Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 9'a zam geldi: 8000TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
8.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Galaxy S9 Plus ın maliyeti bile 357 Dolarken, aynı özelliklere ek bir de kalemi olan cihazın maliyeti 150 Dolar ha.
    Bu kadar sallayanını da görmemiştim.

Al bak bakalım hangisi kaça mal oluyormuş:

Samsung Galaxy Note 9'a zam geldi: 8000TL
  • bazıları 50 bin liralık arabaya binerken bazılarıda 500 bin liralık arabaya biniyor.zevk ve imkan meselesi bu.isteyen parasına göre istediğini alır, niye millet burda birbirine giriyor anlamadım.
  • borukuzen kullanıcısına yanıt
    Almanya'dan alın. Orada 1000 Euro. Bir de Türkiye'ye sokarken kayıt yaptırıyorsunuz. 170 lira da o.
    1000 x 7.51 = 7510 + 170 TL = 7680 lira.

320 lira kârdasınız. Aaaaaaa, pardon ya. Türkiye'de bir sürü hediye veriyordu.
    Bir de garanti olayı var. Dua edin de telefon bozulmasın.
  • Hala pahalıysa alma diyenler var ya arkadaş valla 20.000 olsun bi telefon biz hak ediyoruz.

domates salçası 4,5 dan 8,5TL olmuş
    tuvalet kağıdı 70 TL
    bebek maması 45 den 60 lara gelmiş
    bi arkadaş çuval un örneği verdi vs vs
    şimdi haber okudum ekmek 2 tl olsun deniyo

hangi birini almayalım bunlar temel ihtiyaç kalemlerinden sadece bazıları.

Biz tarım hayvancılık tekstil ve sanayi ülkesiyiz ama hiç birinde üretim yok neden?
    hayvancılıkla uğraşma aman sen dur ben şarbonlu hayvanı yurt dışından getiririm
    tarımla uğraşma ben sana teşvik veremem onuda yurt dışından.
    bir an önce üretime dönüp ihracat yapan bir ülke haline dönmemiz lazım kafa tutarak dayılanarak olmaz bu işler.

bırakın bu işin siyaset ayağını kimin hangi tarafı tuttuğu önemli değil olan vatandaşa olacak. ama hala at gözlüklerini çıkaramamış kişiler ameriha bizi kıskaniyeahh demeye devam edecek.

• Kullanmayı bırak özelliklerini bilmeyen bile alıyor. Sonra ağzını yaya yaya cari açıktan bahsediyor. Adam önümde 2.500₺ gelirim var deyip İPhone X aldı. Sorsan alo demekten başka bi halt bilmez .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Sallama, Un çuvalı toptan 110 lira.

• rambocuk kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ama muhtemelen ayda 28.000TL kazanıyor olsanız 2.000TL den fazla verirdiniz telefona 3-4 senede bir. Zira asgari ücret yaklaşık 28.000TL. Yani bizde değil tabi bizim dışımızdaki bir çok avrupa ülkesinde, amerikada, avustralyada falan. Yani adamların maaşlarının 3,5 ta biri. Yani bizim 1600TL lik asgari ücretimize göre Note 9'un 460TL den satılması gibi. Adamlara son model telefonun etkisi 460TL.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:38:50 >
  • Zaten hep yenisini çıkartıyorsunuz bide zam yapıyorlar. Akıl dışı değil :) Sadece gülüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaazto28

quote:

Orijinalden alıntı: CWaRRioR

Durum cidden çok vahim. 2bin tlyi telefon için çok fazla bulurken 10bin tl'ye telefon alır hale geldik. Cumhurbaşkanımız "Bu da geçer yahu" demişti, hakikaten geçiriyorlar.

Hocam, şu zamanda 10 bin TL'ye telefon alır hale geldiyseniz helal olsun diyelim.

Alıntıları Göster
    Yok hocam, 10bin tl'ye aldığımdan değil, yeni psikolojik sınırın 10bin olacak olmasından bahsetmeye çalıştım aslında.

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Güzel, yavaş yavaş dediğime geliyosun. 1000 dolarlık telefonunun 300 küsür dolara maliyeti olduğunu kabul ettin. Bu da bir başarıdır

• 2012-2018 note 2imle direniyorum mutluyum her işimi görüyor
  • Benim note 9 hayal oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: no1_teknoloji

Evet maliyeti 150 doları geçmez. Sen şaşalı reklamlara bakma. Bak sana şöyle ifade edeyim; zamsung dünya genelinde çok fazla reklam bütçesi harcar, dünya genelinde çok çalışanı vardır bunlara verdiği maaşlar, promosyonlar ve daha birçok gidere rağmen samsung yılda 60 milyar dolar ve daha fazla kar eder. Sen bu karları j serisi ile alıyor sanıyorsun? Tabiki not8-9 ve s8-9 serileriyle ve televizyon satışlarıyla kazanıyor. Çok ucuza mal edip çok abartılı fiyata satiyor. Böyle yapmazsa o devasa karları elde edemez.. Not9'un maliyeti 150 doları geçmezzz.
    S9 Plus'ın maliyeti 380 dolar diye yazdım zaten, hala 150 dolar diyorsun ama? Kaldı ki Samsung sadece telefon, televizyon üretmiyor. Telefondan vince kadar çok geniş bir yelpazesi var.
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    BİLİYONDA NE ANLATIYORSUN O ZAMAN FAHİŞ FİYATLA SATIYOR %100'DEN FAZLA KAR ARKADAŞ YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMİYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 7 Eylül 2018; 13:50:53 >
  • Evlat olurlar artık bu cihazla kim alır allah aşkına 8000 TL’e Note 9

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: berk768

BİLİYONDA NE ANLATIYORSUN O ZAMAN FAHİŞ FİYATLA SATIYOR %100'DEN FAZLA KAR ARKADAŞ YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMİYOR.
    Arkadaşım şaka mısın? Hangi ürün üretim maliyetine satılıyor? iPhone mu farklı, Sony mi? Bindiğin arabadan oturduğun eve hepsinde %100'den fazla fark vardır. Hatta dışarıda yediğin yemeği, içtiğin suyu da düşün. İlk defa mı duyuyorsunuz bunları anlamıyorum ki.
  • Az bile vermiş en az 10000 TL olması gerekir....

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.