Merhaba arkadaşlar. Note 4'ü 1.5 yıl evvel ilk çıktığında almıştım. Son zamanlara kadar hiç bir sorun çıkmadan kullandım ancak 2 ay evvel telefonun şarj yeri bozuldu ve garantiye yollamak zorunda kaldım. Garantiden geldikten sonrada hiç bir sorun çıkmadan kullandım telefonu. Ancak Android 6.0 güncellemesi geldiğinde telefon güncellemeyi yüklerken bir anda durmadan reset atmaya başladı telefon. Şarja takınca düzeliyor çıkardığım anda tekrar reset atmaya başlıyordu. Bende şarja takıp güncelleme yüklendikten sonra netteki adımları izleyerek wipe cache yaptım ve bu durum düzeldi. Ancak bugün tekrardan telefon durduk yere %60 şarjdayken reset atmaya başladı. Tekrar wipe cache yaptım, hatta factory reset bile attım bir kaç kere ama banamısın demedi. Telefonu şarjdan çıkardığım anda durmadan reset atmaya başlıyor. Nette bazı yerlerde batarya problemi diyip değiştirilmesini önermişler ama şimdi tam emin olmadanda gidip bir bataryaya 100 tl vermek istemiyorum. Sizce tekrar garantiye mi yollayayım yoksa yeni batarya'mı almayalıyım daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Şimdiden teşekkürler.