Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY note 2 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bi forumdan aldığım bilgide şöyle bişey yazıyo galax note 2 kullanıcıları konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim almayı düşünüyorumda

çok fazla para tl tüketen telefonum. aynı hat ve tarife ile iphone 5 ile 30dk'lık bir konuşma, note2 ile yapılan konuşmaya göre %30'a varan oranlarda daha az tl'ye malolabiliyor. sorun sadece türkiye için geçerli değil sanırım, yabancı forumlarda da benzer şikayetler defalarca dile getirilmiş. umarım bununla ilgili bir update en kısa zamanda gelir yoksa iphone 5'a yöneleceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rgorkem

Arkadaşlar merhaba bi forumdan aldığım bilgide şöyle bişey yazıyo galax note 2 kullanıcıları konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim almayı düşünüyorumda

çok fazla para tl tüketen telefonum. aynı hat ve tarife ile iphone 5 ile 30dk'lık bir konuşma, note2 ile yapılan konuşmaya göre %30'a varan oranlarda daha az tl'ye malolabiliyor. sorun sadece türkiye için geçerli değil sanırım, yabancı forumlarda da benzer şikayetler defalarca dile getirilmiş. umarım bununla ilgili bir update en kısa zamanda gelir yoksa iphone 5'a yöneleceğim.

arkadasim boyle birsey nasil mumkun ki ?
    yani sonucta olay servis saglayicida degil mi
  • Bende anlıyamadımdan sordum limon tadında olan forumda okudum sanırım voip ve benzeri tarzda bi yerden konuşmaktan bahsediyo yada roaming
  • Yuh yani !!!

Böyle saçma bir şeye inandınız mı?
    Operatörler ücreti dakika/saniye ye göre kesiyor, zaman her telefon için aynı işler, birine kıyak geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgorkem

Arkadaşlar merhaba bi forumdan aldığım bilgide şöyle bişey yazıyo galax note 2 kullanıcıları konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim almayı düşünüyorumda

Bunu teknik bakimdan mumkun gormuyorum cunku operatorler telefon marka yada ozelliklerine gore degil saniye yada dakika bazinda iletisimin ucretlendirilmesi seklinde bir fiyat politikasi belirliyorlar bu baglamda da faturaniz geldi yada TL dusumu oldu bir yanlisli gorurseniz zaten operator bu durumu iade eder kaldi ki bana bu durum pek de mumkun gelmedi .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.