Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu 4.4.2 yi bizde 5105 e kurabilirmiyiz çalışırmı bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazaca

bu 4.4.2 yi bizde 5105 e kurabilirmiyiz çalışırmı bizde

En azından N5105 Türkiye içinde 4.4.2 çıkabilir umudu oluşturdu bende. Kendi adıma ben n5105 i Almanya n5100 romu ile n5100 e çevirip üzerine cyanogen mod 11 ile 4.4.2 kullandığım için ilk fırsatta denetim belki. Ama biraz beklemekte fayda var tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VedoVedo kullanıcısına yanıt
    peki memnunmusunuz dediğiniz romdan telefonu açılıyormu şunu biri bilmeyenlerin anlayacağı şekilde anlatsada telefon özelliğini açmayı istiyom bende ama bakalım s4 de android yükseldikçe problem çıkarttı 4.2.den sonrası şimdi knox sayesinde dönülmüyorda tablettede böyle olmasın ne dersiniz
  • zazaca Z kullanıcısına yanıt
    Rom kurulumu ve tel özelliğinin açılması ilk sayfalarda anlatıldı, tekrar anlatmaya gerk yok. ben tel özelliğini kullanmıyorum zaten sadece 3g data hattım var. CM11 4.4.2 den menunum. ancak öncelikli tecihim samsung un orijinal 4.4.2 olacak şu an samfirmware'den polonya indiriyorum deneyeceğim ilk fırsatta. knox note 8 yok yanlış hatırlamıyorsam ama note 3 veya s4/s5 de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: VedoVedo

Rom kurulumu ve tel özelliğinin açılması ilk sayfalarda anlatıldı, tekrar anlatmaya gerk yok. ben tel özelliğini kullanmıyorum zaten sadece 3g data hattım var. CM11 4.4.2 den menunum. ancak öncelikli tecihim samsung un orijinal 4.4.2 olacak şu an samfirmware'den polonya indiriyorum deneyeceğim ilk fırsatta. knox note 8 yok yanlış hatırlamıyorsam ama note 3 veya s4/s5 de var.

direkt 5100 4.4.2 kurulmaz.
    Custom rom yakında düşecektir.
    Almanya romu düştümü custom rom gelir.
  • Arkadaslar selam.
    Soyle bir sorun olustu cihazda(5105)kilitten ciktiktan sonra ana ekran surekli donuyor.
    Uc,bes kere home tusuna bastiktan sonra ancak dokunmatik calisiyor..
    Ne yapabilirim??cihazda yedekle ve sifirla kismi var fakat ben uygulamalarin ve bunlarin
    ayarlarinin bozulmamasini istiyorum...
    Cihaz rootsuz ama root yapabilirim..resim ve videolarda onemsiz usbye aktardim
    Cihazi indirdigim uygulamalar ve bunlarin ayarlariekrar geri gelecek sekilde sifirlamak
    Istiyorum...yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: roux

Arkadaslar selam.
    Soyle bir sorun olustu cihazda(5105)kilitten ciktiktan sonra ana ekran surekli donuyor.
    Uc,bes kere home tusuna bastiktan sonra ancak dokunmatik calisiyor..
    Ne yapabilirim??cihazda yedekle ve sifirla kismi var fakat ben uygulamalarin ve bunlarin
    ayarlarinin bozulmamasini istiyorum...
    Cihaz rootsuz ama root yapabilirim..resim ve videolarda onemsiz usbye aktardim
    Cihazi indirdigim uygulamalar ve bunlarin ayarlariekrar geri gelecek sekilde sifirlamak
    Istiyorum...yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler

Merhaba öncelikle en son okuduğunuz bir uygulama varsa bunlara silip kontrol ediniz. Eğer yine düzelmezse ydellerimizi alıp fabrika ayarlarına dönebilirsiniz. Eğer android versiyonunu güncelleme diye en iz yazilim güncellenmesini yapiniz. Root yapip wipe cache ve clean dalvik cache yapmanizda ise yarar. Bu konuda detaylar burada var :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84468507
    (Yani ilk sayfa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VedoVedo -- 29 Mayıs 2014; 19:25:27 >

• N5110 için resmi 4.2.2 güncellemesi halen Yayınlanmadı mi arkadaşlar , benim tablet 4.1.2 yüklü ve en guncel yazılım yüklü diyor ayarlar kisminda

• Beyler ilk sayfada nasil root yapilir kismini denedim framaroot apksini yukledim calistirdim ustte insta
    ll supersu altta aragorn kismi secili geliyor fakat ilerleme yok o sekilde kaliyor..neyi eksik yapiyorum yada artik ise yaramiyor mu bu?..1.6.1 ve daha sonraki surumleride denedim.yardimci olacaklara tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: roux

Beyler ilk sayfada nasil root yapilir kismini denedim framaroot apksini yukledim calistirdim ustte insta
    ll supersu altta aragorn kismi secili geliyor fakat ilerleme yok o sekilde kaliyor..neyi eksik yapiyorum yada artik ise yaramiyor mu bu?..1.6.1 ve daha sonraki surumleride denedim.yardimci olacaklara tesekkurler

o yöntem 4.1.2 de geçerli.
    4.2.2 için farklı bir yöntem var onu da paylaşmıştım.
    diğer konuda bir arkadaş o yöntemle 4.2.2 yi rootlamıştı.
  • Arkadaslar 2 sorum olacak cevaplarsaniz cok sevinirim. Daha once de sordum ama cevap alamadim.

1- tableti guncellemek istedigimde yeniden baslatma yapiyor, siyah ekranda android robotu simgesiyle guncellemeyi yuklerken yuzde 25'de robot simgesi yere dusuyor, tablet yeniden aciliyor ve "yukleme basarisiz oldu kies ile deneyin ya da samsung yetkili servise gidin" uyarisi cikiyor. Sorun nedir sizce?

2- tablete supersu uygulamasi yukleyip titanium backup uygulamasina root yetkisi vermistim. Boylelikle baslangicta cihaz ile beraber gelen ama normal sartlar altinda kaldirilamayan uygulamalari kaldirabilmistim. Sonra bu uygulamalarla beraber kaldirmis oldugum, fakat android ortaminda yalnizca note 8 ile gelen ve google playde olmayan "awesome note" uygulamasina tekrar kavusmak istedim. Cihazi fabrika ayarlarina dondurdugumde ilk gun icinde neler varsa hepsi geri gelecek diye dusunurken bir baktim ki titanium backup ile kaldirdigim hic bir uygulama geri gelmedi. Tableti fabrika cikisi hali ile geri kazandirabilmem mumkun mu?

• Birinci sorunuz cevabı 2 sorunuzda var. Tabletiniz modifiye edilmiş.
    Dolayısı ile update yapamazsınız.custom rom kullanmalısınız.
    Sam mobiledan orjinal romu indirip odin kurun cihaz ilk haline döner.
  • Mrb lar
    Ben N5105 ürünü yeni aldim tablet ve telefon olarakkullanabileceğm bi cihaza ihtiyacim vardı iki secenek vardı ya 5105 yada bu asus fonepad

Neyse arkadaşlar 4 2 2 yüklüydü onu 4 1 2 ye döndürdüm wipeladim ve birinci sayfadaki işlemlerin hemen hemen hepsini yaptim
    3-Telefon özellikli Rom Yükleme bu bölüme geldim şu an dosyayi indiriyorm sormak istediğim şey şu ana kadar telefon acilişta ve cihaz hakkinda bölümünde hala ürün 5105 olarak görünüyor bu son işlemi yaptıktan sonra mi değişecek yoksa şu ana kadar tüm talimatlara uymama rağmen yanliş birşey mi yaptım
    Saygılar
  • tuna_Ca T kullanıcısına yanıt
    Telefon özellikli rom 4.2.2 dir.
    Bunu yüklediğinizde açılışta yine 5105 yazacaktır. Fakat hakkında kısmında 5100 yazar.
  • ilhan tşkr ederim ozellik acildi
    peki simdeki numaralari tablette göremiyorum inceledigim kadariyla gormenin bi yolunuda bulamadim bi ayari felan mi var yoksa hepsini tek tek yeniden mi yüklücem
    saygılar
  • tuna_Ca T kullanıcısına yanıt
    sime tel kaydetmeyeli baya yıl oldu.
    Seçeneklerde sim numaralarını aktar gibi bir şeçenek olmalı bence.
  • Rehbere gelip gosterilecek kisilerden simi secersen rehber goruntulenecektir..
  • 5100 telefon ozellikli, 4.2.2 rom da chrome guncellemesi yaptim, chrome karardı, çalışmıyor, fikri olan varmi?

• Romun klasörü,yeni sürüm geldikçe sürüm numarasına göre bakap indirebilirsiniz.
    AndroidFileHost
    Downloads for : Samsung Galaxy Note 8.0 (Tablet) | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.
    http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=15041

Yukarıdaki adresten 4.4.2 ROM'unu indirebilirsiniz, kurulum ile ilgili
    yesilcin.com
    N5105 Note 8.0 İÇİN Port N5100 4.4.2 Samsung Rom+Cwm v6.0.4.5+Sayaç Sıfırlama - Galaxy Tab(Tablet) Android Genel Bölümü
    http://yesilcin.com/n5105-note-80-icin-port-n5100-442-samsung-romcwm-v6045sayac-sifirlama-t25938.0.html;new#new
    sitesinde yer alan bilgileri uygulayın sonuçta elinizde telefon olarak çalışan bir 4.4.2 yüklü tabletiniz olacak, Kolay gelsin...

• Birkaç gün önce kurmuştum, 2.1v. Olani, gayet iyi.
    Kalemi ekrana yaklaştırınca air command penceresi açılmıyor okadar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.