Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.2.2 geldi yükledim bakalım nasıl olacak :) bu
  • Ne değişti acaba...
  • kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    İsimlerini yazayım, Net te bulursunuz.
    Green Power Premium
    Lux auto brightness
    gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haxal H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum

• 4.2.2 ile pil süper oldu haberiniz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Teşekkür ediyorum

19 Çorumlu musun yoksa Kartalkaya hemşerimmisin

• Bu 4.2.2 güncellemesi page buddy özelliğini kaldırdı, ben şahsen beğeniyordum bu özelliği. Bakalım 4.4.2 güncellemesi ile geri getirirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 5 Mart 2014; 11:35:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazaca

quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Teşekkür ediyorum

19 Çorumlu musun yoksa Kartalkaya hemşerimmisin

Çorumluyum Kardeşim.İçinden.
    Ama evlenince hanım köylü olduk ve Bursa'ya yerleştik.
    Slm.
  • Giden özellik bence gelmez.
  • iPad minim var, bu cihazı aldığıma değer mi iPad'den sonra ? Yoksa LG G tab 8.3 mü almalıyım ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozeceze kullanıcısına yanıt
    Kalemi yeter.,. ayrıca ipad mini ekranı 1024 × 600 olan dandik modelse direk çöp.

• haxal H kullanıcısına yanıt
    Ahaha i pad mini çöp :)) . Beyefendi söylemlerinize dikkat edin, iPad mini hala iyi bir cihaz. Sadece değiştirmek istediğim için değişime gidiyorum. Çöp dediğiniz modelin kasa batarya işletim sistemi kalitesi kalemi yeter dediğiniz modeli böler katlar . Alırsamda rootlayıp kullanacağım, touch wiz baya baya ram düşmanı bir arayüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 8 satmak isteyen mesaj atsın
  • arkadaşlar acil yardım !!!
    note 8 5105 tabletin şarjı azmalmışken fabrikaayarlarına sıfırladım pil bitmiş olduğundan şarja taktım sonra tablet açılmıyor samsung yazısında kalıyor nazar değdi servis işimi çıktı götüreyimmi acaba
  • quote:

arkadaşlar acil yardım !!!
    note 8 5105 tabletin şarjı azmalmışken fabrikaayarlarına sıfırladım pil bitmiş olduğundan şarja taktım sonra tablet açılmıyor samsung yazısında kalıyor nazar değdi servis işimi çıktı götüreyimmi acaba

Geçmiş olsun soft brick olmuş.
    Sam mobiledan orjinal romu indirip, odin ile yüklemelisiniz.
    Servise gerek yok, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

quote:

arkadaşlar acil yardım !!!

Geçmiş olsun soft brick olmuş.
    Sam mobiledan orjinal romu indirip, odin ile yüklemelisiniz.
    Servise gerek yok, geçmiş olsun.

odin ile yüklemek için tuşlar çalışmıyor gibi nasıl yapacağım açılış reklam yazan yerde modelinin yazdığı yerde kaldı ses açma home +kapama tuşuna basıyorum birşey olmuyor nasıl yapayım yüklemeyi ilhan kardeşim yardımcı olabilirmisin teşekkürler telefonunu alabilirmiyim tel açıp yardımcı olabilirmisin bugünde dışrdayım yarın bu işi yapabilirmiyiz telefonda yardımcı olabilirmisin teşekkürler

• ilhan kardeşim ekranı açmayı başardım :) ses açma +home + kapatuşu ile açıldı şimdi ne yapıyorduk odinle 3.09 la yükleme yapacağız şöyle yap diye yazabilirmisin yapayım hemen çıkmadan
  • bişey yapmayınca sadece manual mod yazan sarı yazılarda kaldı diğerleri gitti of ya napayım ya
  • quote:

bişey yapmayınca sadece manual mod yazan sarı yazılarda kaldı diğerleri gitti of ya napayım ya

geri çıkmak için ne yapayım ya acil tekrar yeniden açayım yüklemeyi yapaım şarjıda ne durumda bilemiyorum şarja takayım şimdi
  • Reset yani home ve power tuşuna aynı anda basın.
    Şimdi öncelikle sakin olun:)
    1-orjinal rom indi mi, indiyse devam.
    2-odini açın
    3-cihazı kapatın. Home ve ses kısma tuşlarına basılı tutarken cihazı açın.samsung yazılı gelince elinizi çekin,cihaz download moduna geçmeli.
    4-odin cihazınızı gördüyse,firmware i seçip yükleyin.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.