Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genelsekreter

ooo hocam o ne arşivv..bide 1080 p :) dibimizde kaynak varmış

hocam kapılarım her zaman acık sonuna kadar hemde seve seve paylaşırım bendeki biraz da manyaklık bakmayın herkesin bir koleksiyonu vardır kimi para kimi degerli taş vs bendeki de bu cok uzun zamandır torrentten download yapıyorum ama aynı zamanda seed ediyorum haliyle transfer hızım cok yuksek olmasına ragmen film sayısı bakımından bakınca ayda inen film sayım az gorunuyor ama boyuta bakınca misal nisan ayında u****plam indirme 3,4 TB upload u hatırlamıyorum ama o da 2 gibi bişeydi ama bendeki sorun da surda ben hard disk kullanmıyorum uzun zaman önce o teknolojiden kaset teknolojisine gectim lto kasetler kullanıyorumhttp://en.wikipedia.org/wiki/Linear_Tape-Open bildiginiz manyetik bant ama goruntu yerine data atıyorsunuz raf omru 30 yıldan uzun hard disk gibi hareketli parçaları olmadıgından arıza riski yok denecek kadar az dezavantajı içinden birşey alacagınız zaman hard disk kadar hızlı erişim saglayamıyorsunuz ve kasetlerin vtr cihazları cok pahalı ama kasetleri dusunurseniz hard diskte gb bası maliyet kasedin birkaç katı katı. 6.25 TB lık lto-6 kaset ebay de 100 dolar civarında sas bağlantı ile bilgisayara baglandıgı için aktarım hızı usb 3.0 seviyesinde 3 tb lık usb 3.0 hard diskin 400 liraya yakın oldugunu dusunurseniz fiyat oldukça uygun. demem o ki gecenlerde bir tanıdıgım benden baba serisini istedi tamam dedim hard disk getir atayım attım diskine akşam beni aradı abi bu ne diye dedim ne oldu getirdigi hard disk arkadasınınmış pc de baba serisini atacak yer yok dedi (128 GB) cevremdeki cogu kişi benden film almak istiyor ama boyutları gorunce geri kaçıyorlar hocam ne yazık ki

• ooo hocam siz aşmıssınız ha bu kadar altyapıya trendyol gbi bir site kurup çoktan ferrari ile gezer olurdunuz lto kaset teknolojisi felan benım ılk defa duydugum bişey sız bıldıgın wikipedi gibi arsşiv yapmısınız ,bravoo.. lto lar demek sadece sürat olarak biraz yavaşş.sayenızde bısı daha ogrendık. teeşkkür ederim birde arşiv paylaşma teklifiniz için ,dusunmenız yeter
  • valla hocam ben eskiden de hep film izlerdim ama arşivlemeyi dusunmemiştim hiç bluray cıkmaya internette paylaşılmaya bşladıgı donemlerde ben sigarayı bıraktım sonra kendime bir meşgale aramam gerekti beni meşgul edecek arşiv yapamya karar verdim ilk başlarda cok yavaş yürüyor çok emek gidiyor hele ki lto vtr yi aldıgım zaman (2500 dolar falandı) içime oturmuştu ama su anda geriye donup baktıgımda sigarayı bırakmamda en buyuk etken olmus cidd bir sabır ve ugraş gerektirdiği için ki arşiv tamamen listesi düzenli sıralıdır aklım hep onunla meğgul oldu boş zamanlarımda tabi o zaman ogrenci olunca boş zaman cok daha fazlaydı bu arada hazır konu dağılmışken soyleyeyim sigara içenler için bıraktıklarında hergün sigaraya verdikleri parayı kenara koysunlar aksatmadan bak o nasıl motivasyon oluyor tabi bir ugraş da bulsunlar puzzle gemi maketi ucak maketi vs konuyu cok dagıttık şaka bir yana da hocam

• Arkadaşlar şu film konusunu bıraksanız memnun olucam. Normalde böyle çıkışlar yapmam ama son sayfa film muhabberlerinizle doldu :) lütfen tadında bırakın.
  • @EstrEmO haklısınız konu baya bi kaydı :D
  • bu arada suan kullanılan note 2 kasasının resmını , aynı s4 te yaptıkları gıbı ekranı genısletıp kasayı aynı bırakarak bı kac kucuk photoshoplamayla duzenledım begenınıze:) hareket olsun ..bir de cihazla ılgılı taze bılgı yok henuz..,

bidekonsept tasarım va alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 8 Mayıs 2013; 23:02:53 >

• S4'teki gibi çerçeve daralıp ekran büyüyünce telefonlar gerçekten daha karizma görünüyor. Note 3 böyle olsa yeter :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

S4'teki gibi çerçeve daralıp ekran büyüyünce telefonlar gerçekten daha karizma görünüyor. Note 3 böyle olsa yeter :D

alttakı resımdekı ıphone 5 gıbı alta uzamıs oyle olcagını sanmıyorum bende..sırf ozgunluk adına yapılmaz oyle bısı
  • genelsekreter. kemik81 olan nickimi serdartuncal olarak değiştirdim. Listede ona göre bir düzenleme yapabilirsen çok sevinirim. Bir de 55-300 ya da 18-200 lensine de talibim:) Bu arada dedikodular bile durdu ne iş anlamadım ya:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdartuncal

genelsekreter. kemik81 olan nickimi serdartuncal olarak değiştirdim. Listede ona göre bir düzenleme yapabilirsen çok sevinirim. Bir de 55-300 ya da 18-200 lensine de talibim:) Bu arada dedikodular bile durdu ne iş anlamadım ya:)

serdar hocam belli dönemlerde rumor lar nedense hep duruyor böyle bir dönemdeyiz bence bu arada sizin yeni nickiniz konudan haberdat et kısmında çıkmadı o yüzden alıntı yaptım

genelsekreter hocam kaç gündür konuya bakamadım ama tasarımınız hayırlı olsun herhalde haziran gibi yeni kaçak fotolar yeni tahminler başlar cihaz ile ilgili
  • tesekkurler hocam valla her ay bir sizinti haberle gecistrcekler eylule kadar.bakalm uc prototip note3 den hangisi olcak.ben megayi merak ediyirum hala bu ay sonu gorecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok merak ediyorum acaba piyasaya kaç TL den girer?
    Mutlaka bir tahmininiz vardır arkadaşlar merakımı giderirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

çok merak ediyorum acaba piyasaya kaç TL den girer?

2.300 tl civarindan baslayacaktir bence. eger samsung fiyat poliyikasinda iphona benzemeye calisirsa hatta2.500 diyelim :) yurtdışı sitelerde bazi fiyat tahminler 580 600 euro diyor ama bizde kqzik iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 9 Mayıs 2013; 19:36:36 >
  • Ben sanmıyorum dostum ya. Note 2 1800 küsürden girdi. 2300 çok değil mi yahu:)
  • quote:

Ben sanmıyorum dostum ya. Note 2 1800 küsürden girdi. 2300 çok değil mi yahu:)

1800'den girmedi, Bazı siteler hala 1899'a satıyor mesela :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

çok merak ediyorum acaba piyasaya kaç TL den girer?

2.300 tl civarindan baslayacaktir bence. eger samsung fiyat poliyikasinda iphona benzemeye calisirsa hatta2.500 diyelim :) yurtdışı sitelerde bazi fiyat tahminler 580 600 euro diyor ama bizde kqzik iste

bazı sitelerden 800 dolar civari gördüm bende sizin gibi tahmin ettim en az 2000 den başlar diye bakalım görücaz artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 9 Mayıs 2013; 22:05:35 >

• Yanlışınız var dostlar. Aşağıdaki linklerde 1899 TL'den satışa sunulduğunu görebilirsiniz. Ayrıca Teknosada da aynı fiyattan satışa sunulmuştu iyi hatırlıyorum.
    http://www.teknolojioku.com/haber/mobil/android/yeni-samsung-galaxy-note-2-turkiyede.html
    http://shiftdelete.net/galaxy-note-2nin-fiyati-belli-oldu-40579.html

• quote:

Yanlışınız var dostlar. Aşağıdaki linklerde 1899 TL'den satışa sunulduğunu görebilirsiniz. Ayrıca Teknosada da aynı fiyattan satışa sunulmuştu iyi hatırlıyorum.
    http://www.teknolojioku.com/haber/mobil/android/yeni-samsung-galaxy-note-2-turkiyede.html
    http://shiftdelete.net/galaxy-note-2nin-fiyati-belli-oldu-40579.html

hocam ekran buyukligi ve batarya buyukulugu gbi nedenlerle note3 daha pahali olcak gibi öngöruler var yabanci kaynaklarda yani nite 2 ile ayni olmaz bence..bide disturbutor fiyatlari cidden pahali ve ilk zamanlarda ucuk fiyatlardan grebilir.nite 2 den kesin fazla olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 9 Mayıs 2013; 23:25:31 >

• beklediğim 2 telefondan birisi. diğeri ise sonynin tıpkı samsung gibi kalem fonksiyonlu olarak çıkaracağı sony xperia togari. note 3 ağustos ayındaki ifa da mı tanıtılacak?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.