Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwexd

bende artık GALAXY R sahibiyim düşünmeye gerek yokmuş meger :))

Hayirli olsunn..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

quote:

bende artık GALAXY R sahibiyim düşünmeye gerek yokmuş meger :))

Hayirli olsunn..

teşekkür ederim..
  • eveeeet benim galaxy r yarın geliyor. biraz araştırdım netten custom rom vs. arkadaş yok galaxy r yi bilen çok az insan var. ben telefonu en az 2-3 sene kullanan birisiyim ve overclock fln nasıl yapacaz buna garanti dışına çıkınca merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: segovax.

eveeeet benim galaxy r yarın geliyor. biraz araştırdım netten custom rom vs. arkadaş yok galaxy r yi bilen çok az insan var. ben telefonu en az 2-3 sene kullanan birisiyim ve overclock fln nasıl yapacaz buna garanti dışına çıkınca merak ediyorum.

Telefon pahali oldugundan ve sadece teknosa yada bir kac magazada satildigindan reklami yapilmadigindan duyulmadi
  • Sende 1400 e mi aldin?

• quote:

Sende 1400 e mi aldin?

Evet
  • İnternet paketi aldim ama baglanamadim turkcellmenuden ayar yapmak istedim telefonunuz uzaktan ayar alimini desteklemiyor dendi ne yapmam lazim bilgisi olan varmi

• quote:

İnternet paketi aldim ama baglanamadim turkcellmenuden ayar yapmak istedim telefonunuz uzaktan ayar alimini desteklemiyor dendi ne yapmam lazim bilgisi olan varmi

MARKETTE APN AYARLARI DİYE PROGRAM VAR ONU YÜKLE...
  • telefonu dün aldım harika ve oyun performansı muazzam :) ama silikon kılıf almayı düşünüyorum kullanan varsa ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamrich

telefonu dün aldım harika ve oyun performansı muazzam :) ama silikon kılıf almayı düşünüyorum kullanan varsa ne önerirsiniz

TPU kılıf tavsiye ederim diğer kılıflarla karıstırmayın 10 üzerinden 10
  • kayıtlı yurtdısından geldi 920 tl mal oldu arkadaşlar arada 500 tl gibi fark olduğundan cok istemesemde bu sekılde aldım...
  • internetten kılıf alan varmı link atabilirmi
  • quote:

internetten kılıf alan varmı link atabilirmi

Ben bunu aldım tavsiye ederim.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9103-galaxy-duman-soft-tpu-kilif-3xfilm-50648808
  • S2 ile nerdeyse aynı fiyatta kim alsın ki?

• Arkadaslar telefonun ana karti degistigi halde sinyal sorunu devam ediyor.vodafone la kullaniyorum cihazi acaba uyum sorunumu var? bugun mediamarkta bir eleman avea ve vodafone galaxylerde problemli calisiyor dedi.ana kart degisti daha ne yapilabilir ki telefona...

• Arkadaşlar S2 R ve W arsında kaldım. W nun güzel yani 1.4 işlemci ve ele daha oturaklı olması daha küçük yani.
    S2 ve R ın da kasaları güzel bence. Büyüklük sorunu yaşıyor musunuz ?
    Muhtemelen yurtdışından aldırcam burdaki fiyatlar malum.. ama anakarta gaanti olmayacak yazılımsal vs şeylerin garantisi olcak sadeceç Cihazları alıp sorun yaşayanlar oldu mu aranızda sonra ortada kalırım :S
    R alırsam keşke S2 alsaydım der miyim sizce ?
  • R alirsan s2yi aramassin bende r var buyukluge alisiyosun iphoneler falan kucuk geliyo r tavsiye ederim

• quote:

R alirsan s2yi aramassin bende r var buyukluge alisiyosun iphoneler falan kucuk geliyo r tavsiye ederim

Beni diğer endişendiren de galaxy r ın forumd aönemi çok az mesela 6 sf yazılmış sadece. Yani S2 nin romlarını falan da kullanamayız heralde. Bi sorunda oldugunda forumda S2 nin forumu kadar aktif olmadığı için halledilemez heralde?
  • O olaylarla pek alakam yok ama 5dk once igrenc bi arka kap sahibi oldum bakirkoyde 5-6yer dolastim telefonu goren s2kabi veriyo sonunda buldum takicam diye anasini aglatti telefonun cam filmi falan bulunmuyo adama soyledim yarn getirticek ugrastirdi birazz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurman07

quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

Arkadaslar telefonun ana karti degistigi halde sinyal sorunu devam ediyor.vodafone la kullaniyorum cihazi acaba uyum sorunumu var? bugun mediamarkta bir eleman avea ve vodafone galaxylerde problemli calisiyor dedi.ana kart degisti daha ne yapilabilir ki telefona...

media markt'daki eleman seni yanlış bilgilendirmiş.. Bizim birader s2 kullanıyo operatörü vodafone 5 aydır öyle bi sorunu olmadı sen istersen bi operatörününün müşteri temsilcisi ile görüş eğer çözülemiyorsa da elektronikten yana şansın yok demektir.. Ne yazık ki cihazı tekrar servise göndermen gerekebilir

Dostum başka bi hat takıp denesene ? İçinin rahat etmesi için bi kendi operatöründen tak bi de turkcellden..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.