Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosayla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Elektronik cihazların hepsi şans işi.
  • Bu telefonun nasıl bu kadar az kullanıcısı oluyor ben anlamıyorum.. Bi kere S2 ile arasında öyle kritik farklar yok 0.2 lik işlemci mi hayat kurtarcak veya 8 mp kamera mı ?
    Bütün insnlar bu farklar yüzünden alıyorsa piyasa yapmak için iphone alan insanlardan bi farkları yok bence
    Bugün gittim teknosaya adam sallamıştır biraz ama, sotkta 800 tane vardı 120 tane kaldı falan dedi..
    Aman bari şu kampanyalarla arsın sayfalar, customromlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt_smt

Bu telefonun nasıl bu kadar az kullanıcısı oluyor ben anlamıyorum.. Bi kere S2 ile arasında öyle kritik farklar yok 0.2 lik işlemci mi hayat kurtarcak veya 8 mp kamera mı ?
    Bütün insnlar bu farklar yüzünden alıyorsa piyasa yapmak için iphone alan insanlardan bi farkları yok bence
    Bugün gittim teknosaya adam sallamıştır biraz ama, sotkta 800 tane vardı 120 tane kaldı falan dedi..

Yarın bende alıyorum inşallah. Kullanıcı sayısı daha da artacaktır eminim. Böylesi bir cihaz bunu haketmiyor çünkü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurman07

quote:

Orijinalden alıntı: xmls

quote:

Bu telefonun nasıl bu kadar az kullanıcısı oluyor ben anlamıyorum.. Bi kere S2 ile arasında öyle kritik farklar yok 0.2 lik işlemci mi hayat kurtarcak veya 8 mp kamera mı ?

Yarın bende alıyorum inşallah. Kullanıcı sayısı daha da artacaktır eminim. Böylesi bir cihaz bunu haketmiyor çünkü :)

hocam sıkma canını sen boş yere :D onlar işi bilmeyip parasını har vurup harman savuran kesim diyebiliriz 0.2'lik işlemci ve 3mpx fazla kamera için verecek 500 lira param yok benim ! ben öğrenciyim arkadaş ! :D

Aynen kardeşim. Benim de ilk tercihim HTC Sensation'du şarj problemleri ve teknik servis olayı gibi yorumları görünce hepten vazgeçtim. Benim için bağlantı hızıda çok önemli ki piyasada en iyi gs 2 ve gs r var. 21 Mbps harika bir hız bunun için.

• Bugün itibariyle teknosadan 1100TL'ye aldım. Yanında 1 aylık Samsung Fun Club üyeliği ve 1 yıllık ücretsiz navigasyon programı var. Cihazı açtım ve biraz inceledim gayet şık ve güçlü bir cihaz. Akşam 12 saatlik şarj olayından sonra detaylı bir görüş bildireceğim.
  • Arkadaslar elimde dergi var s2 1500 OLMUS ben hala orda kaldim :D :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwexd

Arkadaslar elimde dergi var s2 1500 OLMUS ben hala orda kaldim :D :D

Tamamen bütçeyle alakalı bu işler. Bir de telefonla ne yapmak istediğine bağlı. Galaxy R ile birçok işlemi yapabilirken Galaxy S II ile arasındaki 600TL lik fiyat farkını dikkate alırım tabi ki. Ama 1400TL ye alanlara lafım yok. O fiyatta olsaydı bende Galaxy S II alırdım
  • Eveeet ben de aldım cihazı zar zol olaylar oldu neyse sonunda sahip oldum :) İlk srum mesaj iletim raporu nerden hallediliyor ya androide özel bu menü anlamadım bulamadım. böyle mesajları rehberleri ayar çekebilceğimiz şekilde yapmamışlar
  • quote:

Eveeet ben de aldım cihazı zar zol olaylar oldu neyse sonunda sahip oldum :) İlk srum mesaj iletim raporu nerden hallediliyor ya androide özel bu menü anlamadım bulamadım. böyle mesajları rehberleri ayar çekebilceğimiz şekilde yapmamışlar

Ben daha sim kartı takmadım. Şu içindeki şarj bitsinde akşam 12 saat şarj edeyim hele sonra detaylı bi şekilde bakıcam artık.

Bu arada android'in bir özelliğimi bilmiyorum ama mesajlarda sesle mesaj yazma özelliği harika olmuş. Klavyeyi hiç kullanmadan konuşarak mesaj yazılabiliyor. Çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmls -- 13 Şubat 2012; 14:54:58 >
  • quote:

quote:

Eveeet ben de aldım cihazı zar zol olaylar oldu neyse sonunda sahip oldum :) İlk srum mesaj iletim raporu nerden hallediliyor ya androide özel bu menü anlamadım bulamadım. böyle mesajları rehberleri ayar çekebilceğimiz şekilde yapmamışlar

Ben daha sim kartı takmadım. Şu içindeki şarj bitsinde akşam 12 saat şarj edeyim hele sonra detaylı bi şekilde bakıcam artık.

Bu arada android'in bir özelliğimi bilmiyorum ama mesajlarda sesle mesaj yazma özelliği harika olmuş. Klavyeyi hiç kullanmadan konuşarak mesaj yazılabiliyor. Çok beğendim.

Ya sizde de kullanımda ekranın arada parlaklıgını kendi kendine düşürmesi veya bi zaman sonra artması oluyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

Ya sizde de kullanımda ekranın arada parlaklıgını kendi kendine düşürmesi veya bi zaman sonra artması oluyor mu ?

Ekran parlaklığı otomatik olduğu için öyle yapıyor hemen hemen tüm cihazlarda o durum vardır. Ayarlar > Ekran > Parlaklık kısmından otomatik seçeneğini kaldırınca düzelecektir. Ama buda pilinizin çabuk bitmesine neden olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lovendstory

Arkadaslar teknosa sitesinde sitesinde 1099 olduğu yazılı ama ben mediamarkt veya electro world veya vatana gelirse oralardan indirim bekliyorum yorumlardan dolayı teknisadan soğudum

mediamarkta 1566 lira
  • Mesajların iletilip iletilmediğini nerden anlayabiliriz :)
  • quote:

Mesajların iletilip iletilmediğini nerden anlayabiliriz :)

Mesaj ayarlarında iletim raporu gibi bir seçenek vardır mutlaka?
  • quote:

quote:

Ben mesaj ayarlarını bulamadım :)
  • Arkadaslar telefonun hangi mağaza kaç lira olduguna dair bilglsi olanlar lütfen iletebilir mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovendstory

Arkadaslar telefonun hangi mağaza kaç lira olduguna dair bilglsi olanlar lütfen iletebilir mı?

Teknosa'da sevgililer günü nedeniyle 12-14 Şubat arası 1400TL yerine 1100TL idi. Hala mağazada kalmışsa şanslısın demektir. Ben Antalya merkezdeki mağazalarda zor buldum. Çok az stok kalmış anlaşılan.
  • quote:

quote:

quote:

Telefon şuan 12 saatlik ilk şarjda. Sabah bakınca söylerim buradan.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon şuan 12 saatlik ilk şarjda. Sabah bakınca söylerim buradan.

Yeni bataryalarda öyle bişeye gerek yokki dostum yani şoklama olayına. Çünkü atıyorum %100 e geldiği zaman elektriği kesiyor.
    Mesela benim laptopda %95 lik bi sınır var. Batarya 95 in altındaysa 100 e kadar dolduruo snra kablo takılı olsa da bataryaya güç gitmiyo hatta gün gün düşüyo 99 98... die 94 olunca şarj etmeye başlıyo.
    telefonlarda da öyel yani "şoklanmış" gelio zaten. Diye biliorm diyim :)

• quote:

Yeni bataryalarda öyle bişeye gerek yokki dostum yani şoklama olayına. Çünkü atıyorum %100 e geldiği zaman elektriği kesiyor.
    Mesela benim laptopda %95 lik bi sınır var. Batarya 95 in altındaysa 100 e kadar dolduruo snra kablo takılı olsa da bataryaya güç gitmiyo hatta gün gün düşüyo 99 98... die 94 olunca şarj etmeye başlıyo.
    telefonlarda da öyel yani "şoklanmış" gelio zaten. Diye biliorm diyim :)

Söylediklerinin hepsi doğru ve mantıklı bunu çok önceleri Li-on piller çıktığında da araştırmıştım. Ama gel gör ki insanın içine sinmiyor işte Yine de uyardığın için sağol mantıklı zaten niye dursunki 12 saat. Birazdan dolmuş olacak çıkartırım artık o zaman. Şu mesaj olayınıda söylerim hem sana

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.