Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnyt8784

arkadaşlar note 4 te su geçirmezlik özelliği yok değil mi? tanıtım videolarında hiç söylenmiyor. internette arattım olacak diye genelde görüşler var.. bilgisi olan söylerse sevinirim

Su geçirmezlik yok ama kısmı dayanıklılık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

Dün beyaz vardı. Bugün siyahın stoğu göreceğini söylemişlerdi fırsat buldukça kontrol edıyorum ama henüz birsey yok

Arkadaşlar. N11 de samsungavm ile siyah ve beyaz tekrar satışta.
    Ben siyah ve beyaz arasında çok gidip geldim. Kılıf ile kullanacağımdan beyaz siparişi verdim.
    Hayırlısı olsun. 2000 üzeri almam diyordum büyük konuşmamak lazım.

Ya iyi hoş ama 9 gün kargo süresi çok uzun değil mi ? Kararsız kaldım açıkçası .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

quote:

Dün beyaz vardı. Bugün siyahın stoğu göreceğini söylemişlerdi fırsat buldukça kontrol edıyorum ama henüz birsey yok

Arkadaşlar. N11 de samsungavm ile siyah ve beyaz tekrar satışta.
    Ben siyah ve beyaz arasında çok gidip geldim. Kılıf ile kullanacağımdan beyaz siparişi verdim.
    Hayırlısı olsun. 2000 üzeri almam diyordum büyük konuşmamak lazım.

Ya iyi hoş ama 9 gün kargo süresi çok uzun değil mi ? Kararsız kaldım açıkçası .

200 Tl n11 indirimi ile aldım. Kasa açıklığı olmayan ekranı düzgün sağlam gelsin de varsın 9 gün olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cardfinans ile bir türlü onay vermedi malesef. Başka kartla 200TL indirimli aldım bende bir arkadaşa. 9 günden önce gönderme şansı da olur mu acep?
  • temiz 2.el note 2 ler kaça gidiyo şu sıralar???
  • bende bir tane var bu note 4 den. sah....com a ilan verdim. hergün onlarca arayan mesaj atan vs. resmen bunalttı beni.ne telefonmuş dedirtti bana. bu telefondan şöyle çok demiyorum az hesaplı şekilde an itibariyle ithalatını yapmış bir firma birkaç bin tane satar.
  • bende bekliyorum.
  • Ekranla kasa arasına kartvizit sığıyordu düzeltmemişlerdi değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: cnyt8784

arkadaşlar note 4 te su geçirmezlik özelliği yok değil mi? tanıtım videolarında hiç söylenmiyor. internette arattım olacak diye genelde görüşler var.. bilgisi olan söylerse sevinirim

Su geçirmezlik yok ama kısmı dayanıklılık var

pehh.. dayanıklılık suya mı ? ya şu telefon firmaları hepsini bir araya getirmiyorlar.. z3 ile karşılaştırıyorum not 4 ü her ikisininde artıları farklı .. tamamen kararsız kaldım

• cnyt8784 C kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın ama ben olsam z3 ü note 4 ile kıyaslamazdım bence note 4, 1 gömlek daha üstün bir cihaz. Sonuçta suyun altında kullanıyoruz cihazları, bu sertifakaların değişik kodları var suyun bilmem kaç metre altına kadar su geçirmez, suya toza dayanık vs. tamamen bir su geçirmezlik olmasada dayanıklılık mevcut şahsen bana yeterli geliyor yağmurda vs üzmesin kafi suya sokup kullanıcak değilim z3 alsam bile sokmaya cesaret edemem şahsen :)
  • f@ithline kullanıcısına yanıt
    haklısınız.. bende not 4 e yakınım ama özelikler farklılık gösteriyor.. suya sokmanın yanında oyun konsoluda olabiliyor z3 ps4 kolu takılıp oynanabiliniyor.. samsung s5 te kullandığı suya dayanma özelliğini kullanmadı. not 4 amiral model sonuçta en iyisini yapmaları gerekiyordu bence.. tabi diğer yazılımsal ve donanımsal özelliklerde tartışılmaz üstün...
  • Mobimbo siparişi onaylamış n11 den
    inşallah bi problem çıkmaz
    hayırlısıyla yarın elimizde olacak telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.f.c.1907

Mobimbo siparişi onaylamış n11 den

İnş olur ama onaylaması kargoladığı manasına gelmiyor. Normalde direk onaylamaları lazım zaten ama uyanıklar kargo süreleri başlamasın diye hemen onay vermiyorlar. İlanda bahsettikleri 5 6 iş günü kargo süreleri onay verildikten sonra başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

Orijinalden alıntı: m.f.c.1907

Mobimbo siparişi onaylamış n11 den

İnş olur ama onaylaması kargoladığı manasına gelmiyor. Normalde direk onaylamaları lazım zaten ama uyanıklar kargo süreleri başlamasın diye hemen onay vermiyorlar. İlanda bahsettikleri 5 6 iş günü kargo süreleri onay verildikten sonra başlıyor.

Aynen alim yapmadan stok varmi diye sormakta lazim.Hemen teslim cok zor suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 27 Ekim 2014; 22:00:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

temiz 2.el note 2 ler kaça gidiyo şu sıralar???

+1
  • Arkadaşlar İstanbulda elinde ürün olan Vodafone bayisi tavsiye edecek var mı?

• 111tl card finans puanı nasıl kullanılabilir arkadaşlar bilginiz var mı acaba? belirli alışverişlerde mi yoksa normal 111tl karta mı yatırıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stay weird

111tl card finans puanı nasıl kullanılabilir arkadaşlar bilginiz var mı acaba? belirli alışverişlerde mi yoksa normal 111tl karta mı yatırıyor?

Hocam kartta puan olarak yuklenıyor belırlı bır suresı var kullanmak ıcın benzın felan alabılırsınız.Bıde e-bebek.com da kullanılıyordu sanırım.İnternette heryerde gecmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 28 Ekim 2014; 20:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

111tl card finans puanı nasıl kullanılabilir arkadaşlar bilginiz var mı acaba? belirli alışverişlerde mi yoksa normal 111tl karta mı yatırıyor?

Hocam kartta puan olarak yuklenıyor belırlı bır suresı var kullanmak ıcın benzın felan alabılırsınız.Bıde e-bebek.com da kullanılıyordu sanırım.İnternette heryerde gecmıyor

maalesef finans kartım yok bu yüzden başkasının kartıyla almak durumundayım. hal böyle olunca olaya tam açıklık getirmem gerekiyor biraz

araştırma yaptım ancak bir şey bulamadım. bu puanların kullanımıyla ilgili tam bilgiyi öğrenebileceğim bir yer var mıdır?

mesela süresi, hangi firmalar vs.

(http://www.finansbank.com.tr/kartlar/cardfinans-nakit/parapuan.aspx kendi sitesinde pek bilgilendirme yapmamış)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

maalesef finans kartım yok bu yüzden başkasının kartıyla almak durumundayım. hal böyle olunca olaya tam açıklık getirmem gerekiyor biraz

araştırma yaptım ancak bir şey bulamadım. bu puanların kullanımıyla ilgili tam bilgiyi öğrenebileceğim bir yer var mıdır?

mesela süresi, hangi firmalar vs.

(http://www.finansbank.com.tr/kartlar/cardfinans-nakit/parapuan.aspx kendi sitesinde pek bilgilendirme yapmamış)

111 TL değerinde 14-24 Kasım 2014 tarihleri arası geçerli ParaPuan kazanabilecektir.Yani 10 günde harcamanız lazım.Ben e-bebekten çocuğa bez alıyorum hep başka yer bulamadım.Benzincilerde buyuk marketlerde harcanıyor sanırım.Carrefourda gecıyord dıye bılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 28 Ekim 2014; 20:38:05 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.