Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8'in resmi basın görseli yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar itiraf etmemişmiydi s8 de parmak izini yanlış konumlandırdık diye sırf bu yüzden arada kamera merceğini sil diye uyarı mesajı bile yamışlardı cihaza eee ne oldu yanlışa devam mı yani bravo o zaman

• abi bu nedir ya bu nasıl bi ekran formatı. dört gözle beklediğim telefonu en nefret ettiğim şekilde çıkaracaklar. abi kim bu uzunlamasına ekran formatını onayladı. onun ben ta..

• Gayet güzel gözüküyor bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'a kumanda diyolardı aha şuna bak
  • Niye ağlıyorsunuz ki?

İnce çerçeve çerçeve diye yırtınıyorsunuz herşeyi yerli yerinde telefonlara çöp diyorsunuz çerçevesi var diye...

Abidik gubidik yerleşimlere, kulaklık jackı çıkartmalara batarya küçülmelere, çift hoparlör koymamalara katlanacaksınız artık kullanışlılığı estetiğin önünde tutan arkadaşlar...

• Güzelliği ergonomiye tercih ettiniz Samsung'un hiç suçu yok bence. Bakalım iPhone 8 ne ucubeliklerle gelecek telefonun altında parmak izi falan asimetrik ekran zaten kesinleşti...

• note 8 ekraninin s8+ dan buyuk olma zorunlulugu nereden geliyorki. neden illkai note un ekrani s serisinden buyuk olmak zorunda anlasilmaz.neden note un da 5.5 inch ve note + 6.3 inch olmak uzere 2 modeli cikmiyor.

• note 7 çok çok daha güzel
  • satışlar yine patlıycaktır??

• Siyah model belki biraz daha iyidir. Abi bune be inovasyon öncüsü samsung un haline bak acınası halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Note 7 FE gelse keşke.

Hic haber yok FE ile ilgili korede satista mi ondan bile artik suphe ediyorum...

En son temmuz sonu avrupa diyorlardi yalan oldu belki agustos sonu gibi avrupada cok cok az satilir..

• bır note kullanıcısı olarak hıc begenmedım...

• samsung mühendisleri dolmuşçu psikolojisine girmişler maşallah :D ne varsa arkaya koyuyorlar :D

• demek ki samsung hiç dinlemiyor geri dönüşleri, s8 de neredeyse herkes şikayet etti parmak izi konumundan şimdi yine orada. bari güç butonunu da en tepeye koyun ulaşılamaz olsun her şey. ergonomiye ne gerek var çarşaf gibi ekran işte demi

• aklıma zamanında iphone 5 için çekilen video geldi şimdi nerede ozaman dalga geçen samsungçular

iphone 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman -- 1 Ağustos 2017; 22:47:30 >
  • Geçen yıl bu zamanlardı;

Note 7 görselleri ortalıkta fink atarken telefonun çıkmasını dört gözle bekliyordum. Çıkar çıkmaz da almış her bir detayına aşık olmuştum. Sonra cebimizde saatli bir bomba olduğu öğrenip ellerimizle teslim etmiştik bugüne kadar yapılmış en iyi telefonu (şimdi anlıyorum ki bundan sonra da öyle bir telefon zor gelir artık) Başka firma böyle bir telefon çıkarana kadar Note ile işim olmaz artık. Ayağına sıkmaya devam Samsung aferin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence parmak izini kameranın da üstüne koysaymış daha iyi olurmuş
  • o ekrana ne not alınır ama harbi süper bişi ..

• Arka kısmı hiç iyi durmuyor.

• Parmak izi yeri çok kötü olmuş.

Ortadaki siyah banda 2 kamera + parmak izi , flaş ağır gelmiş. Tipi bozmuş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.