Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 almayı düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar note 4 almayı düşünüyorum bir çok internet sitesinde note 4 var ama bazılarında quad core bazılarında octa core diyor. Ben türkiyedeki note 4 ler octa core diye biliyordum. Acaba yardımcı olabilecek var mı? Snapdragon işlemci değil exynos işlemci var diye biliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• Alışveriş sitelerinde yazan bilgilerin güvenirliği yüksek değil. Türkiye'de satılan modellerin hepsinde Exynos işlemci var. Fakat paralel ithalatta satılan bazı modellerde 4G desteği yok dikkat edin. Ayrıca bazı Note 4 lerde şebekenin az çekmesi gibi sorunlarla da karşılaşılmakta. 1500 civarına LG G4, 1800 civarına Samsung S6 almak daha mantıklı.
  • Peki Teknosa da bulunan 1799 tl ye note 4 ler var bunlar octa core olan exynos işlemcili olan seriden mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokay6767 -- 14 Ocak 2016; 1:44:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1799u note4 verene kadar G4 bakın cok daha mantıklı
  • tokay6767 kullanıcısına yanıt
    note 4 yerine g4 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokay6767

Peki Teknosa da bulunan 1799 tl ye note 4 ler var bunlar octa core olan exynos işlemcili olan seriden mi acaba ?

Evet,ama paralellere bulaşmayın
  • Arkadaşlar G4 ile Note 4 arasındayım zaten ikisinin incelemesinin hakkında bir çok video izledim. Gün ışığında ve fotoraf çekimlerinde G4 daha iyiyken. Pixel yoğunluğu ve şarj süresi bakımından Note 4 daha iyi + bir de kalemi var. Paralellere bulaşmayın derken hangisini kastettiniz acaba?
  • tokay6767 kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili olanlar,orjinal samsung garantili olmayan cihazlar,vatan,teknosa,mediamarkt gibi mağzalardan alacaksanız onlar zaten samsung garantili satıyor
  • note 4 var bende cq lar exynos modeli samsung turkiye cihazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 4 şimdi bu telefon octa core değil demi? öyle yazıyor çünkü
  • Note 4'e o kadar para verilmez artık. G4 al geç hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ekran boyutu daha uzun sarj + kalemi öenmli faktör. g4 ü o yüzden düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.