Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım ayında iyi indirimler olabilir arkadaşlar tekrar. Malun 11.ay olacak. Kredi kartı puanı artı 200 lira gibi bir kampanya gelebilir tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Kasım ayında iyi indirimler olabilir arkadaşlar tekrar. Malun 11.ay olacak. Kredi kartı puanı artı 200 lira gibi bir kampanya gelebilir tekrar.

150 tl ındırım kampanyası var şuan zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

quote:

Orijinalden alıntı: stay weird

quote:

quote:

111tl card finans puanı nasıl kullanılabilir arkadaşlar bilginiz var mı acaba? belirli alışverişlerde mi yoksa normal 111tl karta mı yatırıyor?

Hocam kartta puan olarak yuklenıyor belırlı bır suresı var kullanmak ıcın benzın felan alabılırsınız.Bıde e-bebek.com da kullanılıyordu sanırım.İnternette heryerde gecmıyor

maalesef finans kartım yok bu yüzden başkasının kartıyla almak durumundayım. hal böyle olunca olaya tam açıklık getirmem gerekiyor biraz

araştırma yaptım ancak bir şey bulamadım. bu puanların kullanımıyla ilgili tam bilgiyi öğrenebileceğim bir yer var mıdır?

mesela süresi, hangi firmalar vs.

(http://www.finansbank.com.tr/kartlar/cardfinans-nakit/parapuan.aspx kendi sitesinde pek bilgilendirme yapmamış)

111 TL değerinde 14-24 Kasım 2014 tarihleri arası geçerli ParaPuan kazanabilecektir.Yani 10 günde harcamanız lazım.Ben e-bebekten çocuğa bez alıyorum hep başka yer bulamadım.Benzincilerde buyuk marketlerde harcanıyor sanırım.Carrefourda gecıyord dıye bılıyorum

tamamdır hocam çok sağolun

• blueman7 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ama sıkıntı çoğu kimse de kart finans olmaması. Bonus ya da World olsa daha iyi. 300 lük bir kombo yapardık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Evet hocam ama sıkıntı çoğu kimse de kart finans olmaması. Bonus ya da World olsa daha iyi. 300 lük bir kombo yapardık.

Kasım ayına olabılır ay ay bu kart kampanyaları değişiyor ama bu 150-200 tl indirimi n11 sureklı yaparmı bekleyip gorecegız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

111tl card finans puanı nasıl kullanılabilir arkadaşlar bilginiz var mı acaba? belirli alışverişlerde mi yoksa normal 111tl karta mı yatırıyor?

Hocam kartta puan olarak yuklenıyor belırlı bır suresı var kullanmak ıcın benzın felan alabılırsınız.Bıde e-bebek.com da kullanılıyordu sanırım.İnternette heryerde gecmıyor

maalesef finans kartım yok bu yüzden başkasının kartıyla almak durumundayım. hal böyle olunca olaya tam açıklık getirmem gerekiyor biraz

araştırma yaptım ancak bir şey bulamadım. bu puanların kullanımıyla ilgili tam bilgiyi öğrenebileceğim bir yer var mıdır?

mesela süresi, hangi firmalar vs.

(http://www.finansbank.com.tr/kartlar/cardfinans-nakit/parapuan.aspx kendi sitesinde pek bilgilendirme yapmamış)

111 TL değerinde 14-24 Kasım 2014 tarihleri arası geçerli ParaPuan kazanabilecektir.Yani 10 günde harcamanız lazım.Ben e-bebekten çocuğa bez alıyorum hep başka yer bulamadım.Benzincilerde buyuk marketlerde harcanıyor sanırım.Carrefourda gecıyord dıye bılıyorum

N11 de de geçiyor benim bildiğim CF puanları. Gene Hızlıal'da da olması lazımdı sanki.

• Çakal mod on :

Ya benim merak ettiğim bir şey var.

Ben N11 den 200TL kupon ile aldım. Şimdi iptal etsem o kupon geri yatar ve ben de üstüne 150TL lik indirimden de faydalanabilir miyim acaba?

Yani bu kupon kampanyasında şöyle diyordu :
    Mağaza; alıcının kupon kullandığı alışverişin tamamını veya bir kısmını iptal ettiğinde, iptal edilen ürün/ürünlerde kullanılan indirim tutarı kadar kupon alıcının hesabına geri yüklenir. Geri yüklenen kuponun kullanımı için gerekli minimum sepet tutarı, orijinal kuponun kullanımı için kampanya koşullarında belirtilen minimum sepet tutarındaki oranla aynıdır. Ayrıca geri yüklenen kuponun kalan kullanım süresi, alıcının alışveriş yaptığı tarih ile kupon son kullanım tarihi arasındaki süre kadar olacaktır.

samsungavm yi ikna edip iptal ettirsem kupon yatacak ve 2 gün kullanma sürem olacak sanırım.

: Çakal mod off

Abi çok kötüyüz ya. Gerçi şu madde de var

Kampanya kapsamında yüklenilen kupon, n11.com'daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.

Ürün bu kadar uzun sürede temin edilen bir şey olmasa deneyeceğim de. Şu halde o zamana kadar N11 duruma uyanabilir.

Bir de bu ürünler gelene kadar Note4 ün fiyatı düşecek gibi bir his var içimde.

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    2 ındırımı tek alısverıse yansıtamazsınız dıye bılıyorum
  • Son olarak teknosa daki fırsatı da kaçırdıktan sonra fırsat falan kalmadı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

unutmayın ki 2015 ocak ayında Tüm cep telefonlarına zam gelecek. torba yasası diye aratırsanız detaylar mevcut internette.
    Belki fiyatlarda oynama olmayabilir ama uzun süre 6 ay gibi 2000 liranın altına inecegini düşünmüyorum. (kampanyasız - hediye çeki vs hariç)

zam olayını sizden okudum az önce araştırdım ancak radyolu cihazlardan alınan bandrol vergisi ile ilgili bir düzenlemeymiş. yani yeni nesil cep telefonlarını etkileyeceğini sanmıyorum s4, s5, note 3-4 hiçbirinde artık radyo yok.. o yüzden trt bandrolünü de ödemelerine gerek kalmıyor. ama radyolu cep telefonlarında yaklaşık %16 bir fiyat artışına neden oluyormuş bu durum
  • Note 4 Samsung TR garantili en uygun ve en hızlı nerede şimdi arkadaşlar?

Bu gsmavm ye nasıl ulaşabiliriz? 13 işgünü teslim diyor, iphone bile daha erken teslim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 31 Ekim 2014; 14:06:58 >
  • N11 den aldım 1988 tl ye geldi 10 numara telefon fazla beklemeyin bu güzellikte mahrum kalmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibaba

Note 4 Samsung TR garantili en uygun ve en hızlı nerede şimdi arkadaşlar?

Bu gsmavm ye nasıl ulaşabiliriz? 13 işgünü teslim diyor, iphone bile daha erken teslim

N11'de herhangi bir satıcıya ulaşmak için, o satıcının bir ürününü sepete ekleyin ve ödeme sayfasına gidin.

Alt kısımda "sözleşme" linki olacak. Ona tıklayınca satıcının iletişim bilgisi gözükecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.f.c.1907

N11 den aldım 1988 tl ye geldi 10 numara telefon fazla beklemeyin bu güzellikte mahrum kalmayin

Hangi kodlu urunu aldiniz ve nasil 1988 e alabildiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Note 4 Samsung TR garantili en uygun ve en hızlı nerede şimdi arkadaşlar?

N11'de herhangi bir satıcıya ulaşmak için, o satıcının bir ürününü sepete ekleyin ve ödeme sayfasına gidin.

Alt kısımda "sözleşme" linki olacak. Ona tıklayınca satıcının iletişim bilgisi gözükecektir.

Biz 2 gün daha duramadık . gsmavm den aldık. Card finans olmadığından 150+11 TL indirimle 2138 e geldi.

Bugün alsaydık; 111 maximum+100 mobil +11 yeniüye= 222 indirimli alacaktık = 2077 olacaktı.

1998 e getiren arkadaşı tebrik ederim. Kaç indirim uygulattı merak ettim.

Selamlar

• quote:

Biz 2 gün daha duramadık . gsmavm den aldık. Card finans olmadığından 150+11 TL indirimle 2138 e geldi.

Bugün alsaydık; 111 maximum+100 mobil +11 yeniüye= 222 indirimli alacaktık = 2077 olacaktı.

1998 e getiren arkadaşı tebrik ederim. Kaç indirim uygulattı merak ettim.

Selamlar

Sizden farklı olarak 1500'e 200 indirim, 111 card finans puan, 11 yeni üye ve %1,6 Avantajix var(di)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 3 Kasım 2014; 1:13:33 >
  • 200 hediye çeki
    111 cardfinans puan

2299-311=1988

• tek çekim dimi n11'de
    beyaz eşya satan mağazalarda beyaz eşya gibi gösterip taksit yapılabiliyormuş aslı varmı bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dropby23

tek çekim dimi n11'de
    beyaz eşya satan mağazalarda beyaz eşya gibi gösterip taksit yapılabiliyormuş aslı varmı bunun

Teknik olarak mümkün. N11'deki satıcı ile anlaşıp ilanı beyaz eşya olarak açmasını sağlayabilirsineniz olabilir.

Ama bu durumda ilan ile kargoya verilen ürün, hatta faturası kesilen ürün farklı olacağı için satıcı firma hem ususüzlük yapmış oluyor hem eğer kargo yaparsa risk almış oluyor, çünkü kargo takip numarasını cep telefonu için girmiş olacak, ama kargodan kontrol edildiğinde ölçüler büyük olacak.
  • Teknosa %10 altlimitsiz hediye çeki veriyor sizce iyi mi alınır mı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.