Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
5
Favori
9.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuDunyadaTek

Selam dostlar ben hafıza kartını yükleme alanı olarak gösterme işlemini yapacağım ama daha önce yapmış olanlar yardımcı olabilirmi lütfen?

1. ana hafızaya yüklü olan uygulamalar ne oluyor çalışıyor mu?
    2. bundan sonra yüklediklerimiz mi karta atılıyor sadece?
    3. ayrıca programları karttan çalıştırırken herhangi bir yavaşlama oluyormu? illa Class 10 kart almak gerekirmi?

yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim :)

1-Evet ana hafızadaki her şey de çalışıyor.
    2-Bu işlemi yaptıktan, cihaz hafıza kartını ana hafıza gördükten sonra yüklendiğiniz her şey hafıza kartına yüklenir.
    3-class10 da bir yavaşlama yok ama daha alt class lar sorun olabilir.
  • 5105 olup ta ilk sayfadaki işlemleri uyguladıktan sonra telefon olarak kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlermi acaba?

1- yüklenen rom orjinal samsung programlarını içeriyor mu? (Snot vs...)
    2- Batarya süresinde sıkıntı oluştumu ? (sonuçta sim kart takılıyor)
    teşekkürler.
  • ilhan78 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim tecrübelerine güveniyorum yazılarını takip ediyorum bu haftasonu yapacağım telefona çevirip sonrada 32GB kart alıp onu ana hafıza yapacağım sağol.
  • bir sorun daha olacak arkadaşlar :) Note 8 için kablosuz şarj olayını kullanan oldumu hiç? bazı kılıflar ile bu özellik kullanılabildiği yazıyor ama çok ayrıntılı bilgi verilmemiş. kablosuz şarj da kullanabilirsem tadından yenmeyecek bir durum olacak nexus 4 kullandığım için kablosuz şarj almayı planlıyordum ikisini de şarj edebilirsem süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: haxal

5105 olup ta ilk sayfadaki işlemleri uyguladıktan sonra telefon olarak kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlermi acaba?

1- yüklenen rom orjinal samsung programlarını içeriyor mu? (Snot vs...)
    2- Batarya süresinde sıkıntı oluştumu ? (sonuçta sim kart takılıyor)
    teşekkürler.

Orjinal samsung romunu zaten.Batarya süresi 4.2.2 de daha iyi diyorlar.sim kart takarsanız sarj süresi daha az gider her şekilde.
  • Arkadaşlar,

2 Sorum var;

Samsung Tab P1000 Kullanıyorum 2 senedir ve telefon özelliği benim için olmazsa olmaz bir özellik.

Yoğun internet ve photoshop kullanıcısıyım ve telefon trafiği de cabası... Bu nedenle sizden bilgi rica ediyorum;

1-
    Adobe Photoshop TOUCH, Note 8 e ( N5100 yapılmış N5105 ) yüklenebilirmi ?
    , Sorunsuz çalışırmı ?

2-
    Yukarıda anlattığım şekilde bir kullanıcıyım. Cihazın bataryası bana ne kadar dayanır ? Günde 2 kere full batarya şarzı yapmam gerekirmi , yoksa sabah 9- akşam 21 beni bir gün idare edermi ?

Belki bu konu ile ilgili cevaplar vardı önceki forumda ama, inanın o kadar uzun süre okudum ama, yinede bulamadım.

Cevaplarsanız çok sevinirim. Çünkü ya Note 10.1 ( Kullanım Süresi uzunluğu ve photoshop touch için - Taşımada ve kullanımda zorlanırım diye düşünüyorum... ) yada Note 8 alacağım ( Çözünürlülğü ve daha Kolay taşınabilirliği için.)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 9 Ocak 2014; 0:59:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-Atum

Arkadaşlar,

2 Sorum var;

Samsung Tab P1000 Kullanıyorum 2 senedir ve telefon özelliği benim için olmazsa olmaz bir özellik.

Yoğun internet ve photoshop kullanıcısıyım ve telefon trafiği de cabası... Bu nedenle sizden bilgi rica ediyorum;

1-
    Adobe Photoshop TOUCH, Note 8 e ( N5100 yapılmış N5105 ) yüklenebilirmi ?
    , Sorunsuz çalışırmı ?

2-
    Yukarıda anlattığım şekilde bir kullanıcıyım. Cihazın bataryası bana ne kadar dayanır ? Günde 2 kere full batarya şarzı yapmam gerekirmi , yoksa sabah 9- akşam 21 beni bir gün idare edermi ?

Belki bu konu ile ilgili cevaplar vardı önceki forumda ama, inanın o kadar uzun süre okudum ama, yinede bulamadım.

Cevaplarsanız çok sevinirim. Çünkü ya Note 10.1 ( Kullanım Süresi uzunluğu ve photoshop touch için - Taşımada ve kullanımda zorlanırım diye düşünüyorum... ) yada Note 8 alacağım ( Çözünürlülğü ve daha Kolay taşınabilirliği için.)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Photoshop Touch sorunsuz çalışıyor.
    Sarjla akşamı yaparsınız merak etmeyin.

• ilhan78 kullanıcısına yanıt
    Yeni aldigim 5105 rom da 4.2.2 su anda zaten.
    Cevaplariniz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 64GB sdxc kart kullanan var mı uyumlumudur? ebaydan sipariş edeceğim boşuna uğraşmayalım?
  • BuDunyadaTek kullanıcısına yanıt
    64 gb Uyumlu.
    kartın orjinal olmasına dikkat edin.başınız ağrımasın.
  • Herzaman alışveriş yaptığım satıcı orijinal dir sorun çıkmaz. Teşekkür ederim yardımların için.

• BuDunyadaTek kullanıcısına yanıt
    Bir de aklınızda bulunsun sandisk belli bir seri 32-64 gb kartlar arızalı.
    Eğer durup dururken biçimlendirme isterse, kart çıkarıldı hatası alıyorsanız kart bu seridendir.
    Bana denk geldi şuan değişim aşamasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

Bir de aklınızda bulunsun sandisk belli bir seri 32-64 gb kartlar arızalı.
    Eğer durup dururken biçimlendirme isterse, kart çıkarıldı hatası alıyorsanız kart bu seridendir.
    Bana denk geldi şuan değişim aşamasında.

ben yurtdışından getirtecektim sen bunu yazınca şimdi tırstım :) şimdi yükleme hafızası olarak kartıda göstereceğim gelince. dediğin gibi patlarsa kart uğraştırır beni. en iyisi biraz paraya kıyıp buradan almak sağol..
  • Tabletle pek oyun oynamıyorum. Ancak denemek maksadıyla dün Samsung Apps'ten indirdiğim "The Dark Night Rises" oyununu 1 saat ancak oynayabildim. Pil hemen %100'den %5'e düştü.

Bu normal midir? yoksa Servise gitmek gerekir mi? Lakin pil bir türlü yetmiyor cihaza. Bazen şarj süresi de çok uzuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi southparkturkey -- 16 Ocak 2014; 15:57:51 >
  • Comodo battery saver ile battery saver pro ikisini yükle, biraz fark edecek.

• cemre92 kullanıcısına yanıt
    Du Battery Saver yüklü. Ama pek fark görmedim. Herkesin oyun performansı 1 saat civarında mı seyrediyor?
  • Tableti pek kullanmadigimdan, oyun icin kullananlar yorum yapabilir. Normal okuma icin kullandim, bir de video. Okumada 8 9 saat, film izlemede wifi kapali 6 6,5 saat. Bence ideal pil omru.
    O yuksek cozunurluklu oyunlari laptopnda oynasan laptopta da pil cok erken bosalir hocam, sikinti yok yani.

• benim şarjda az gitmeye başladı sanki farm saga oynuyorum 3 saatte kalmadan bitiyor pil tel özelliğide yok tableti satayım mı diye düşünüyorum isteyen olursa çok temiz kılıflı falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Pil ömrü bildiriyorum.
    20 saat 29 dakika önce şarjdan çıkardım.
    Gün boyunca 3G - GPS ve Push mail açıktı.
    3 saat 47 dakika ekran sürekli açıktı, şu anda % 37 şarj mevcut, bence pil düzeldi. :)

Abi nasl çozdün pıl sorununu ? Bı yazarmısın

• orhanbaba0470 kullanıcısına yanıt
    Bu hangi battery saver?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.