Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9'a zam geldi: 8000TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
8.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir ülkede banka kredi ile telefon satıyorsa o ülke buzzz gibi sömürgedir... Büyük büyük ekonomi kitabı okumaya gerek yok ilkokul mezunlarının yönetimde üniversite mezunlarının asker polis olarak ruhen ve bedenen öldürüldüğü ülkede yaşıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: no1_teknoloji

Arkadaş sen sonuca bak. Asıl söylemek istediğimi iyice belirrmişim. Samsung, fırsat bu fırsat demiş ve köklemiştir. Neden başka bir noktaya takılıp kalıtorsun? Tamam düzepteyim, aynı özellikteki çinli telefonlar çok daha ucuzken samsung neden bu kadar pahalı? Birçok parçayıda krndisi üretiyor. Not 9un maliyeti taş patlasa 150 doları geçmez....
    Sıfır üretim bilgisi sıfır satış bilgisi sıfır ekonomi bilgisi ama yazılar sanki prof edası ile.

Sen kalk Almanya da kaç avro bak onu bizim kur ile çarp birde vergi ekle kimin kime kokledigini anlarsın.

Bu cihazın maliyeti 150 dolar ise yerli ve milli vestel Venüs ün 15/dolar. Ama cihaz 2500 tl den asagi satilmaZ.

• Bir tek Note 9’a zam gelmemişti Samsung cephesinde. Zaten Note 9’un ilk satış fiyatı beklenenden daha düşük olarak satışa başladı. S8 bile 3000 ila 3400 ₺ arasında alıcı bulurken elektronik marketlerde şu anda 4300 ₺ bandına kadar çıkmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen devam böyle... !

• reaper2346 kullanıcısına yanıt
    MADEM FAZLA GELİYOR ALMA KREDİYLE NİYE ALIYON HER FİYATTA TELEFON VAR GİDİP SON MODEL S9 PEŞİNDE DOLAŞMAYIN BURASI AMERİKA DEĞİL 1000 LİRAYA ALASIN.
  • sakin ol şampiyon

• AMERİKADA İŞSİZLİK 0 HERKESİN EVİ VAR DİMİ. KENAR MAHALLEDE KİMLER NASIL YAŞIYOR O AMERİKADA ÇOK SEVİYORSANIZ KAPI AÇIK REHİN ALMIYOLAR SİZİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 7 Eylül 2018; 13:14:0 >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Vestel, samsuungdan daha pahalıya mal oluyor. Vestel herseyi satın alıyor ama samsung bircok seyi kendi üretiyor. Samsung ürettiği bir sey için ham maddeye para veriyor sadece. Sonra note 9u senin gibilere 1000 dolardan satıyor. Yaw samsung, note 9un ekranı ın inan 10 dolara mal ediyor çünkü kendi üretiyor. Note 9 üzerine reklam gideri+çalışanların maaşı+arge gideri+astronomik kar+sevkiyat ücreti+vergi+isim hakkı ve daha neler neler ekliyor. Sonra senin gibi çok biligili insanlar da çıkıyor yorum yapıyor: hayır note 9un maliyeti 150 dolar olamzzzzz...

• Normal. Zaten ilk çıktığında verdikleri hediyelerle falan o kadar ucuza nasıl satabildiklerine şaşırmıştım...

• yorumlarda almayın bitsin yazmışlar. shshshs alamıyoruz ki zaten bro
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    O kenar mahallelerde yaşayan insanların neden orada olduklarını da araştırdın mı ? Sanki kenar mahalle bir tek amerika da var. Biz Türkiye'de ona gece kondu mahalleleri diyoruz belki unutmuşsundur diye hatırlatayım dedim.

Bildiğin bir yol varsa ben gitmeye dünden razıyım, 3 yıldır Amerika, Kanada, Yeni Zellanda, Avustralya gibi ülkelerin hepsine başvuruda bulunuyorum.. almıyorlar, senin bildiğin bi yol varsa yaz kardeşine hemen gitsin bende artık Amerika'nın durumunu tartışacağım forumlara gideyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 7 Eylül 2018; 12:41:2 >
  • bu arada fiyatlar hala normal : 1 tane alıp tutsak mı kenarda shshsh

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Note 9 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-9-128-gb-samsung-turkiye-garantili-pm-HB00000D1V5C
  • İki tane kaptım. Haber için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yavaş ciğerimi söktün naci.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.