Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

orjinal spingen mi üstat hani içinden kod çıkıyor sitesinde kodu girdiğinizde orjinal olup lolmadığını teyit ediyor ya kod çıktı mı içinden.

20 dk önce sipariş verdiğim için bilmiyorum ama açıklamasında orjinal diyor; içerisinden çıkan kodla teyit edebilirsiniz diye belirtmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

orjinal spingen mi üstat hani içinden kod çıkıyor sitesinde kodu girdiğinizde orjinal olup lolmadığını teyit ediyor ya kod çıktı mı içinden.

20 dk önce sipariş verdiğim için bilmiyorum ama açıklamasında orjinal diyor; içerisinden çıkan kodla teyit edebilirsiniz diye belirtmiş

yalnız ben renk seçimini göremedim siz hangi rengi verdiniz nnasıl renk sectiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

yalnız ben renk seçimini göremedim siz hangi rengi verdiniz nnasıl renk sectiniz

Açıklamada metal slate olarak belirtmiş; sanırım gelecek renk bunun aynısı olacak
    http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-samsung-galaxy-note-4-neo-hybrid-metal-slate-kilif-sgp11119/productDetails.aspx?productId=telkilsgp11119&categoryId=16102

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açıklamada metal slate olarak belirtmiş; sanırım gelecek renk bunun aynısı olacak
    http://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-samsung-galaxy-note-4-neo-hybrid-metal-slate-kilif-sgp11119/productDetails.aspx?productId=telkilsgp11119&categoryId=16102

Metal slate lacivert oluyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm.mustafa -- 25 Ekim 2014; 9:56:03 >

• Sıcak bir fırsat kalmadı herhalde :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2400 tl sıcak mı geliyor benim insanıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Found

2400 tl sıcak mı geliyor benim insanıma

Her gün eve ekmek götürmek için kara kara düşünen insana da sizin bu mesajı yazmak için kullandığınız internete odediginiz 15-50-100 tl her neyse o para çok fazla geliyor ve o size gelip "internet için bu parayı vermek sıcak mi geliyor sana?" Diye sormuyor di mi?

Interneti bu forumu kullanacak kadar kullandığınıza göre Google'da "talebin fiyat esnekligini etkileyen faktorler" diye bi arama yapıp sonuçlarına zaman ayirirsaniz memnun olurum

Edit: İmlâ hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluerdem -- 25 Ekim 2014; 21:14:30 >

• İçimi gıdıklıyor 1900 e bende beyaz note 4 mu yapıştırsam dıye.. Hala 5S ile git gel yaşıyorum..
  • kadtas kullanıcısına yanıt
    Düşünmeden note 4 al derım Bilmiyorum normalde samsung onermem sevmem begenmem ama note4 u yapmıslar gıbı vıdeolarını begendım baya ozellıklerıde guzel bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

Orijinalden alıntı: Not Found

2400 tl sıcak mı geliyor benim insanıma

Her gün eve ekmek götürmek için kara kara düşünen insana da sizin bu mesajı yazmak için kullandığınız internete odediginiz 15-50-100 tl her neyse o para çok fazla geliyor ve o size gelip "internet için bu parayı vermek sıcak mi geliyor sana?" Diye sormuyor di mi?

Interneti bu forumu kullanacak kadar kullandığınıza göre Google'da "talebin fiyat esnekligini etkileyen faktorler" diye bi arama yapıp sonuçlarına zaman ayirirsaniz memnun olurum

Edit: İmlâ hatasi

telefona o parayı vermek hastalık sadece boş konuşma . eve 1 milyon $ verdin yada arabaya 500 euro verdin de bir şey mi dedik . söylediklerinle çelişiyorsun. ilk önce karşında ki ne demek istemiş olabilir diye düşün sonra cevap ver bundan sonra . konu parası olana mevzusu değil

• O mesajima "boş konusma" seviyesinde bi cevap geliyorsa gerçekten "boşa" konuşuyormuşum. Uyarı için Sağol ;)

• 2300-200=2100 e note4 mü
    1585-200=1385 e note 3 paralel mi almalı.
    yarın n11 de son gün 200 TL inderim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

İçimi gıdıklıyor 1900 e bende beyaz note 4 mu yapıştırsam dıye.. Hala 5S ile git gel yaşıyorum..

1900 e nerde hani ?
  • Not Found kullanıcısına yanıt
    Bos konusan sensin ebeveyinlerin izin vermedi sanirim almana, simdi ciger mundar iliskisine bagladin...

• quote:

Orijinalden alıntı: sezing

quote:

İçimi gıdıklıyor 1900 e bende beyaz note 4 mu yapıştırsam dıye.. Hala 5S ile git gel yaşıyorum..

1900 e nerde hani ?

Ereyon + 200 tl çek + 111 tl finans bonus + avantajix + sallamatik vs. 1900 e tr garantili alıyorum.. Ne diyorsunuz..
  • quote:

quote:

quote:

1900 e nerde hani ?

Ereyon + 200 tl çek + 111 tl finans bonus + avantajix + sallamatik vs. 1900 e tr garantili alıyorum.. Ne diyorsunuz..

çok iyi hocam. Daha yeni çıktı ve bu fiyata başka yerde bulacağınızı sanmam.
  • quote:

quote:

quote:

1900 e nerde hani ?

bence iyi fiyat almışsınız. ereyonda kalmış mı hala? ben gsmavm.com'a baktım siyah yoktu ellerinde.
  • Cuma günü bitti gsmavm de stoklar. Zaten ön sipariş olarak satıyorlardı ben cuma günü aldım ve Perşembe gibi geleceğini belirtti Gökhan bey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

quote:

quote:

1900 e nerde hani ?

bence iyi fiyat almışsınız. ereyonda kalmış mı hala? ben gsmavm.com'a baktım siyah yoktu ellerinde.

Beyaz vardı sadece benım ıstedıgım renk zaten beyaz..

• Ereyonda halen stok var; telefon almak isteyenlere 200 Tl çek yüklü hesabımı verebilirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.