Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4'ün bir sürü modeli var. Hangisi alınmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Note 4 sahibi olan var mı ya da bu konuda bilgisi olan? Telefonun birkaç tane farklı modeli var. N910 var, N910CQ var, N910H var, N910C var. Anlamadım hiçbir şey. Hangisi iyi bunların? Fark ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Br.

Samsung Note 4 sahibi olan var mı ya da bu konuda bilgisi olan? Telefonun birkaç tane farklı modeli var. N910 var, N910CQ var, N910H var, N910C var. Anlamadım hiçbir şey. Hangisi iyi bunların? Fark ne?

N910C ile N910CQ arasında bir fark yok aynı telefon. Sadece türkiyedeki modelin sonuna q eklenmiş. N900H modelinde 4g yok diye biliyorum. N910CQ alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih1441

quote:

Samsung Note 4 sahibi olan var mı ya da bu konuda bilgisi olan? Telefonun birkaç tane farklı modeli var. N910 var, N910CQ var, N910H var, N910C var. Anlamadım hiçbir şey. Hangisi iyi bunların? Fark ne?

N910C ile N910CQ arasında bir fark yok aynı telefon. Sadece türkiyedeki modelin sonuna q eklenmiş. N900H modelinde 4g yok diye biliyorum. N910CQ alın

N910CQ aldım çok teşekkür ederim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semih1441

quote:

N910CQ aldım çok teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.