Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.300
Cevap
164
Favori
896.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın.

Evet Vakıfbank mobil uygulamasının yeni güncellemesi ile çözülmüştü, şu an problemsiz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cfk61 C kullanıcısına yanıt

Kamera camı dahil mi bu fiyata

• maakman kullanıcısına yanıt
    Evet dahil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son günlerde şarj sırasında ve s peni çıkarınca bağlantı hatası veriyor. Kalem mi bozuldu acaba. Çözümü bilenler lütfen yardımcı olsun

Peki hangi serviste yaptırdınız?

Dışarıda bir telefoncuda yaptırdım. Zaten adamlar sadece ekran ve kapak değişimi üzerine çalışıyorlar.

Özellikle mi lokasyon bilgisi paylaşmıyorsunuz 😅

Memnunsanız biz de gidelim 🤷🏻

Yok dostum olurmu öyle şey hiç 🤣 bursa uluyolda telefoncular çarşısında. Dükkanın adı ekran tamircim

• Arkadaşlar merhaba elimde Antalya telefonculardan aldığım imei zannedersem server yolu ile kayıtlı Note 10 Plus var .

Bunun bazı yerleri tam Türkçe değil ekran görüntüsü ekliyorum bunun Aktif CSC si TGY görünüyor bu CSC yi TUR yapabilirmiyim.

Şebekeyi Vodafone dan TELEKOM a taşıdım Volte aktif edemiyorum, çünkü telekoma göre telefonum Note 10 Plus değil.

Bu CSC olayını TUR yaparsam tamamı Türkçe olurmu ,bunu nasıl yapabilirim.

Telefoncunun dediğine göre güncelleme yaparsam bi sorun olmaz vede imei gitmez dediler.

Birde sizlere sorayım dedim.

Şu an başka da bi sıkıntı yok şıkır şıkır çalışıyor. S7 yi verdim bunu aldım.

Tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

• Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

Bir anda durup dururken böyle bir uyarı aldım arkadaşlar. Telefona su falanda gelmedi. Başına gelen varmı hiç?

Type-c portunun içine kaçmış tozlar birazda nem tutunca bu tarz hata mesajları görülebiliniyor. Metal olmayan, katlanmış kağıt, peçete ucu veya kürdan gibi ince uclu bir şey ile zarar vermeden dikkatlice temizleyin. Bu işlemi portun ortasında, pinlerin olduğu uzantıyı zorlamadan, zarar vermeden yapın. Bir süre bekleyip sonra tekrar şarja takmayı deneyin.

Cebinizde uzun süre kaldıysa da yapmış olabilir. Benim de başıma geldi birkez biraz fön makinası tuttum bir kaç saat içinde düzeldi bir daha da yapmadı.

• furbur kullanıcısına yanıt
    Cihazınız sd işlemcili görünüyor. Bu cihazlar android 12 güncellemesi ile Türkçe menü de bir saçmaladı, pek çok arkadaşşikayet etti bu durumdan forumda. Aynı cihaz ve aynı durum bende de var ama alıştım çok sorun değil zaten biraz İngilizce biliyorsanız.

Csc konusunda çok bilgi sahibi değilim ama bu cihazlar TR de satılmadığı için şebeke tarafında sorunlar yaşanır mı emin değilim.

• Az önce kendi kendine düzeldi 😂 şarja taktım sorunsuz süper hızlı şarjda çalışıyor. Herhalde bir anlık bi darılma yaşadı kendi kendine 🤣

• Antabi78 A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, şimdilik böyle kullanıyorum ingilizcemi de geliştiriyor.

Çokta kurcalamamak lazım. Sağol

• Türkiye cihazı Note 10 plus (SM-N975F).

Son güncellemeden yaklaşık 3 ay sonra Nisan 2023 güvenlik yaması içeren 237,44 MB boyutunda bir güncelleme geldi:

Sürüm: N975FXXS8HWC3 / N975FOXM8HVGA / N975FXXS8HWC3
    Boyut: 237,44 MB
    Güvenlik yaması düzeyi: 1 Nisan 2023

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

• Her güncellemeden sonra telefon kafayı yemeye başlamıştı, öyle hatalarla karşılaştım ki, kasıtlı olarak kod girilmesi lazım onları yaşamak için. Tabi ki tesadüf değil, Samsung o telefonlarını yavaşlatma/eskitme politikasına geri döndü maalesef. Umarım birileri bunları dava eder. Eskiden Samsung s3 döneminde ki cihazlarına yaptığı yavaşlatma olayı geri döndü. Şimdi de telefon spen'e bağlanmıyor. İnternette baktım biraz, güncellemeden sonra meydana gelmiş. Ve yorumlarda şuna şaşırıyorum, ciddi ciddi "bir sonra ki güncellemeyi bekleyelim düzeltirler" diyor. Ne kadar masum ve temiz insanlar var. Kasıtlı yaptıklarına yüzde bir milyon eminim.

• agisol kullanıcısına yanıt

Bak tesadüfen gördüm, seninde başına gelmiş. Maalesef kardeşim, Samsung telefonlara "güvenlik" güncellemeleri getirirken aynı zamanda bize "haydi *** gidin yeni telefon alın" diyor. Sanırım tek çözümü eski sürüme geri dönmek, bir daha da Samsung almamak.

• Benim telefonda s pen bağlantı hatası veriyor sürekli.

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt

Eski sürüme nasıl dönebiliriz acaba?

• 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.