Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mo_Cuishle`

Cuma günü bitti gsmavm de stoklar. Zaten ön sipariş olarak satıyorlardı ben cuma günü aldım ve Perşembe gibi geleceğini belirtti Gökhan bey

Ordan kaça aldınız? Bu arada n11 dekı ereyon garanti resmı dıst. değil mi?
  • Vodafone akıllı telefon değişim kampanyasından almayi düşünüyorum artık. Daha mantıklı gelmeye başladı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 1500-200 kuponuna yetişemedim ben elinde fazla olan varsa vede kullanmıyacaksa verebilir mi acaba?note 4 alcam yetişebilirsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

quote:

Cuma günü bitti gsmavm de stoklar. Zaten ön sipariş olarak satıyorlardı ben cuma günü aldım ve Perşembe gibi geleceğini belirtti Gökhan bey

200+111 ile aldım. Dediğiniz yeri bilmiyorum en gsmavm den aldım. Yerleri ist Akmerkez de ama stoklarda yok perşembeye anca alırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

200+111 ile aldım. Dediğiniz yeri bilmiyorum en gsmavm den aldım. Yerleri ist Akmerkez de ama stoklarda yok perşembeye anca alırım

Hocam link alabilir miyim n11.com'dan.. Tr garantili mi aldığınız cihaz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam link alabilir miyim n11.com'dan.. Tr garantili mi aldığınız cihaz?

http://www.n11.com/samsung-sm-n910-galaxy-note-4-cep-telefonu-32gb-on-siparis-P30930224

Buyrun hocam. Samsung garantidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krmzydn

n11 1500-200 kuponuna yetişemedim ben elinde fazla olan varsa vede kullanmıyacaksa verebilir mi acaba?note 4 alcam yetişebilirsem

Hocam bende var bugun son gunu ama uyelige tanimli galiba veremiyoruz sanirim

• blueman7 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam hallettim gibi , ihtiyacım kalmadı
  • Gökhan bey de kalmamış. N11 de. Bugün satışa çıkıp bitti mi acaba. Bir iki saat girmedim o sırada bitmiş olmasın.

• Dün beyaz vardı. Bugün siyahın stoğu göreceğini söylemişlerdi fırsat buldukça kontrol edıyorum ama henüz birsey yok

• Bimeks mall of istanbul magzasindan siparis verirseniz 100 tl indirim var ve internet magzasi stoklarinda varmis hemen gonderiyorlarmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

Dün beyaz vardı. Bugün siyahın stoğu göreceğini söylemişlerdi fırsat buldukça kontrol edıyorum ama henüz birsey yok

Arkadaşlar. N11 de samsungavm ile siyah ve beyaz tekrar satışta.
    Ben siyah ve beyaz arasında çok gidip geldim. Kılıf ile kullanacağımdan beyaz siparişi verdim.
    Hayırlısı olsun. 2000 üzeri almam diyordum büyük konuşmamak lazım.
  • arkadaşlar note 4 te su geçirmezlik özelliği yok değil mi? tanıtım videolarında hiç söylenmiyor. internette arattım olacak diye genelde görüşler var.. bilgisi olan söylerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mm.mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

Dün beyaz vardı. Bugün siyahın stoğu göreceğini söylemişlerdi fırsat buldukça kontrol edıyorum ama henüz birsey yok

Arkadaşlar. N11 de samsungavm ile siyah ve beyaz tekrar satışta.
    Ben siyah ve beyaz arasında çok gidip geldim. Kılıf ile kullanacağımdan beyaz siparişi verdim.
    Hayırlısı olsun. 2000 üzeri almam diyordum büyük konuşmamak lazım.

Bir telefona 2,000 TL vermek gerçekten de çok fazla değil midir?

Gittikçe soğuyorum.
    İlk önceleri büyük bir heves vardı ama niyeyse eski istek yok bende..

Bide cihazı ülkeye getirirken yaşanan aksaklıklar da cabası...

Belki yanında Gear saat verirlerse alınabilesi durur ama şu an almaktan gün geçtikçe uzak oluyorum.

Hayırlı olsun size de...

• 9 iş günü olmuş hazırlık süresi samsungavm mağazasında. gelmesi 2 haftaya yakın sürecek demektir bu.açıkcası beklemeye değer mi bilemiyorum.ya o 9 gün içinde kampanya olursa başka bir yerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netscarter -- 26 Ekim 2014; 21:03:17 >
  • ereyon.com sipariş vereli kaç gün olmasına rağmen halen siparişi onaylamadı. İçimde bir his; siparişleri iptal ederek hepimize vole vuracak gibi geliyor. İnşallah yanılıyorumdur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

ereyon.com sipariş vereli kaç gün olmasına rağmen halen siparişi onaylamadı. İçimde bir his; siparişleri iptal ederek hepimize vole vuracak gibi geliyor. İnşallah yanılıyorumdur...

valla aynı hisleri paylaşıyorum. umarım kazık atmaz bize. cuma akşamı siparişi verdim yarını bekliyorum onay verirler diye...

• en sonunda dayanamayıp samsungavm'den beyaz siparişi verdim. hayırlısı bakalım.
  • Tik hizinda sayesinde samsungavm satis rekoru kiracak

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

ereyon.com sipariş vereli kaç gün olmasına rağmen halen siparişi onaylamadı. İçimde bir his; siparişleri iptal ederek hepimize vole vuracak gibi geliyor. İnşallah yanılıyorumdur...

valla aynı hisleri paylaşıyorum. umarım kazık atmaz bize. cuma akşamı siparişi verdim yarını bekliyorum onay verirler diye...

Ben çarşamba günü vermiştim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.