Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de tab 10,1 var Ondada 16GB yazıyor. Lakin yükleme yapabilecegim yer için Maalesef yanılmıyorsam 1,5 yada 2GB yer veriyor(yanımda değil bakamadım),bunda ise kalan bölümün tümüne uygulama Kurabiliyoruz herhalde.
    Tahminimce fark bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haxal H kullanıcısına yanıt
    ilgin için teşekkürler. 2 fotoğraf ekliyeyim daha iyi anlaşılır.
    bugün birşeyler yüklemiş değerler değişmiş

1. fotoğrafta
    kullanılabilir alan 8,3GB
    kullanılan alan 1,6GB

2. fotoğrafta
    toplam alan 9,78GB

2. fotoğrafta gözüken toplam alan değeri, diğer tablette 16GB olarak gözüküyor.

bu nedendir. bir arızası falanmı var yoksa normalmi.

SAMSUNG N5110 GALAXY NOTE 8.0 kullanan arkadaşlar var ise bu konuda yardımcı olabilirmi acaba sizin tablette kayıt yerine baktığınızda kaç GB yazıyor.

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü

• stunc63 S kullanıcısına yanıt
    Gayet Normal,Bendekinde de aynı.

Kalemin düğmesine basılı tutarak ekrana dokunup beklerseniz yada elinizi karatede tuğla kırma pozisyonuna getirip ekranın solundan sağına doğru ekrana hafifçe değecek şekilde çekerseniZ ekranın fotosunu Çekmiş olursunuz.

• haxal H kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkürler. bir şey daha öğrendim. gerçi elime geçmiyor ki kurcalayıp bakıyım. çocukların elinden düşmüyor malesef. banada bilgisayar kaldı allahtan. onunla avunuyorum. benim ilgi alanım excell tabloları olduğu için tablet bana göre değil zaten :)
  •  Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü
  • Merhaba

Tabletin bir tek pili ile sıkıntım var. %100 dolu olarak şarjdan çıkartıyorum ve oyun oynamadan, sadece internette gezinti ve birazda internet harici okumalar vs.ile 4 saatte aşağıdaki seviyeye iniyor. Kesinlikle servise göndermeliyim?

Birde pil ile ilgili olarak istatistik çıkaran yani %100 şarjdan sonra şu kadar internet için , şu kadar internet kapalı işlemler için vs kullanmışsınız diye bilgi veren bir proğram varmı?
    Slm.
    [simage]
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 10 Şubat 2014; 15:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba

Tabletin bir tek pili ile sıkıntım var. %100 dolu olarak şarjdan çıkartıyorum ve oyun oynamadan, sadece internette gezinti ve birazda internet harici okumalar vs.ile 4 saatte aşağıdaki seviyeye iniyor. Kesinlikle servise göndermeliyim?

Birde pil ile ilgili olarak istatistik çıkaran yani %100 şarjdan sonra şu kadar internet için , şu kadar internet kapalı işlemler için vs kullanmışsınız diye bilgi veren bir proğram varmı?
    Slm.
    [simage]
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü
    [/simage]

Ayarlardan detaylı olarak görebilirsiniz.
    Ekran ışığını kısın veya otomatik aydınlatma modunda kullanın. Çok farkediyor.

• Arkadaşlar N 5100 kullanıyorum.Telefon + Tablet
    Telefon değiştirecegimden satıyorum.ilgilenen olursa linki gönderyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,
    4.2.2 için framaroot ile hallederim zannettim ama olmadı.
    PC'ye bağlamadan çözmek mümkün mü root olayını?
    Paragon kurdum ama NTFS HDD üzerinden dosya alamıyorum, super user lazım. :)

• menerio M kullanıcısına yanıt
    Framaroot açıpı kapanmadı diye biliyorum nasıl işe yaramaz.
    Aragornu deniyorsunuz değil mi.
    Xda da auto root konusu var ona bakın olmadı.
  • Merhaba

Note 8 tabletimdeki uygulamaların şifrelenmesi ve yedeklenmesi konusundaki 2 soruma yardımcı olurmusunuz?

1 - Tabletimde yüklü olan bazı uygulamaların , tableti eline alan başka kişiler tarafından görülmemesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Örneğin bu uygulamaları tek bir klasör altına atıp , bu klasörü şifreleme olanağım varmı? Nasıl?

2 - Tabletimi pil süresi nedeni ile yetkili servise göndereceğim.( Pil tam dolu iken , sürekli internette en fazla 3,5 - 4 saat gidiyor.) servise göndermeden önce tabletteki uygulamaların tümünü kolayca hangi proğram aracılığı ile yedekleyip sonra yine kolayca kurabilirim?

Teşekkürler
  • Samsung note8 icin kitkat 4.4.2 güncellemesini duyurdu,insallah bize de gelir kısa zamanda.

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    benim cihaza bugün 4.2.2 güncellemesi geldi
    cihaz N5105 samsung galaxy note 8.0
  • coupe96 kullanıcısına yanıt
    En iyi ihtimalle haxiranda gelebilir.(türkiye için yıl sonu)
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    1-klasör şifreleme de applock işinizi görecektir.
    2-en iyi yedekleme programı titanium backup, fakat root gerektirir.
    Servise vereceksiniz rootsuzsa uğraşmayın.
    Uygulamalar google hesabını girip tableti geri yükle deyince tekrar yükleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

1-klasör şifreleme de applock işinizi görecektir.
    2-en iyi yedekleme programı titanium backup, fakat root gerektirir.
    Servise vereceksiniz rootsuzsa uğraşmayın.
    Uygulamalar google hesabını girip tableti geri yükle deyince tekrar yükleniyor.

Teşekkür ederim ustacigim
    App lock sanırım uygulamaya girmek isterken şifre soruyor.Yani uygulama isminin gözükmemesi konusunda bir şey yapamıyor.Aslinda benim asıl istediğim uygulamanın isminin görülmemesi.Yani vayy Gökhan bu uygulamayı yuklemiş haaa dedirtmemek
    Bu konuda bir uygulama varmiki?

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Nasıl uygulama bunlar merak ettim:)
    apphider işinizi görecektir.
  • Tabletim şarjı % 100 dolu iken, sürekli internet kullanımında en fazla 4 saat gidiyor.Ekran parlaklığı otomatik.daha fazladan düşünemiyorum karanlık oluyor.
    Sizce bu en fazla 3,5-4 saatlik internet kullanımında biten pil için servise goturmeliyimmi?
    Bu süre ne olmalı?

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    Bence evet sorun var, gondermelisiniz servise. Daha oncesinde ise ekran parlakligini , duzenini vs ayarlayan pil programlarini da deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: haxal

Bence evet sorun var, gondermelisiniz servise. Daha oncesinde ise ekran parlakligini , duzenini vs ayarlayan pil programlarini da deneyebilirsiniz.

Teşekkürler. Bu 4 saat sürekli internet kullanımıda oyunla geçmiyor. Forumlara girmak + gazete haberleri okumak vs ile 4 saat anca gidiyor.
    ekran parlakligini , duzenini vs ayarlayan pil programlari konusunda örnek verirmisiniz?
    Birde bunlardan deneyim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.