1-) note 4 bi süre sonra hantallaşma varmış doğru mu 2-) parmak izi okuyucu sizce gerekli mi 3-) hangi cihaz daha performanslı olur ve güncelleme alır
Performansdan kastin antutu scorlariysa git g4 u al derim. Bu fiyatlara alinacak telefonlarda performans farki yok denecek kadar azdir. Oyun oynasaniz bile fark edemezsiniz.
Guncellemeye gelecek olursak g4 aralarindaki en guncel cihaz olacaktir. Note 4 de guncelleme alir ama nasil alir. 6-7 ay sonra gelir.
Parmak izi sensoru bence cok gereksiz. Guya koymuslar ama bir gun bile kullabmadim. Cunku kullanilacak alani yok.
Butun samsung cihazlarda oldugu gibi note 4 de 5-6 ay sonra yavaslar. Bir format atarsiniz yavaslamasi gecer.
Huawei bastan siliyorum.
Normalde samsung serisinden alma derdim ama note serisi baska oldugu icin note 4 u tavsiye edebilirim. İkisinin arasinda daglar kadar fark olmadigi icin kullanisligi tasarimi hangisi hosuna gidiyorsa onu al derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme