Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8'in resmi basın görseli yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kamera düzeni rezil ötesi. J7 2017 gibi olsaydı keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

samsung dua et senden baska kalemli adam gibi telefon yapan yok yoksa bu tasarımla bu telefon asla satmazdı ...

hadi fırıncı kürek tasarımına mecbur bırakan o salak ekran formatını geçtik , o parmak izini kameranın altına koymak çok mu zordu ?

Sen yap koy kardeş

Ne üretiyorsun, dünyaya ne kattın da teknoloji üreten bir firmayı bu kadar kolay eleştirebiliyorsun?

Çok mu zordu diyor, buyur sen yap.
  • Arkadan dokunmak İsteyenler Pixel2 beklesinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridygo

quote:

samsung dua et senden baska kalemli adam gibi telefon yapan yok yoksa bu tasarımla bu telefon asla satmazdı ...

hadi fırıncı kürek tasarımına mecbur bırakan o salak ekran formatını geçtik , o parmak izini kameranın altına koymak çok mu zordu ?

Sen yap koy kardeş

Ne üretiyorsun, dünyaya ne kattın da teknoloji üreten bir firmayı bu kadar kolay eleştirebiliyorsun?

note 8 dunyadaki ilk ve tek telefon değil buyüzden doğru eleştiri için illa telefon üretmeye gerek yok,bunu yapmak için dünyada yüzlerce üretilmiş ve kıyas yapabildiğimiz kullanıcılarin memnun oldugu seçenek ve ozellik var, ayni zamandada bu telefonları kullanıyoruz ve firmalar kullanıcıların elestirilerine gore uretimlerine yon veriyor.

o parmak izi yanlış yerde ve o ekran formatı gereksiz bu kadar net ve basit.

yanlız sende bunları anlayabilecek kapasite yok oyuzden sen hiç bir seyi elestirme aynen böyle yaşamaya devam et, o guzel beynini bunlar icin zorlama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Note7 çok çok çok çok daha güzel.

• 2 senedir bekliyorum düzgün bir note serisi telefon çıksın diye sonuç hüsran. Arkadaş şu kameranın yanındaki nedir bu saçmalık nedir s8 den s8+ dan ders almadılar mı samsung neden kendi bacağına sıkıyor. Mazoşist misin samsung neyin kafasındasın. Lansmanda ballandıra ballandıra anlattığın parmak izi okuyucusunu insanlar kullanamamakta. Sen git 3 maymunu oynamaya devam et ve git yine aynı yere koy. 7 senedir(lg optimus one dan beri) android kullanırım samsung değil ancak androidin fanboylugunu çokça yaparım fakat android camiasının başı çeken firması olarak samsung bu şekilde hatalar yapmaya devam ederse benim gibi düşünen çoğu kişi ios geçecek. Çünkü üst segment olarak sayılan 2 marka var apple ve samsung. Apple sürekli olarak kullanıcı taleplerine cevap veren bir firma gerçekten takdiri hakediyor, samsung ise kullanıcıları umursamadan bu şekilde giderse birçok müşterisini kaybedecek. Şuan iphone 8 bekleyişi içine girdim yada bir şekilde note 7 almaya çalışacağım, en olmadı s7 edge veya note 5(tabi iphone 8 de umduklarımı bulamazsam).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okcoolpeache -- 2 Ağustos 2017; 15:17:40 >

• genel olarak guzel bir cihaz... tabiki hem bu boyutları yakalayabilmek hemde elde tutusu saglamak için uzun ve daha dar olması makul..onemli olan kullanışlı olması olması ama parmak izi sensorunun kamera yanında olması sıkıntılı herhalde o konuda gorselliği on planda tutmuslar..iphone 8 için 1200$ dan bahediyorlardı eger bu cihaz uygun bir fiyatla da giriş yapsa ciddi satıs rakamları elde eder..

• Cihaz beklenildiği gibi, parmak izine alışılır, sorun olacağını düşünmüyorum.
    İnce çerçeve isterken bu kırılgan yapı kimsenin aklına gelmemişti, doğrusu ben n8 almaya korkarım, cam kırılırsa tamiratı can yakar, kılıf kullansan güzelliğin inceliğin anlamı kalmıyor.
    İnce çerçeve, çerçevesiz telefon olayının olgunlaşması gerekiyor.

İki kamera performansı, başarımı çok önemli, iphone 8 ile Note 8 iki kamera ile neler yapabilecek bu en önemli kriterlerden birisi, Note 8 s8 ' de ki gibi bir kamera ile gelecekse uzak durmak lazım.

Kalem önemli (kişiye göre) ama samsung ' un bunu iyi değerlendirebildiğini düşünmüyorum, apple belki daha iyi kullanabilirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ridygo

quote:

Sen yap koy kardeş

note 8 dunyadaki ilk ve tek telefon değil buyüzden doğru eleştiri için illa telefon üretmeye gerek yok,bunu yapmak için dünyada yüzlerce üretilmiş ve kıyas yapabildiğimiz kullanıcılarin memnun oldugu seçenek ve ozellik var, ayni zamandada bu telefonları kullanıyoruz ve firmalar kullanıcıların elestirilerine gore uretimlerine yon veriyor.

o parmak izi yanlış yerde ve o ekran formatı gereksiz bu kadar net ve basit.

yanlız sende bunları anlayabilecek kapasite yok oyuzden sen hiç bir seyi elestirme aynen böyle yaşamaya devam et, o guzel beynini bunlar icin zorlama.

Telefon değil yeni bir teknolojiden bahsediyorsun. Daha önce yapılmamış bir teknoloji. Otur düşün. Daha önce telefon camının içine parmak izi tarayıcıyı kim koymuş? Kolay olduğunu nereden biliyorsun? Referansın var mı?

Git yol yordam göster o zaman adamlara yapsınlar. Ar-Ge takımına alsınlar seni. Harcanıyorsun.

• Parmak izinin yeri olmamış yine şunu bir alta koymak çok mu zor?

• parmak izi bir şekilde ekranın içine koysunlar aksi kötü duruyor
  • Parmak izi okuyucu amma gömülmüş yerden yere vurulmuş :) yeri sıkıntılı, kabul de ben bildirim çubuğunu aşağı çekmek için bile baş parmağımı ekranın üst noktasına götürmek yerine işaret parmağımla scrool touch gibi kullanarak hızlı bir şekilde erişim sağlayabiliyorum parmak izi okuyucusundan. Kılıf kullandığım için parmağımı koyacağım alanın çukurda olması, konumu doğru bulmam konusunda yardımcı oluyor (S8 kullanıcısı)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 13 Ağustos 2021; 2:33:21 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 13 Ağustos 2021; 2:33:37 >
  • hiç beğenmiyorum s8de yine kavisli tasarım bu cihazda yine kavisli tasarım ya şu ekranı düz yapmıyorlar çok berbat ve kullanışsız buluyorum
  • 6.2 inç bana da fazla geliyor, parmak izi de beni zorlayacak gibi lakin iPhone 8 görmeden karar vermemek lazım.

• iyiki z3 compact almışım her yeni çıkan telefon bana göre estetik açıdan dandikleşiyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.