Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note 2 almayı düşünüyorum, vatan bilgisayarda 1200lira iken gittigidiyorda bir süreliğine 900 lira (hatta 50 lira da bonusu var). link:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-n7100-galaxy-note-2-sifir-2-yil-garantil-140902769

Daha önce bu şekilde bir telefon alan oldu mu? Önerileriniz deneyimleriniz nelerdir? Çok kafam karıştı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

• Bunu alana kadar g2 al note 2 nin defteri kapandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşa hediye olarak ortak kararlaştırdık, kendim için ben de g2 istiyorum teşekkürler (= daha çok öğrenmek istediğim bu linkteki note 2 orjinal midir, başımıza bir iş gelir mi? bu şekilde ithalatçı firma garantisi adı altında daha önce alışveriş yaptınız mı diye merak ettim. güvenilir midir sizce?
  • DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşa hediye olarak ortak kararlaştırdık, kendim için ben de g2 istiyorum teşekkürler (= daha çok öğrenmek istediğim bu linkteki note 2 orjinal midir, başımıza bir iş gelir mi? bu şekilde ithalatçı firma garantisi adı altında daha önce alışveriş yaptınız mı diye merak ettim. güvenilir midir sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.