Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.542
Cevap
221
Favori
1.482.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnizukaSensei

Hocam hepsiburadanin kendisinden almistim. 24 Kasim siparis verdim, aras kargo yuzunden ancak bugun alabildim telefonu. On yuzunde samsung yazisi var. Zaten en cok hosuma giden bu oldu, samsung yazmayinca telefon garip gorunuyodu :)

hayırlı olsun, benimki hala işleme alındı olarak görünüyor :)
    siz de bakar mısınız işlemci exynos mu? kılıf ve şarj aparatı çıktı mı kutudan?
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan aldım ve dual sim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın,

evet dediğiniz gibi full kapatidede çalıştığından pili hzılı tükeniyor olabilir,
    bugün yarın normal kullanımlarınızda ekran görüntüsü ve kullanım bilgileri detayını paylaşabilirseniz çok sevinirim,

bende s7 edge mi bu note fe mi diyordum (birde s8+ var tabi) sizin daha önceki teliniz s7 edge olduğundan siz daha karşılaştırmalı bilgiler paylaşabilirsiniz,

beni tek korkutan konu pil meselesi şu an için yedek parça olayıda ayrı bir konu tabi ama sanırım o konuda yasal olarak getiren firma parçada bulundurması gerekiyormuş,
    Sagolun hocam. Umarim sizinki de kargoya verilir ve biran once gelir. Evet islemci exynos ve kilif ile sarj aparati kutudan cikti.

• Note fan edition snapdragon ile piyasaya sürülmemiş gibi görünüyor, tüm modelleri exynos gibi, gsm arenadaki bilgi de bu yönde.

www.gsmarena.com
    Samsung Galaxy Note FE - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_fe-8683.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Acaba herkeste mi exynos var?

Cihazın işlemcisi normalde exynos olarak biliniyor fakat internette bazı kaynaklarda snapdragon olarak geçiyor. Bazı sürümlerde SAMSUNG logosu varken diğer sürümlerde olmadığı gibi bir şey mi acaba?

Benim cihaz samsung loogosu var exynos işlemcili.
    Benimki de hala işleme alındı olarak görünüyor. Kargoya verilme tarihi 27.11.2017 olarak görünüyordu.
    İki gün önce müşteri hizmetlerinden gelen mesajda 13.12.2017'ye kadar kargoya verilecek dendi bana.
    Size ne dedirler? Umarım 13.12.2017'ye kadar bekletmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necatib

Benimki de hala işleme alındı olarak görünüyor. Kargoya verilme tarihi 27.11.2017 olarak görünüyordu.
    İki gün önce müşteri hizmetlerinden gelen mesajda 13.12.2017'ye kadar kargoya verilecek dendi bana.
    Size ne dedirler? Umarım 13.12.2017'ye kadar bekletmezler.

Benim de 24.11 görünüyordu, hala öyle görünüyor. Ne zaman yollayacaksınız dedim o kısmına cevap vermemişler. Sadece depoya bilgi verdim, takip ediyorum. En kısa zamanda gönderilecektir demişler.
  • Arkadaşlar iphone 7 ekranı küçük gelmesinden ,iphone plus ında tuğla gibi olmasından dolayı ,telefoncu arkadaşımdan,note fe aldım ,

dünya varmış dedim süper cihaz hakikaten ,ekran ve şarj bana hayli hayli yetti ,iphone 7 yi sabah akşam şarja takıyordum note fe tam 27 saat dayandı ki telefonu bırakmam elimden ayrıca gear s3 ile sürekli bağlı..kalem olayıda bir başka..

alacaklara tavsiye ediyorum ...pişman olmak için hiçbir sebebi yok cihazın..
    Son telefon görüşmesinden sonra hepsiburada'dan şu mesajı aldım:

"Hepsiburada olarak yılda 1 gün düzenlediğimiz “Efsane Cuma” kampanyamız ilk dakikalardan itibaren müşterilerimizden yoğun ilgi görmüştür. Öncelikle kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

77755834 no’lu siparişinizdeki aşağıda belirtilen ürünlerin kargoya verilmesi ve kargodan adresinize teslimi, yoğunluk nedeniyle sipariş sayfanızda belirtilen süreyi geçebilir. Yaşanabilecek bu gecikme için şimdiden özür dileriz. Ürünler hızlı bir biçimde hazırlanmaya devam etmektedir. Siparişinizdeki ürünler en geç 1 Aralık 2017 Cuma gününe kadar kargoya verilecektir."

Büyük ihtimalle bizim telefonlar yarın kargoya verilecek :)
  • inşallah, yarını bekleyelim bakalım. aralık ortasına atmasalar bari.
  • axess ile ggden mavi renk almayı düşünüyorum (2810-100). alan arkadaşlar nerden (site/satıcı) ve ne kadara aldıklarını yazabilirlermi
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor ---> vizyoncep: 2.816,00 TL Yaklaşık 2 hafta önce.
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    sizinki hangi renk acaba. aslında siyah daha bi şık ama hep siyah yada beyaz oluyor telefonlarım. bu sefer mavi olsun diye düşünüyorum. ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

Hocam mağazalarımız aşağıda, 2008 yılından beri faaliyet gösteriyoruz, patronumuz 2000 yılından beri sektörde. Haftalık 2000-3000 adet cep telefonu ithalatı yapıp, satışını yapıp servis hizmetini kendimiz veren tek firmayız.
    http://www.hepsiburada.com/magaza/telefonal
    https://www.n11.com/magaza/alisverisadresim
    https://profil.gittigidiyor.com/alisverisadresimtr
    https://www.epttavm.com/magaza/telefonal

hocam gittigidiyordan da sordum henuz cevap gelmedi
    1) cihazda turkce menu yuklu mu
    2) kutudaki kılıf orjinal kılıf mı ?
    3) kutudaki sarj aleti ve kulaklık orjinal mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Gittigidiyor ---> vizyoncep: 2.816,00 TL Yaklaşık 2 hafta önce.

hocam vizyoncepten aldıgın note fe 'de
    1) cihazda turkce menu yuklu mu
    2) kutudaki kılıf orjinal kılıf mı ?
    3) kutudaki sarj aleti ve kulaklık orjinal mi ?
  • @bhazer
    @turkishwizard04

Benim telefon siyah renk. Mavi çok hoşuma gitmişti ama mavi rengi olmadığından mecburen siyah aldım. Ama siyah da ağır duruyor modası hiç geçmez

Telefon hatasız ve tam Türkçe destekli. Telefonun yanında kılıf çıkmadı. (ilk partilerde çıkmadı, şimdi aynı yerden alanlar kılıflı alıyor). Şarj aleti ve kulaklık orijinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 30 Kasım 2017; 18:11:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: necatib

Son telefon görüşmesinden sonra hepsiburada'dan şu mesajı aldım:

"Hepsiburada olarak yılda 1 gün düzenlediğimiz “Efsane Cuma” kampanyamız ilk dakikalardan itibaren müşterilerimizden yoğun ilgi görmüştür. Öncelikle kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

77755834 no’lu siparişinizdeki aşağıda belirtilen ürünlerin kargoya verilmesi ve kargodan adresinize teslimi, yoğunluk nedeniyle sipariş sayfanızda belirtilen süreyi geçebilir. Yaşanabilecek bu gecikme için şimdiden özür dileriz. Ürünler hızlı bir biçimde hazırlanmaya devam etmektedir. Siparişinizdeki ürünler en geç 1 Aralık 2017 Cuma gününe kadar kargoya verilecektir."

Büyük ihtimalle bizim telefonlar yarın kargoya verilecek :)

Aynı mesaj bana da geldi :)

• Arkadaşlar 1gunluk kullanım sonrasi size deneyimlerimi yazayim. Öncelikle cihazi gg den new cepten aldım. Cihaz dan orjinal kilif ve sarj icin priz aparati çıkıyor. Root vs yuklenmemis knox sayaci 0 zaten orjinal stock romda Türkçe dil olduğu icin boyle birseye girişmemisler. Belki baska biyerden başka ulke menseili cihazlarda turkce dil stock olarak olmayabilir bilmiyrm benim cihazda mevcuttu.ben cihaza 5aylik s7 edge deneyiminden geçtim. Cihaz gerçekten nirvana ama zaten s7 edge de öyleydi:) neyse gecelim onlari. Ben s7 edgede sarj konusunda su hayatım da en cok memnun olduğum telefondu oyuzden benm icin en onemlisi note fe nin sarji nasıldı. Detayli pil fotigraflarini yazinin altina ekleyecegim zaten. Sabah işe giden okula giden yani aksam evde şarja takabileck birisi icin gayet ideal ama sabahtan alip geceye kadar faal olarak kullanmak imkansiz. Ben sabah okula gidiyrm aksam 7 gbi evde oluyorum hic sıkıntı olmuyor benim için.ama sunu eklim s7 edgeden pil konusunda geride bunu hissedebiliyorum. Isınma sorunu yok ilk aldığımda aşırı yedekleme filmleri atma senkronizasyon felan ısınmıştı ama bugun gün icinde hic ısınmadı.Cihazi epey yoğun kullanirim ben mobil veri wireless gps nfc senkronizasyon her daim açıktır. Sürekli hava durumu bildirimi alırım vs. İntagram facebook whatsup chrome aktif kullanıyorum hatta sabah giderken dizi yada film izliyorm mutlaka. Ona gore degerledirin derim..s7 edge Gore ekrani daha genis bu yüzden o film izlerkenki hafif kumandamsı görüntü bunda yok yani harbiden mini tv gibi..spen zaten anlatmaya gerek yok deftere yazar gibi. En sevdiğim şey ekranı açmadan kalemi çıkardığında direk note alabiliyorsunuz. Hoparlör s7 edgeden farklimi anlayamadm ama gayet yeterli ki s7 edgede bence baya iyiydi bu konuda..iris göz tarayici cok hizli yani tam yanstirmaya kalmadan okuyup açıyor kilidi. Bitek şunu anlamadm s8 lerdr bixby tuşu var. note fe de tuşu yok ama ana menüde sola geçince bixby açılıyor. Nasl kullanacağımı anlamadm. Ben onu siri gibi bişi zannediyrm yani sesle cihazi yönetmek zannediyirdm ama suan nasl kullanildigni anlamadm..ben neden s7 edgeden geçtim çünkü note 8 serisini begenmedim yani kapasitif menu tuşu olmamasi hosuma gitmedi bide kumanda gibiydi sanki ne bilim o arada s7edge benm icin en idealiydi. Haklim hep note 7 deydi açıkçası note 5ide beğenmiyordum. Bu cihaz büyük ihtimal benm icin samsung son amiral gemisi cunku tahminen bida fiziksel tuşlu bu note gelmeyecktir:)

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

• @Metin*

"...Bu cihaz büyük ihtimal benm icin samsung son amiral gemisi cunku tahminen bida fiziksel tuşlu bu note gelmeyecktir:)"

Son cümle güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 30 Kasım 2017; 18:8:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.