< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (651. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
60hz sarmadı 120 den sonra hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar S23 Ultra'ya geçiş yaparak aranızdan ayrılıyorum.
Yıllarca beraber fikrettik, herkese teşekkürler.
Diğer konuda görüşürüz diye düşünüyorum zaman içinde buradaki bir çok arkadaş ile
Esen kalın 👋🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar telefonum rootlu samsung healt açılmıyor, Telefonunuzda izinsiz değişiklikler yapıldı hatasını veriyor. Magisk uygulamasında Denylist kısmında uygulama seçili olduğu halde girmiyor. Araştırdım bazıları root explorer vb. uygulamalar ile bir text dosyasında "config.tina=1" yazan yeri 0 yapın diyor ama bende "config.tina" yok, bunun bir çözümü var mıdır dostlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malicinar -- 2 Haziran 2023; 15:58:38 > -
-
note 10 plus Tr cihazı önerir misiniz bu zamanda? s20fe 256gb snap bakıyorum birde. Bu arada yurtdışı snapdragonlu note20u ikinci elde aklımda ama yurtdışı olması ileride başımıza bir sorun açar mı açıkçası çekiniyorum. Bu 3 model batarya performansı açısından nasıldır?
-
2 cihaza da sahip birisi olarak s20 fe ekranının note 10 plus ekranı ile alakası yok. S20 fe nin işlemcisi bendeki diğer telefon olan note 20 ultranın amerika versiyonunda kullanılan sd 865 olması yüzünden note 20 ultra dahil note 10 plus a göre avantajı var ancak s20 fe içinde pasif soğutma olmadığı için zaman zaman sıkıntı yaratabilir. Yurtdışı İkinci el note 20 ultra konusuna birşey diyemem kişisel tercih ben almazdım. Batarya açısından s20 fe gerek işlemcisi gerek ekran boyutu açısından 3 model arasında ( note 20 ultra exnos işlemcisinden bahsediyorum) en avantajlı olan cihaz. Önceliklerinize göre tercih yapın derim.
Hocam ilk çıktığı zaman bir müddet deneyimledim s20fe sd yi o zamanlar çok iyidi batarya performansı şimdiler de çok kötü diyor arkadaşım 120hz de yaklaşık 4.5 en fazla 5 saat alıyor ekran süresi ortalama kullanımda oyun falan oynamadan açıkçası biraz soğudum önceleri çok note cihazı kullandım note 10 plus yurtici cihazı batarya performansı olarak iyi süreler veriyorsa temiz bir yurtici cihazı almayı düşünüyorum çünkü ortalama 11000 12k gibi butcem var note 20u TR cihazı maalesef alamıyorum bu bütçeye
Batarya performansı note 10 plus ve note 20 ultranın da aynı. 4-5 saat alırsınız daha fazlası olmaz. Ama 3310 gibi kullanırım derseniz herşeyi kapatıp kullandığınızda 6 saat olur. Bende herşey açık konum, senkronizasyon filan sadece bluetooth kapalı bu şekilde 4 ile 5 saat arası ekran süresi alıyorum. Ama s20 fe 6 saati rahat görür. Bu cihazda da ekran kalitesi vasat.
İyi akşamlar bende gecen sene aldığım imei atılmış 10 plus'ım var Şuan eşime telefon almalıyım acile yakın
SORUM şu olacak ımei olmayan Note 10 plus var 512 GB alınırmı ....8000 tl
Pasaport hariç nasıl ımei atılır bilgim yok
Server kayıt varmış birde çok araştırmadım
Teşekkürler
Merhabalar 3 senedir kullandığım note 10+ cihazımda şebeke sorunu olmaya başladı hattım doğru düzgün çekmiyor, arada çekiyor gösteriyor fakat yine ne arama yapabiliyorum ne de İnterneti kullanabiliyorum nadiren normal şekilde çekiyor, bu sorunu daha önce yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi telefondaki tek problemin bu olması sebebiyle de yeni bir telefon almak istemiyorum.(Sim kartı başka telde denedim sorunsuz, cihaz yurtdisindan pasaporta kayıtlı şekilde imeilidir)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam çözebildiniz mi şu an aynı sorun bende de var
Hocam kalem için birşeylere katlanırım demiştim ma zararına satıp oneplus 9 aldım aynı paraya ve başta neden almadım diye pişman oldum özeti bu
120hz+30dk sarj+sd888 işlemc+daha güncel cihaz..
Hocam bu sorun ile nasıl sattınız
Herkese selamlarYaklaşık 1 sene sonunda s22 ultradan eski cihazım note10+a dönüş yaptım.
Açıkçası s22udan sonra note 10 plus çok kibar geldi. Performans olarak ta çok bir eksiklik hissetmedim. Ama kamera,pil ve 120 hz biraz can sıkacak gibi.. yinede bu cihazın iyi bir cihaz olduğuna tekrar emin oldum. Bundan sonra s24 yada s25 artık:)
Sorunsuz Note 10 plus snapdragon serverli cihazım satılık. Piyasası nedir, kaça satmalıyım, 12gbram 256gb.
Orjinal servis pil geçen sene takıldı, arka kapak çatladığı için çakması takıldı, kırık arka kapakla eski pil duruyor. Server yapılan telefon duruyor.
Burası ölmüş :) normal tabi , cihaz eskidi. ..
daha ne kadar güvenlik güncellemesi alacak cihaz biliyor musunuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X