Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.480.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

quote:

Orijinalden alıntı: orhan04

Portre var ust menude ordan yan donuyor

menü dönmüyor hocam

Ana menu sadece tabletlerde dönüyor kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

quote:

Orijinalden alıntı: orhan04

Portre var ust menude ordan yan donuyor

menü dönmüyor hocam

Ana menu sadece tabletlerde dönüyor kardeşim

Teşekkürler
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    Çok güzel temalar var. Tema yükleyerek menünün de dönmesi sağlanıyor.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Selam hocam, şuanda fiyat yapmışlar bende yaklaşık 4 gündür takip ediyorum 2799 a satılıyor, fiyatı makul seviyelere inmeye başladı :) almayı düşünen arkadaşlar için paylaşmış olayım

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Note Fan Edition Fiyatı & Fan Edition Özellikleri
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-fan-edition-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV000008SNQF

• quote:

Orijinalden alıntı: malitatlii

Selam hocam, şuanda fiyat yapmışlar bende yaklaşık 4 gündür takip ediyorum 2799 a satılıyor, fiyatı makul seviyelere inmeye başladı :) almayı düşünen arkadaşlar için paylaşmış olayım

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Note Fan Edition Fiyatı & Fan Edition Özellikleri
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-fan-edition-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV000008SNQF

evet fiyat güzel olmuş ama şu delta ithalat korkutuyor beni :) forumda başlığı var 80 sayfayı geçmiş.

• Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Hangi servis korkutmuyor ki? iPhone servisi gibi bir servis bekleyenler bu cihaza 5000 lira ödemeyi göze almalıdır. Kaldı ki samsung servisi de olsa korkmamak elde değil. Servise bakarak karar vermemek lazım. Benim bu güne kadar telefon konusunda servislik hiç bir işim olmadı çok şükür.
  • Aynı fikirdeyim ama insanın şüphe ediyor ister istemez. 3 yıldan fazla süredir s3 kullanıyorum, onu da hepsiburada'dan ithalatçı garantili almıştım, servislik bir durum olmadı şükür. inşallah kimsenin olmaz, samsung türkiye'nin de çizik nedeniyle garanti dışı bıraktığını biliyoruz.
  • Arkadaşlar bende bu telefondan almayı düşünüyorum ama yazılım desteği nasıl olur acaba. Örneğin ben telefonu root olmadan kullanamam bunun root dosyaları falan olur mu?
  • neronidas kullanıcısına yanıt
    Samsungun bu modeli diğer modellerden ayrı tutacağını sanmıyorum. Diğer modellerde ne destek veriliyorsa aynısı verilecektir diye düşünüyorum. Yine de araştırın.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bu telefondan almak istiyorum.Fakat hepsiburada n11 ve gittigidiyor sitelerinden hangi satıcıdan sorunsuz bir alış veriş yaparım?Cevaplarınızı bekliyorum Birde yeni alan arkadaşlar kutu içinden kılıf çıkıyormuş?Sizlerde de kılıf çıktı mı?Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

İlk haftada 270 binin üzerinde ön sipariş alıp Galaxy s7'yi ikiye katlayan, 2016 yılının 2. çeyreğinde 77 milyon adet satış rakamları telaffuz edilen, suya dayanıklılık, kavisli ekran, gelişmiş kamera vs özellikleri ile donatılmış bir telefonu üreten Samsung'un; milyonlarca telefon arasından sadece 35 adet vakka bildirilmesine rağmen toplatma kararı alması taktirle karşılanmışken, 'Topladiklari Not 7 nin kasasini degisip piyasaya surdüklerini' düşünmek enayiliktir.

Gerçekten kasa değişimi ile piyasaya sürselerdi, öncelikli olarak Türkiye'de ve benzer ülkelerde satışa sunarlardı

Note 7 ler pilleri yüzünden toplatıldı ne yapacaklar okadar cihazı çöpemi atacaklar yani. Note Fe tamamen arada kalmış bir ürün zamanla silinip gidecek hele çift sim kart olması insana çakma çin mali telefon havası veriyor. Ayrıca samsung TR enayimi para kazanacak olsa ülkeye kendi getirir ama sen almissinya dünyanın en iyi telefonu seninki merak etme . Ve hitabında dikkat et herkezi kendin gibi zannetme.

• karacam59 K kullanıcısına yanıt
    merhaba, açıkcası hepsiburada.com satıcısından alırsan bir sorun yaşamazsın, diğerleri bayi vs olduğu için muhattabın biraz uzak olur. hepsiburada.com satıcısından alırsan hb senin için ürünü alır kendi sorumluluğunda çözüp dönüş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: turusan

quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

İlk haftada 270 binin üzerinde ön sipariş alıp Galaxy s7'yi ikiye katlayan, 2016 yılının 2. çeyreğinde 77 milyon adet satış rakamları telaffuz edilen, suya dayanıklılık, kavisli ekran, gelişmiş kamera vs özellikleri ile donatılmış bir telefonu üreten Samsung'un; milyonlarca telefon arasından sadece 35 adet vakka bildirilmesine rağmen toplatma kararı alması taktirle karşılanmışken, 'Topladiklari Not 7 nin kasasini degisip piyasaya surdüklerini' düşünmek enayiliktir.

Gerçekten kasa değişimi ile piyasaya sürselerdi, öncelikli olarak Türkiye'de ve benzer ülkelerde satışa sunarlardı

Note 7 ler pilleri yüzünden toplatıldı ne yapacaklar okadar cihazı çöpemi atacaklar yani. Note Fe tamamen arada kalmış bir ürün zamanla silinip gidecek hele çift sim kart olması insana çakma çin mali telefon havası veriyor. Ayrıca samsung TR enayimi para kazanacak olsa ülkeye kendi getirir ama sen almissinya dünyanın en iyi telefonu seninki merak etme . Ve hitabında dikkat et herkezi kendin gibi zannetme.

Saçmalamışsın uzatma istersen bütün ithalat ürünler çift hatlıdır bi bildiğin yoksa kafa karıştırma Note Fe şuan S8 den daha iyi bir üründür S8 alanı keşke biraz daha bekleseydim dedirten bir üründür az buz bi cihaz değil.

• Yine zamnlandi oldu 2898lira bidr logoyu blacfriday yapmışlar direk geçirmece tamda alacaktm valla smdi 100 liradan nolur demeyin lutfen:)

• quote:

Yine zamnlandi oldu 2898lira bidr logoyu blacfriday yapmışlar direk geçirmece tamda alacaktm valla smdi 100 liradan nolur demeyin lutfen:)

burada 2815 TL hala :)

• malitatlii kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

quote:

Yine zamnlandi oldu 2898lira bidr logoyu blacfriday yapmışlar direk geçirmece tamda alacaktm valla smdi 100 liradan nolur demeyin lutfen:)

GittiGidiyor
    Samsung Galaxy Note FE Cep Telefonu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-fe-n935-64-gb-4-5g-uyumlu-cep-telefonu-316186818

burada 2815 TL hala :)

Alayim hemende kardeşim kutudan samsungun kendi koyduğu kılıf çıkıyormu? Hediye verileni bile alıyorlar bazıları cnku turkce yapmak icin aciyorlar kutuyu mecbur.Bazilari aliyor bazilari almıyor . O saticidan telefon alan varmi

• Metin* kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım fiyatlarda oynama olmuş :) 2799 olmuş şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: malitatlii

Hocam sanırım fiyatlarda oynama olmuş :) 2799 olmuş şuan

Allah Allah:) kutudan kılıf çıkıyormu bilgin varmi? Hepsiburadayi aradim kesin bisi söyleyemeyiz cikada bilir çıkmayada bilir dediler:)

• turusan kullanıcısına yanıt
    Bakın siz de söylüyorsunuz "Note 7 ler pilleri yüzünden toplatıldı ne yapacaklar okadar cihazı çöpemi atacaklar yani..." Üstelik kutu üzerinde 'Kullanılmamış Note 7 ler kullanılarak ve yeni parçalardan üretilmiştir' diye açıklama var. Taşıdığı teknoloji ile Note 8 aynı. Böyle bir cihazı almanın enayilik olduğunu siz söylüyorsunuz (alan enayi cikmaz diyemem cikar mutlaka). Yani hitap size ait, bana değil. Bu cihazı beklediğim için Note 8 almadım. Dünyaca tanınan bir ürün ve tercih meselesi bu.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 23 Kasım 2017; 11:11:14 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.