Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.484.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Evet kargo için ofis adresini vermiştim. Dayanmayıp açtım. Yoksa tripod ile kamerayı sabitleyip iki elimi kullanmayı düşünüyordum. Özellikle mavi rengi çok merak ediyordum.

Nano Liquid'leri deneme sansin oldu mu hocam ne diyorsun ise yarar urunler mi yoksa balon mu.

Bu arada forumda sizi yakalamisken normalde bilmiyordum bu forumda oldunuzu cok kaliteli videolariniz var bundan dolayi tesekur etmek istiyorum :)

Teşekkür ederim. :)

Nano liquid aldım ama daha gelmedi. Gelince bir video inceleme yapacağım. Sonra 1 ay geçince ne durumda olmuş onu da deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Aynen öyle hocam, o nedenle Note serisinin benim için çok önemli bir yeri var. Sadece basit bir kalem olayı değil bence.

Telefonlar düştüğünde genelde darbe alan yerleri köşeler oluyor. Kenarlar bu konuda daha şanslı. Eğer düşme konusunda tedirginliğiniz varsa 1. sayfada edge kenarları da kapatmayan çok güzel iki kılıf örneği linki verdim. O kılıflarla da kullanabilirsiniz. Yok eğer orijinal Samsung kapaklı kılıf kullanacağım derseniz, zaten o kılıf telefonu süper koruyacaktır.

hocam telefonun hem onu hem arkası cam o yuzden orjinal samsung kılıfla kullanacagım bende note 3 sview kılıf vardı ona ragmen telefon ekran uzerıne dustugu oluyor bu yuzden mutlaka ekrana cam koruma taktırmak ıstıyorum egerkı ekran camı 1 defa bıle kırılsa tamırden gecınce su gecırmezlıgı gidiyor ayrıca orjınal ekran kalıtesini vermıyor , 1. mesajdaki 3d kavisli temper cam ı alıp deneyecegım insallah edge kıvrımlı tarafları tam kapatır bi sorun olmaz :)

• turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    Eğer samsungun orijinal kapaklı kılıfını kullanmıyor olsaydım ben de sizin dediğiniz edge kenarlı ekran koruyucuyu düşünürdüm. Ürünü sayfadan inceledim hiç de fena değil. Sağlam bişeye benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edge ekranli telefonlarda arkada da kilif kullaniliyorsa ekran koruyuculari kalkma yapiyor(mus). Edgelerin kilif sorunu eskiler bilir Neşe'nin kepek sorunundan buyuk. Fiyatlari da telefoncularda bazen ucuk seviyelere cikiyor.

Saygilarimla.

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun, benim de seçeneklerim arasında üst sırada bir telefon ve fiyat performans olarak çok iyi görünüyor. Benim çekincem mekanik home tuşu konusunda, en son ne zaman mekanik tuşu olan bir telefon kullandım inanın hatırlamıyorum. Çok kullanılan bir tuş olduğu için misal bir sene sonra gevşeme ya da takılma yapar mı diye düşündürüyor.. Kullanan arkadaşlar hissiyatı nasıl? Kaliteli olduğuna eminim ama ne dersiniz sizce var mı böyle bir ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONURTO kullanıcısına yanıt
    Home tuşu zamanla laçka olacak bir yapıya sahip değil. Ben bunun bir örneğine hiç rastlamadım. Kaldı ki annemin kullandığı başka marka 5 yıllık bir telefonda dahi bu dediğiniz olmadı. Samsung'un amiral gemisi bir telefonda home tuşu zamanla laçka olacaksa, Samsung fabrikayı kapatıp marketçilik yapsın.
  • Cam ekran koruyucu alip takan var mi? Aslinda korucu film alacaktim ali'den daha ince olur diye ama hediye cekim var. O yuzden cam korucuyucu almak zorunda kalacagim. Bu da ekranin hassasiyetini dusurur mu bilemedim. Cam kaplayan varsa resim ekleyebilirse sevinirim.

• iphone x Note 8 Kamera karşılaştırması yapılmış.

https://www.mobildonanim.com/iphone-x-vs-galaxy-note-8-kamera-kalitesi-karsilastirmasi/
  • Zaten Koreli dostların buzdolabından, buldozere kadar yapmadığı şey yok maşallah. Bari marketçiliğe girmesinler :)

Mekanik tuşu yeni serilerde kaldırması merak uyandırdı ama sanırım bu biraz da ekran kasa oranıyla, ekranda yer kalmamasıyla alakalı. Zira önce ki Note serilerde de ön tuş arızası pek anımsamıyorum. Ama daha düşük modellerde olduğunu iyi biliyorum. Ben aslında Note 8'e odaklanmıştım ama kendimi zorlandığım halde boyutu, kasa orantısı, o uzun hali bir türlü içime sinmedi. Note 7 tam ideal oranda. Bir ay daha kadar bekleyebilirim yeni çıkacak modelleri de görmek istiyorum, umarım o zamana kadar tükenmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONURTO kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Note FE nin kasa yapısı çok beğenildi. Sizin de dediğiniz gibi ben de Note 8'in kumanda gibi uzun yapısını beğenmedim. Bir de fiziksel home tuşu bana daha güzel geliyor. Home tuşsuz bir telefon bana güzel gelmiyor. Bence home tuşu, bir telefonu telefon yapan karekteristik yapilarından en önemlisi.

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    3d kavisli ekran koruyucu aldim.cop oldu.dokunmatik duzgun calismadi.5dk omru oldu.kenarlari yapiskan ortasi serbest...bulursaniz ben de sevinirim

• jaroo1 kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam

cihaz ne renk acaba birde satma sebebiniz nedir cihazla ilgili herhangi bir sorun vs mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Edge ekranli telefonlarda arkada da kilif kullaniliyorsa ekran koruyuculari kalkma yapiyor(mus). Edgelerin kilif sorunu eskiler bilir Neşe'nin kepek sorunundan buyuk. Fiyatlari da telefoncularda bazen ucuk seviyelere cikiyor.

Saygilarimla.

evet bende kenarlardan kalkma yaptıgını duydum o yuzden rastgele bişr ekran koruyucu almak istemiyorum bi yandan da youtube daki drop testleri izledim 1 metreden yere dusen telefonların ( note fe de dahil ) camları ilk seferde kırılıyor-çatlıyor benim emektar note 3 100 defa dusmustur hala sapasaglam onu mumla arayacagım gibi görünüyor =)
  • şunun siyah ve şeffaf olanından -kavisli temperli ekran koruyucu-

şundan 2 tane -kavisli teperSİZ- (yapıştırırken biri telef olur mutlaka)
    aliexpress.com
    US $1.03 26% OFF|For Samsung Galaxy S10 Plus S10e S9+ S7 Edge S6 S8 Note 9 10 Pro 3D Curved Screen Protector Pet Film Full Cover (Not Glass)-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Galaxy-Note-7-S7-S6-Edge-Plus-Screen-Protector-Toughed-Pet-Film-Full-Cover/32709520420.html?

mikro usb - type-c adaptör 2li paket (arabada çift kablo taşıyana kadar bundan atarım. evet kutudan bi tane çıkıyor ama ben kaybederim kesin)
    aliexpress.com
    US $2.89 35% OFF|BlitzWolf 2PCS Micro USB to USB Type C Adapter Male to Female Convert Cable Connector For Xiaomi Type C Mobile Phones Adapter-in Phone Adapters & Converters from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/BlitzWolf-2PCS-Micro-USB-to-USB-Type-C-Adapter-Male-to-Female-Convert-Cable-Connector-For/32796248058.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.286.mTWzgN

kutudan çok güzel bi kılıf çıkıyor ama ben kapaklı kılıfları uzun süre kullanamıyorum o yüzden
    bi bundan (mavisi çok güzel duruyor siyahla arasında karar veremedim)
    aliexpress.com
    US $1.18 31% OFF|Fashion Hard Plastic shell 5.7for Samsung Galaxy Note 7 Case For Samsung Galaxy Note 7 Fe Note7 Cell Phone Back Cover Case-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/Fashion-Hard-Plastic-shell-5-7for-Samsung-Galaxy-Note-7-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-7/32722079890.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.294.mTWzgN

bide hem değişiklik olsun diye hemde ön taraf köşelerde çıkıntısı düşmelerde koruma sağlar diye
    aliexpress.com
    US $4.49 |Fashion For Samsung Galaxy Note 7 Case 360 Protection Matte Hard Plastic Slim Back Cover for Galaxy Note FE Fan Edition Note7-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    https://www.aliexpress.com/item/Fashion-Housing-For-Samsung-Galaxy-Note-7-Phone-Case-360-Full-Protection-Matte-Hard-Plastic-Slim/32716878472.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.272.mTWzgN

bunları almayı düşünüyorum. şimdiye kadar en favori kılıflarım hep şeffaf silikonlar olmuş şöyle düşününce. hem telefonu elden kaydırmıyor hem ince hem ucuz (gerçi bi süre sonra sararma yapıyor)

• jaroo1 kullanıcısına yanıt
    2300 nakit alırım

zaten iade kabul etmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

2300 nakit alırım

Sim kart takmadiysa iade aliyorlar.Yaniltici yorumlar yapmayin

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bir akrabam sim kart taktığı halde iade aldılar. Garantinin Samsung olup olmaması önemli değil. Tüketici kanunları bağlayıcıdır bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 3 Aralık 2017; 13:33:40 >
  • quote:

quote:

2300 nakit alırım

Telefona sim kart takılıp takılmadığı nasıl anlaşılıyor.telefona format attıktan sonra anlaması zor değil mi

• quote:

quote:

2300 nakit alırım

Eğer ürün kullanıldıysa Hepsiburada sadece servis raporu doğrultusunda iade alırım der. Ancak teknik servis bir arıza görmediyse iade ye uygundur diye rapor veremez. Hepsibura keyfi iade almadığını ürünün kullanılmamış olması gerektiğini ilanlarında da belirtiyor aşağıdan bakabilirsiniz. Ama yine de şansınızı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin_CKC -- 3 Aralık 2017; 14:28:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Bir akrabam sim kart taktığı halde iade aldılar. Garantinin Samsung olup olmaması önemli değil. Tüketici kanunları bağlayıcıdır bu konuda.

Tuketici kanununda simkart ve wifiye baglanmis telefonlarin iadesi yoktur yaziyor.Bende bu bilgiye istinaden yorum yaptim sizinki sansa alinmis firmanin kendi insiyatifi tamamen.Normal sartlarda benim dedigim gecerli..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.