Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.482.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla bunu duyunca içim biraz rahatladı açıkcası delta firmasını falan çok duyduk garanti konusunda sıkıntı yaşayanları gerçi sizin firmayı daha önce de hiç duymamıştım ama en azından yedek parçada sorun olmaz dediniz bu bile iyi bişey

size bir sorum olacak hocam yerinizden gelip alma şansımız varmı en azından n11 veya gg dan biraz daha ucuza verirsiniz diye düşünüyorum, öyle bir şansımız varmı?

@MOBIUS

oraya da baktım ama cihazı kullanan arkadaşların çektiği fotolar daha iyi bir fikir veri diye düşünmü hocam

bir de s7 edge den falan geçen arkadaşlar var kamera vs. ya da diğer konularda 2 telefonu mukayese ederler diye demiştim.

teşekkürler,
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    n11.com bizim ilanımızı kendisi kampanya yapmıştır hocam bize gelip 2649 dan almanız mümkün değil yani oradan almanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Tabi ki hocam. Buyurun.
    SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

Hocam buraya uygulama dışında başka neler eklenebilir uygulama çifti işte arama kısayolu Vs olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam,

peki n11 kampanyası ne kadar daha devam eder acaba 1 günlük mü yoksa haftasonu falan devam edecek mi
  • bu telefonun dili türkçe oluyor mu arkadaşlar, ona göre alacağım...
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 1 hafta daha devam edebilir
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam. Buraya şu başlıklı konuları ekleyebilirsin. Edge uygulamaları, edge kişileri, cihaz bakımı, takvim, edge panosu, takvim ve etkinlikler, görevler, hava durumu, hızlı araçlar, samsung internet, spor, finans. Bu başlıkların hepsi de ayrı ayrı bir ekran. Yani aynı ekranda farklı ikonlar değil. Kısacası bu edge ekranı çok zengin içerikli.
  • Telefon Türkçe destekli. Türkçe kullanabilirsin.
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bir orjinal kılıf da ben edindim. Bu gerçekten çok güzel. Orijinal Samsung. Kapaklı kılıf kullanamam diyordum ama bu kılıf gerçekten bir başka. Süper bir şey. Kılıf mı telefon için, telefon mu kılıf için anlamadım
  • Daha once buraya da yazmistim. Hb uzerinden aldigim c9 pro guncel garantisi ile gelmisti ve o zamanlar knox sorunu bilinmiyorken daha knox 0x0 cihaz gelmisti. Yaklasik 10 aydir cihazi kullaniyorum ve gayet sorunsuz.

Benim.merak ettigim ise note feler hep cift hatli mi yoksa guncelin kampanyadaki telefonlari farklu olarak cift hatli olarak mi geliyor? Bu ayrintiya ilsikin bir mesaj gormedim.

Saygilarimla.

• Hayirli olsun hocam kilif gercekten cok guzel

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    şu an satışta olan bütün fe ler çift hatlı tüm satıcılarda yani.

• beratyksl B kullanıcısına yanıt
    Tesekkur.eserim cevap icin.

Saygilarimla.

• note 5 ten vazgeçebilirim hiç tereddüt etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnizukaSensei

Hocam hepsiburadanin kendisinden almistim. 24 Kasim siparis verdim, aras kargo yuzunden ancak bugun alabildim telefonu. On yuzunde samsung yazisi var. Zaten en cok hosuma giden bu oldu, samsung yazmayinca telefon garip gorunuyodu :)

garanti gücel mi delta mı hocam? bir de kılıf çıktı mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

Doğru değil, Güncel Dijital Teknoloji Ürünleri bizim firmamızın adı

http://www.gunceldijital.com.tr

açıkçası ben delta dan daha çok güncel e güveniyorum. 2013 te bir arkadaşımda güncel garantili galaxy s4 vardı, kenar çerçevesi çatlamış. ben dedim ki boşuna garantiye gönderme kullanıcı hatası deyip fatura çıkarırlar sana. kaldı ki tr garantili samsung servisi bile bunu yapar. ama güncel beni yanılttı ve ücretsiz kasa değişimi yapıp gönderdi arkadaşa. o günden beri güncel dijital garantisi benim için bir adım öne geçti. nasip olur da note fe alırsam günceldijital almaya çalışacağım. İNŞALLAH servis kalitesi ve müşteri memnuniyeti yaklaşımları değişmemiştir :)

• Dostlar hepinizin telefonu hayırlı olsun. Görüntü olarak harikulade bir telefon fotolardan gördüğüm kadarıyla. Hele mavi renkli olanlar ben burdayım diyor. Çok farklı duruyo bi kere.

Ben de telefonu alayım mı almayayım mı ikilemi içerisindeyim.

Şu an iphone 6s plus kullanıyorum. Fakat bana kalem olayı şart. Sırf onun için telefon değiştircem yani. Ama telefonda doğru düzgün kullandığım uygulama bile yok. Whatsapp falan yani klasik. Bir de kamerasını kullanırım özellikle ön kamera.

O yüzden bidahaki telefonuma çok para vermeyeceğim dedim fakat işin içine kalem girince note serisinden başka seçenek olmuyo. Note da da kafamı karıştıran şu. Sırf kalem olcak diye 2700lira vermeyeyim diyorum. Sonuçta rami işlemcisi falan benim gibi standart kullanıcı için farketmeyecek pek.

Ha diyelim ki 2700 vereyim dedim. Üstüne bi 800 daha eklenip note8 alınabilir. Aman aman bi fiyat farkı yok. Ama kamera olarak çok fark vardır diye tahmin ediyorum. Zaten kullandığım bi o.

Epey.com a girip karşılaştırma yapıyorum. Note 8 ile fe yi kaılaştırınca çok fark yok fe alayım dedim. Sonra note5 ile karşılaştırdım çok fark yok note5 alayım dedim :) tek sıkıntı note5te hafıza kartı desteği yok ama otg flash ile halledilebilir.

Çok kararsız kaldım. Hatta gidip 1000liraya xiaomi telefon ve 1000liraya da kalemli bi Samsung tablet alayım dedim sonra kim onu sürekli taşıyacak diye vazgeçtim.

Daha çok merak ettiğim husus bu cihazın note5ten artısı nedir. İşlemci falan sizleri çok etkiler ama benim için kamera iyi olsun s peni olsun yeter. 2700lere çıkmak istemiyorum çünkü :) çıkarsam da biraz daha çıkıp note8e yönelmek isteyecem çünkü.

Siz değerli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

• OptimusF1 O kullanıcısına yanıt
    Garanti guncel digitaldi ve evet kutu icerisinden kilif cikti hocam.

• Merhabalar. Telefonun boşta ram kullanımı ne kadar ? Toplam 4gb ram olsa bile kullanıcıya sunulan boş alan 1gb olduğunda bir anlamı olmuyor. Müsait olan arkadaşlar ekran görüntüsü paylaşabilirse sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.