Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.482.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ggden 2800-100 lira puanla almıştım ama nn1de 2650-50yi görünce iptal ettim. biraz bekleyecem sanırım 2500e mavi denk getirmeye çalışacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

Yok abi ben değilim eğer cihazda tamir mümkün değilse tabi ki sıfır bir cihazla değişimi olur garanti hizmetimize güvenebilirsiniz diğer firmalara nazaran çok daha az şikayetlerimiz olduğunu düşünüyorum

Hocam o zaman sizin sattığınız cihazların garantisi Delta Servis değil, yanlış mı anladım?
  • yani hocam sizden alacağım ürünlerde garanti içinde sizinle muhatap olacağız,

benim en çok korkum garanti ve yedek parça konusunda yani yarın öbür gün batarya öldü veya ekranda ölü pixel yada ne bileyim akranda çizgi vs falan çıktı bunun garanti tamir işlemleri ile ilgili size göndereceğiz,
  • hocam murat bey o değil ama burada ara ara paylaşımlarda bulunuyor you tube de dün geçe bir paylaşımda da bulundu hatta

murat beyin nicki @carman1tr

bir de bu teli kullanan arkadaşlar kamera foto kalitesi konusunda örnek resimler ekleyebilir misiniz,

teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 1 Aralık 2017; 14:47:46 >
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Doğru değil, Güncel Dijital Teknoloji Ürünleri bizim firmamızın adı

www.gunceldijital.com.tr
    Güncel Dijital Teknoloji Ürünleri
    http://www.gunceldijital.com.tr
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam garanti konusunda korkunuz olmasın sadece kendi getirdiğimiz ürünlere bakıyoruz dışardan cihaz kabul etmiyoruz, yarın bugün parça tedariğinde sorun yaşayacağımız bir cihazın zaten ithalatını yapmayız
  • Arkadaşlar delta servis garantili olan varmı hangi site de hangi satıcı satıyor bilgi verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

hocam murat bey o değil ama burada ara ara paylaşımlarda bulunuyor you tube de dün geçe bir paylaşımda da bulundu hatta

murat beyin nicki @carman1tr

bir de bu teli kullanan arkadaşlar kamera foto kalitesi konusunda örnek resimler ekleyebilir misiniz,

teşekkürler,

Buradan Samsung Galaxy Note FE ile çekilmiş bir çok fotoğrafın ayrıntılı incelemesini bulabilirsiniz.

• quote:

Hocam o zaman sizin garanti servis linkinizi de müsade ederseniz ilk sayfada paylaşayım.
    Sizce ithalatçı garantili satışlarda en iyi sorunsuz servis hangisi siparişi vericem parayı denklestirdim n11 de 2649 a var bu iyimi sizce yoksa hepsi burada satılan 2837 olanı mı iyi fiyattan ziyada servis önemli benim icin teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baysalgurler -- 1 Aralık 2017; 15:19:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

quote:

Hocam o zaman sizin garanti servis linkinizi de müsade ederseniz ilk sayfada paylaşayım.

Memnuniyet duyarım hocam
  • baysalgurler B kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili satışlarda en iyi servis konusunda bir bilgim ve tecrübem yok. Ama bu firmalar tamir ve yedek parça konusunda bir taahhütte bulunarak bu ithalatı yapıyorlar resmi olarak. Yanlışım varsa arkadaşlar doğrusunu söylerler. Bana göre uzunca bir süredir faaliyet gösteren, yeri yurdu sabit adresi olan ve bir de bayilik ağı gelişmiş olan her servis için tereddüt etmeye gerek yok. Adam Samsung serviste bile ne sorunlar yaşamış, bu forumlarda konusu var.
    İşte güncel servis ıyimi dır 2649 yapmışlar biz bilmiyoruz bilen arkadaslar yazarsa sevinirim büyük ihtimalle n11 de kine sipariş vericem

• baysalgurler B kullanıcısına yanıt
    Güncel servisle ilgili burada bir arkadaş var zaten. Sorularınızı yanıtlayacaktır mutlaka. İnternet linkini de paylaştık burada. Hem arkadaşla görüş hem de linkteki bilgileri vs incele istersen.
  • arkadaşlar bu telefonda edge ekran varmı notes 8 gibi.geçen gelen note 8 iade ettim.açılmış ürün gönderdikleri için.edge ekran için resim atabilirmisiniz buraya
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]
  • hocam bu kasanın altındaki kabarcıklar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu -- 1 Aralık 2017; 16:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

ben kişisel kullanıcı deneyimi gibi oraya açınca ne gibi menüler geliyor vs diye düşünüyorum.note 8 gibi özelleştirilebiliyormu.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Hocam resimde benim de dikkatimi çekti ama sanıyorum ışık yansıması.
  • turkay23 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki hocam. Buyurun.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.