Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.484.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

müşteri memnuniyeti için

siz neden iade ediyorsunzi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha önce kutudan kamerası tamamen bozuk çıkan telefonu iade edemedim. defalarca iade gönderdim tekrar aynen yolladılar. en sonunda aylarca süren bir sürecin arkasından para iadesi aldım zorla. o işler yolla iade tamam olmuyor. inşallah öyle olur

• www.hepsiburada.com
    Telefon Kılıfları | Cep Telefonu Kılıf Modelleri Burada!
    http://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-note-7-fe-fan-edition-kilif-rugged-armor-p-HBV000000GCBW

Bu kilif muhtesem arkadaslar.Abartayim kullandigim en iyi kilif.Kesinlikle kaba degil ve koruyucu.Alan pisman olmaz.Fakat ekran koruyucu ile ilgili hala uygun urun bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

2300 nakit alırım

zaten iade kabul etmezler

Sim kart takmadiysa iade aliyorlar.Yaniltici yorumlar yapmayin

Telefona sim kart takılıp takılmadığı nasıl anlaşılıyor.telefona format attıktan sonra anlaması zor değil mi

Samsung turkiyelerde sim kart takildigigi andan itibaren garanti basliyor.Samsjng turkiye veri merkezine kisacasi bilgi gidiyor.Rom sil tekrar rom at o bilgi degismez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. Olaya ben şahit olmuştum. O nedenle yazdım. S7 edge telefonu kullanıp 1 hafta sonra Madia Mark tan iade etmişti. Tüketici kanunlarının belki ince ayrıntıları ve satıcı lehine açık kapıları bulunabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

2300 nakit alırım

zaten iade kabul etmezler

Sim kart takmadiysa iade aliyorlar.Yaniltici yorumlar yapmayin

Telefona sim kart takılıp takılmadığı nasıl anlaşılıyor.telefona format attıktan sonra anlaması zor değil mi

Samsung turkiyelerde sim kart takildigigi andan itibaren garanti basliyor.Samsjng turkiye veri merkezine kisacasi bilgi gidiyor.Rom sil tekrar rom at o bilgi degismez.

Geçen note 8 aldım.ankaracepten kutu açık gelince iade ettim samsung müşteri hizmetleri ve teknik servisle görüştüm hiç sizin dediğiniz gibi bir durum olmadı.garanti fatura tarihi işe başlar dediler.dedim telefon kullanılmamışsa iade etmicem onlarda bunu görme şansımuz yok sadece imeiden serbil kaydını görebiliriz dediler yani appledeki gibi bir durum yok.keşke tespit etmenin bir şansı olsa

• orhan04 kullanıcısına yanıt
    Bu kılıfların sevmediğim tarafı, edge kenarları kapatmasıdır. Hem telefonu korusun hem de edge kenarları kapatmasın dersen 1. Sayfadaki kılıf linklerine bir bak. Tavsiye ederim.

• MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Bu kapatmiyor.Harika bir kesimi var.

• Arkadaş niye iade etmek istiyor ben onu merak ettim

• Keşke biraz daha bekleseydim şu telefon için. Buraya geleceğini bilseydim mayısta xz almazdım. Blue coral rengine baktıkça kafamı bir yerlere vurasım geliyor. Kullanan arkadaşlar telefonunuzun kıymetini bilin. Son yıllarda çıkan en güzel(bence) ve özel telefonu kullanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan04

Bu kilif muhtesem arkadaslar.Abartayim kullandigim en iyi kilif.Kesinlikle kaba degil ve koruyucu.Alan pisman olmaz.Fakat ekran koruyucu ile ilgili hala uygun urun bulamadim.

İyi günlerde kullanın; kalem rahat bir şekilde çıkıyor mu?

• Hb'dan hediye çekimle ekran koruyucu alacaktım. Madem verimli çalışmıyor başka bir şey bakayım :D
  • Bu teli kullanan arkadaşlar yenş batarya testlerinizi bekliyoruz hangi kullanımlarda ne kadar ekran süresi vs veriyor

10 gündür hatta daha fazla kullanan arkadaşlar var artık batarya oturmuştur ve daha sağlıklı sonuçlar elde edilebileceğini düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler...

• Note fe android 8 alacakmış. Mobilitede bahsi geçti

• hakana6 H kullanıcısına yanıt
    Hocam tabi ki cikiyor kalem.bu kilif harika.bu telefonu olan herkes alsin hatta.siparia ver dene begwnmezsen iade et ;))

• mstfckmk kullanıcısına yanıt
    Android 8 alacağı belliydi :-)

• Arkadaşlar bu telefondan almak istiyorum. En güvenilir Nereden alınabilir hangi renk ve nelere dikkat etmeliyiz.?

• MUBALEN kullanıcısına yanıt
    Selam. Hocam 1. Sayfada kutu üzerinde yazan Türkçe dil desteği ile ilgili bir yazı var. O yazıya dikkat edebilirsiniz mesela. Kutunun orjinal jelatini olduğuna bakın. Bu telefonların çakması yok. O konuda rahat olun. Renk meselesi size kalmış. Bir de kılıf kutu içeriğine dahildir, alacağınız yerle önceden haberleşin ki kılıf çıkmadı muhabbeti olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan04

Hocam tabi ki cikiyor kalem.bu kilif harika.bu telefonu olan herkes alsin hatta.siparia ver dene begwnmezsen iade et ;))

Tamamdır..
  • Distributor garantili gelirse dusunurum. Note 8 ergonomik degil.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.