bazı tam ekran uygulamalarda çalışmıyor. Mesela YouTube da videoyu tam ekran yaptığımda geri gitmek için yandan, ana ekrana gitmek için aşağıdan kaydırdığımda çalışmıyor. Kapatmak için YouTube un videoyu küçültmek için aşağı kaydırmasını kullanmak zorunda kalıyorum. Ayrıca telefon yavaşladı. Bu sıkıntıyı yaşayan başka kimse var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 08FaLCoN80 -- 4 Mayıs 2023; 20:19:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme yapıldıktan sonra genelde telefonun format atılarak kullanılması öneriliyor. Zaten Android belli bir süre sonra performans kaybı yaşıyor kendi doğası gereği. Format attıktan sonra temiz bir kurulum yapın. Samsung veya Google ayar geri yüklenmesini kabul etmeyin. Manuel kurulum yapın.

• Arkadaslar merhaba facebook gruplarinda sifir yurtdisi note 10 plus ve note 10 satildigi i gordum. Alsak bir sorun yasarmiyiz acaba sebeke vb sorunlar

• buzdan01 B kullanıcısına yanıt
    Burada da kullanan var da, tavsiye etmiyorum. İmei kayıt vs hatta güncelleme işleri uğraştırır. Başka bir Türkiye garantili telefon almanız bence faydanız olur. Ha benim vaktim, sinir katsayım var derseniz tabi alın. 😀

• foxryum kullanıcısına yanıt
    Anliyorum su devirde fiyat cazip geldi. Rom isleriyle hic ugrasmadim sabirli degilimdir kutudan nasil cikarsa o sekilde kullaniyorum guncelleme yapmam ama siz oyle soyleyince vazgectim tesekkur ederimbilgilendirme icin

• Merhaba arkadaşlar, ben telefonumun ekranını sigortalamak istedim. Git gel yaşadım. Neyse sonra yaparım dedim. Şimdi de telefonun ekranı bugün yere düşme neticesinde kırıldı. Çok üzüldüm. Netice itibariyle 959 tl ye sigortalama yapılıyor. Telefonun garantili olması şartı da yok. Siz de aynı durumu yaşamak istemiyorsanız size tavsiyem sigortalama seçeneğini düşünmeniz olacaktır. Trendyol sigorta bölümünden yapılabiliyor. Fakat cihazın rootlu olmaması ve imei atılmamış olması şartı var. Yüzde 30 muafiyet uygulaması var. Toplamda hesapladığım kadarıyla, sigorta ücreti artı yüzde 30 muafiyet ile 2500 tl niz gider ekran kırılması durumunda. Diğer 2500 tl'yi sigorta karşılıyor. (Bu hesaplama 5000 tl lik ekran değişim ücreti hesaplanarak yapılmıştır)

• Herkese merhaba.
    Samsung Note 8 kullanırken kamera ayarlarından fotoğraf çözünürlüğünü değiştirebiliyordum istediğim gibi. Örneğin arka kamera 12 mp, 6 mp ya da 9 mp gibi. Ama Note 10+ da böyle bir seçenek göremedim.

Note 8 kamera ayar ekranım

Note 10+ kamera ayar ekranı.

Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MEVALP M kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz çözünürlük ayarı (tam olarak ne zamandı hatırlamıyorum ama) kaldırılmıştı. Kaldırılması o zamanlarda eleştirilmişti; kaldırılma sebebi zaten Fotoğraf Düzenleyici'de bulunan Yeniden Boyutlandır özelliğinin olması olabilir:

• qzerty kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de başladı. Ayarlardan kapattım. Galiba yeni spen almak gerekecek. Çözümü yok deniyor.

Not: son güvenlik güncellemesi sonrası meydana geliyormuş. Güncelleme yapacaklar yapmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 8 Mayıs 2023; 8:10:36 >
    Sadece güncelleme ile ilgili değil sanırım. Başka bişey var; güncelleme sonrası ortaya çıkıyor. Son güncelleme dahil hepsini düzenli yapan biri olarak spen bağlantı sorunu yaşamadım (Sadece bir güncelleme sonunda hata verdi onda da bağlantıyı sıfırla dediğimde yeniden bağlandı. Sanırım o güncelleme bluetooth bağlantısı ile ilgili bir düzeltme ihtiva ediyordu).
    Bu sorunu yaşayan arkadaşlar yetkili servislere başvuruyorlar mı? Her ne kadar garanti süresi bitmiş cihazlar olsada resmi güncelleme ile oluşan arıza/sorun üreticinin sorumluluğu altındadır. Servisler cihazın log kayıtlarında sorunun güncelleme sonrası oluştuğunu çok rahat görebilirler. Servisler olumsuz cevap verdiklerinde tüketici hakem heyeti aracılığı ile hak arama yoluna gidilebilir. Ayrıca Samsung Kore merkez veya global ile de iletişime geçilip hak aranabilir. Sorunu paylaşan arkadaşlar oldu ama hak arama adına bir paylaşım okumadık. Şahsen benim başıma gelen bir durum olsa kolay kolay peşini bırakmazdım.

Yanıtınız için çok teşekkürler. Ayarın kaldırılması saçma olmuş gerçekten. Bende niye bulamıyorum diyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Acaba bu durumdaki bi kaç kişi s penleri kendi aramızda değişsek spenler aktif olur mu 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Garanti biteli çok oldu.. Vakit yok bu kadar uğraşacak maalesef. Muhtemelen yeni Spen alarak yada kapatarak kullanıma devam edeceğim.

• bu telefondaki ToF sensörü kullanışlı mı? sırf ToF sensörü var diye bunu almaya değer mi? note 20 ultra ile note 10 plus arasında hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hssapiens -- 9 Mayıs 2023; 17:30:40 >
  • Merhaba imei kayitli exynos note 10 plus telefon sahibiyim imei silinmeden telefonu nasıl sıfırlama yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

• JackWondo kullanıcısına yanıt

özel değilse neden sattınız işten dolayı geç gördum burayı ben kullanıyorum note 10 plus'mı şuan hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ers11n -- 11 Mayıs 2023; 20:41:47 >
  • 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.