Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.282
Cevap
166
Favori
894.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef dediğiniz gibi hocam, orayı da kontrol ettim ve depolama alanında da büyük bir yer açıldı. Bu saçmalık nasıl olabilir anlamıyorum. Şikayetvar sitesinde de benim gibi yaşamış kişiler var.

Muhtemelen yazılımsal bir sorun ama buna neden olan şeyi bulmak lazım. 1 senelik fotoğraflar hepsi silindi. Allah'tan google fotoğraflara yedekli ama. İnsan yine de üzülüyor böyle bir durum yaşanmasına. Neden olabilir onu araştırıyorum haliyle.

Edit: Yanlış yazılan harf düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEVALP -- 5 Haziran 2024; 9:45:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEVALP M kullanıcısına yanıt
    Acaba google fotograflarda yer aç seçeneğini seçmiş olabilirmisiniz? Onu seçince telefondan siliyor fotoları buluta yedekleyip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cfk61 C kullanıcısına yanıt
    Şimdi farkettim hocam alarmların hepsi silinmiş. Sanki telefon sıfırlanmış gibi. İlginç bir durumla karşı karşıyayım. Fotoğrafların ayarlarına da bakacağım.

Acaba telefona birisi uzaktan mı bağlanıyo paranoyaklaştım 😅
    imei atıldı bir kaç program yüklü silme dediler. Onlarla alakalı bir durum olabilir mi diye düşünüyorum. Alta ekledim.
    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Recep Topakyoutube
    2024 YILINDA SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS KULLANMAK
    https://www.youtube.com/watch?v=2wHPtW268Ck&feature=youtu.be

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kullanılır, sd işlemcili cihazım var ve halen çok hızlı gerçekten 👍

• Antabi78 A kullanıcısına yanıt
    Exnos lu cihaz bile çatır çatır çalışıyor hocam
    Makul fiyata bulunup alınırsa çok net kullanılır
    Tabii cihazın yaşına göre Muhtemelen bir pil değişimi ister

Ben geçen sene yılbaşında yetkili serviste değiştirdim yani 3 sene sonunda, 2-3 sene daha götürür bu bizi

Orijinal pil takınca epey fark etti mi hocam
    Şu anda ben cihazı yakın çevreden birisine sattım
    Deji pil ile Geçen hafta kendimiz değiştirdik fakat yine de pek iyi gitmiyor gibi

• Bir süredir batarya sapıttı. Şarja takınca pil sıcaklığı çok düşük oldugundan şarj durduruldu uyarısı alıyordum sık sık. Ama şarja takılı bırakınca sonra kendi kendine şarjediyordu. Bugün biraz araştırma yaptım bunla alakalı aşağıda linkini verdiğim sayfada bir çözüm vardı. Kameranın altına parmagınızla biraz sıkıp baskı yapın diyordu pek inandırıcı gelmesede yaptım ve çözüldü 😃 o bölgede kablosuz şarjın bir parçası varmış ve ordan pil sıcaklığını ölçüyormuşta. Eğer böyle sorun yaşayan olursa bir denesin. Pil sıcaklığını ölçtüğümde bu uyarıyı verdiğinde 5 8 derecelerde gösteriyordu. Bugun hep normal seviyede.

https://tr.ifixit.com/Answers/View/644492/note+10+temperature+too+low

İlk alındığı haline döndü diyebilirim hocam. 18 aydır da kullanıyorum halen bir performans kaybı hissetmiyorum ama biraz özenli bir kullanıcıyım tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antabi78 -- 19 Haziran 2024; 0:15:45 >
    Hızlı şarj kullanıyormusunuz

• Başımdan geçen bir olayı anlatayım ki sizler de dikkat edin.

Malum bu telefonlar normalde bir seviyeye kadar suya dayanıklı. Yani suyla temizleme vs yapılabilir. Ancak işler telefon eskidikçe değişiyor. Telefonu 2020'den buyana kullanıyorum. 4 gün önce aşırı kirli olan telefonu musluğun altına tuttum. Tozu çıksın diye hafif ovaladım. Ancak işin garip hali telefonum arka kapağı elimde kaldı. İçine su aldı. Arka kapakta bulunan yapışkanlar erimiş. Ben bunu fark etmemişim. Aldım alalı kılıfla kullanırım. Neyse içine su girdi, üfle vs derken.. Artık pek verimli bir telefon olmaktan çıktı. Ses sorunları çıktı. Arada ses gitmemeye başladı vs.

Kısacası, aman dikkat arka kapakta bulunan yapışkan kendiliğinden çıkabiliyor. Suya falan daldırmayın.

• foxryum kullanıcısına yanıt
    2 ay kadar önce bu durumdan Ben de bahsetmiştim
    Eski cihazlarda ısındıkça yapışkanlar kendini bırakıyor artık dikkat etmek lazım
    Elinizde tornavida set varsa biraz da el beceriniz varsa tüm parçaları çıkartıp kurutup tekrar toplayın cihazı

Hocam nerde değiştirdiniz 18 ay olmuş ama ücret ne kadardı? Benim telefon da pil zayıf dedi. hala kullanılıyorum beni çok zorlamıyor. Yine de değişim yapmak gerekirse ne yapacağımı bileyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Bu forumda baya eskiyim ama uzun zamandır bir şey yazamadım. Bugün hiç bir ayar değişikliği yapmamama rağmen telefonun görüntüsü birden değişti.
    Kısa yol panelini aşağı çektim ve arkada siluet oluşmaya başladı.
    Duvar kağıdı olarak düz siyah kullanıyorum.
    Normal kullanımda bile ekranda arkada sanki yeşil bir ışık varmış gibi oluyor.
    Sizde böyle bir şey oldumu. Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe ibo -- 27 Haziran 2024; 0:52:48 >

İhtiyacım olmadıkça kullanmıyorum, ayrıca pil koruma özelliğini de kullanıp max şarjı %85 ile sınırlandırıyorum, mümkün olduğunca da %20 nin altına düşürmeden şarja takıyorum. 10-15 şarjda bir de %0 a düşürüp (telefon kapanana kadar) % 100 e kadar şarj ediyorum ki bu aralıkları da unutmasım.

• qzerty kullanıcısına yanıt
    Hocam linki bırakıyorum aşağıya, ben 550 TL ye değiştirmiştim, abim geçen haftalarda note 10 için yine burada 1.500 TL civarında bir değişim yapmıştı. Gitmeden önce iletişime geçip hem stokta pil olup olmadığını hem de fiyatı sorabilirsiniz.

www.destekbilisim.com
    DESTEK BİLİŞİM
    https://www.destekbilisim.com/servis-merkezleri

• Arkadaşlar yurt dışı note 10 plus var elimde buna türkçe rom ve imei atmsk istiyorum ysrdımcı olurmusunuz rom linki ve atılacak romu programı paylsşırmısınız.
    Daha önce birçok xiaomi telefonlsrıma imei attım biraz elim yatkın dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selamlar bi kaç sorum olacaktı. s23 den galaxy note 10+ 5G ye geçtim. cihaz imei sorgulattığımda ithalat yoluyla kaydedilen imei diyor ama türkiyede satılan cihazlarda 5g yok , yolcu getirip pasaportuna kaydetse pasaport kayıtlı yazardı. bu cihazı nasıl kaydetmişler ? bilgisi olan aydınlatabilir mi ?

ikinci sorum ise pil bir günü çıkarıyor gün içinde arada sosyal medya ve mesajlara vs bakıyorum. samsung memberste pil normal diyor. değiştirsem daha mı iyi olur ?

üçüncü sorum ise kalemi yuvadan çıkarınca maks 5 dakika sonra pili bitiyor ancak ilk sayfada 6dl lık sarjla 11 saate kadar kullanım yazıyor. kalemi pek fazla öyle uzun süre kullanmıyorum ama merakımdan soruyorum sizin kalemlerin pili nasıl ?

birde cihazımda tek sim girişi var tek sim destekliyor ve açılırken farklı bi animasyonla açılıyor. araştırmalarım sonucu güney kore cihazı olduğunu varsayıyorum. knox sayacı sağlam root vs de atılmamış . bu cihazı nasıl kaydettiler hala ınu düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 657658659660661
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.