Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.541
Cevap
221
Favori
1.482.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jaroo1

quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

Bir sokak otesinde oturuyorum dagitimi yapan aras kargo subesinin. Gun boyu getirmeyi beceremediler ben gittim aldim kargo dagitim aracini yakalayip

bu aras kargonun Allah cezasını versin, kargo 5 gün oldu yok, şubeye gittim kargoyu bulamadılar kayıp. kadin böyle aradi kargoyu, diger kargoların halide ortada.

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

Aras kargo bir paketi bulacak ekibini daha yaratamıyor, gidiyor alibaba.com'un Çin'den gelecek kargosunu üstleniyor. Umarım sorununuz hallolur.

• ekip denen bir şey yoktu ki, daha böyle kaç kişi geldi kargo yok diye,Ptt kargo alibaba.com dan gelen ürünleri kapıya atıp gidiyor inanın yerlerden topluyorum. nasıl iş ben anlamadım bu memlekette düzgün iş yapan yok sanırım. Kartal soğanlık şubesi bu arada burası.
  • Arkadaslar ilk bi izlenimimi yazayım.sunu soylim s7 edge gore cihaz bariz ısınıyor. Bak yanıyor demiyorm a7 edge gore bariz isiniyor diyorum mesela s7 edge de sarjin azalışıni pek gormezsin ama note 7 fe de hissediyorsun daha hizli azaldığını. Suan gerci smasung hesptn google hesptn aktarma yapiyrm cihaz full kapasite çalışıyor sağlıklı bilgiyi yarin vereblrm. Amma cihaz harika kalemi vs note 5 de kullanmstm ama bu baska. S7 edgeden daha genis ekrani oldugu icin goze daha hoş geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    hocam snapdragon işlemci olduğu kesin mi? eğer öyleyse alma isteğim 10 kat daha artacak :)
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    takipteyizz

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimusF1

hocam snapdragon işlemci olduğu kesin mi? eğer öyleyse alma isteğim 10 kat daha artacak :)

Bizim çift simli modeller snapdragon ile geliyor. neden böyle düşündün? :)
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Bendeki Exynos 8890

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

Bendeki Exynos 8890

Allah Allah. Sizinki de çift simli ithalatçı garantili değil mi? nerden almıştınız?
  • SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 30 Kasım 2017; 9:13:12 >

• Acaba herkeste mi exynos var?
  • arkadaşlar epeydir telefon bakıyordum ama istediğimi bulamadım. mi6 dedim ama ekran küçük ve tasarımını sevmedim. 2.el note5 bakarken note FEyi gördüm çek puan kombosu yakarlam fiyatta uygun olabilir ama sınırlı üretim olduğundan pek piyasası yok ve yedek parça olayı düşündürüyor. mesela ekranını kırdım diyelim ali dahil bi çok yere baktım ama ekranını bulamadım. ayrıca dex destekli olsa ileride çok işime yarayabilirdi. s8e yönelsem diyorum aklım kalemde kalıyor. note fe diyorum garanti zaten yok bencede alırken bile n11de bakıyorum kılıf çıkmadı tel gelmedi paket açık geldi diyenler var doğru düzgün satan yer yok, parça yok. çok şaşırdım
  • Bugun sabahtan aras kargo subesine gidip telefonu aldim. Simdi eski telefonumdan aktarim yapiyorum. Sarj makinesi donusturucu ve kilifta cikti kutudan. Hepsiburadadan almistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Acaba herkeste mi exynos var?

Cihazın işlemcisi normalde exynos olarak biliniyor fakat internette bazı kaynaklarda snapdragon olarak geçiyor. Bazı sürümlerde SAMSUNG logosu varken diğer sürümlerde olmadığı gibi bir şey mi acaba?
  • Elimizde N935FDS modeli var ve işlemci exynos 8890 şuanda da kullanıyorum ancak snapdragonlu note FE kullanan görmedim.
  • bhazer kullanıcısına yanıt
    Hocam ben telefonları ikiye ayırıyorum. Note olan ve olmayan diye. Çünkü ikisi bana göre çok farklı şeyler. Gerçekten bir note kullanıcısı Note 3 veya 4 ya da 5 kullanırken mesela S7 edge'ye geçmiyor. Ben bunu şuna benzetiyorum, Note 4x4 jeep ise diğerleri sedan. Ne kadar son model olurlarsa olsunlar jeep jeep'tir, sedan sedandır. Örnek için kusura bakmayın, aklıma bu geldi. Parça konusunda benim bir tereddütüm yok. Burada bir arkadaşın da dediği gibi, yasal olarak en az 5 (7) yıl parça üretmek zorunda üretici. Bu telefonu 7 yıl kullanalım, ondan sonra düşünürüz

Not: İlk gelen partide kılıf çıkmadı, ben de bu durumdan payını alanlardanım Ama şu an satılanlarda kılıf çıkıyor, merak etmeyin.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'nın kendisinden mi yoksa orada satış yapan telefonal, falcon mobile, techno-center gibi satıcılardan mı almıştın?
    Hepsiburadanın kendisi ise ne zaman sipariş vermiştin. Bir de telefonun önünde samsung yazısı var mı?
    Sorular biraz fazla oldu ama kusura bakma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatib -- 30 Kasım 2017; 9:58:47 >
  • Bir de şunu eklemek istiyorum. Tabi nacizhane benim fikrim bu. Note FE'yi ara model olarak görüp de yanlış bir algıya kapılmayın. Aradan yıllar da geçse, tüm modeller unutulur, Note FE unutulmaz. Çünkü SAMSUNG bu modelle bir hata kapatma çabası gösterdi. En azından bir marka için ilk defa 'Fan' kelimesi kullanıldı. Bilmem anlatabildim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

Bluetooth sürekli açık sizde, kapalı olsa ekran süresi 4 saati bulur sanırım, ki kısıtlama olmadan kullandığınızı ifade etmiştiniz..
    Video da ki testte Note FE nin pil perfonmansı gayet iyi görünüyor.

Samsung Galaxy Note FE vs S8 Plus vs iPhone 7 Plus - Battery Drain Test

• necatib N kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburadanin kendisinden almistim. 24 Kasim siparis verdim, aras kargo yuzunden ancak bugun alabildim telefonu. On yuzunde samsung yazisi var. Zaten en cok hosuma giden bu oldu, samsung yazmayinca telefon garip gorunuyodu :)

• MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Bu dediginize katiliyorum. Ki telefonda yok yok, benim acimdan tek eksik stereo hoparlor ama o da c9 pro disinda hicbir samsung modelinde yok. Hoparloru de guzelmis ayrica. En cok aradigim s pene de kavusmus oldum.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.