Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.482.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma hoş geldiniz. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
  • Arkadaşlar kullandığınız tema isimlerini yazabilir misiniz? İlk sayfada da paylaşılabilir hem güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfckmk kullanıcısına yanıt
    Apex Theme üzerinde Weather&Clock Widget kullanıyorum. Asla vaz geçemeyeceğim bir ana sayfa görüntüsüdür.
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Tema mağazasında bulamadım hocam. Bu arada Materiel Black teması güzel tavsiye ederim.

• mstfckmk kullanıcısına yanıt
    Hocam Play Store'da Apex Launcher diye aratın. Benim ekran temam şöyle:

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 1 Aralık 2017; 9:0:4 >
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Hımm. Bende nova launcher kullanıyordum eski telefonda da samsung launcher hoşuma gitti bi süre kullanayim bunu :) material black tavsiye yineliyorum :)

• Arkadaşlar Merhaba

Ürün şuanda n11 in desteği ile kampanyada dilerseniz biraz daha uygun fiyattan alabilirsiniz. Neden fiyatın düşeceğiniz söylemediniz diye soran arkadaşlar oluyor n11 dün akşam teklif etmiştir haberimiz olan bir şey değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin_CKC -- 1 Aralık 2017; 9:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

Arkadaşlar Merhaba

Ürün şuanda n11 in desteği ile kampanyada dilerseniz biraz daha uygun fiyattan alabilirsiniz. Neden fiyatın düşeceğiniz söylemediniz diye soran arkadaşlar oluyor n11 dün akşam teklif etmiştir haberimiz olan bir şey değildi.
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-note-fan-edition-cift-hatli-kilif-hediyelidir-P218210915

mavisi neden yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    olmadığı için getiremedik önceki ithalatta
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba

https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-note-fan-edition-cift-hatli-kilif-hediyelidir-P218210915

Bu fiyat gerçekten çok iyi. Fakat ürün linkinde 'kılıf hediyelidir' yazıyor. Kılıf zaten ürünün kutu içeriğine dahil. Hediye olamaz ki. Almayı düşünen arkadaşlara iyi bir fırsat olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

quote:

Arkadaşlar Merhaba

Bu fiyat gerçekten çok iyi. Fakat ürün linkinde 'kılıf hediyelidir' yazıyor. Kılıf zaten ürünün kutu içeriğine dahil. Hediye olamaz ki. Almayı düşünen arkadaşlara iyi bir fırsat olmuş.

Her aldığınız yerden kılıf çıkmıyor bazı firmalar kılıfı almış, ondan dolayı kılıf hediyelidir yazdık.

• alacak arkadaşlar için n11 hafta sonu kuponu yapıştırabilir. bence onuda görmekte fayda var.
  • hocam hayirli gunler, tum sayfalari okuyamadigim icin size sormak istedim, sanirim n11 deki alisverisadresim dukkani size ait ve suanda da guzel bir indirim mevcut, urunu satin almak istiyorum, kilif icinden mi cikicak ayrica mi gondereceksiniz?

kimileri samsung yazisi onde arkada muhabbetinden bahsetmisti durum nedir sizde bunun onemi nedir ? garantiyi sizmi vermektesiniz baska bir firmami? birde telefonun bildiginiz soyleyebileceginiz bir eksigi hatasi kusuru varmidir? tesekkuler hayirli satislar..

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam,

bu kutu açılış videonuzu ilk izleyenlerdenim, çekerken baya zorlanmışsınız :)

inceleme ve test videolarınızıda bekliyoruz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

alacak arkadaşlar için n11 hafta sonu kuponu yapıştırabilir. bence onuda görmekte fayda var.

Bakarsin daha düşer bende almayı düşünüyorum kafamda bir psikolojik rakamları belirlemistim o rakama düşmesini bekliyorum 2500 dese düşünmeden alcam Hepsiburada 2560 vermişti almadım pişman oldum

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Evet kargo için ofis adresini vermiştim. Dayanmayıp açtım. Yoksa tripod ile kamerayı sabitleyip iki elimi kullanmayı düşünüyordum. Özellikle mavi rengi çok merak ediyordum.

• muhammet_89 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam

Kılıf içinde mevcut biz koymuyoruz veya almıyoruz. Önde samsung yazısı var bunun ne önemi var bilmiyorum aynı ürünü bende kullanıyorum önde samsung yazısı var bir problem olmadı üründe şuana kadar içiniz rahat olabilir. Garantiyi de biz veriyoruz ithal ettiğimiz tüm ürünlerin garantisini veriyoruz. Dediğim gibi gelir gelmez kendime aldım ne knox hatası var ne bişe çok güzel bir ürün almanızı tavsiye ederim.
  • Abicim YouTube ta genel kullanıcı var murat oruç siz omusunuz ses tonunuz anlatımınız bire bir o adam gibisiniz.birde cihazda bir sorun çıktığında garantiniz bire bir değişim ve iki yil boyunca güvenilir bir garanti hizmeti veriyormusunuz.teşekkürler

• baysalgurler B kullanıcısına yanıt
    Yok abi ben değilim eğer cihazda tamir mümkün değilse tabi ki sıfır bir cihazla değişimi olur garanti hizmetimize güvenebilirsiniz diğer firmalara nazaran çok daha az şikayetlerimiz olduğunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.