Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lanet olsun aldığım güne bu telefonu. daha öncede samsungda biton sorun çıkmıştı gittim gene aldım, azcık şüphesi olan vermesin bu kadar para bunlara.şuna bak en basit bilgisayardan dosya aktarımında kitleniyor telefon, bune ya 10 sene önce yapıyorduk bu işlemi sorunsuz sene 2012 de sorun sorun üzerine.
  • Bende bu konuda hic sorun olmadi tek sorun sarj onun disinda sorun yok ha bir daha alirmison diyorsan allah korusun alirsan sarji cok giden wave 3 yada nokia n9 tarzi bir telefon alirim.android iphone hepsi bos.gerci 3310 tarzi telefonlar bunlara bin basar...
  • Geçmiş olsun. Elektronik aletlerde şans faktörünü unutmamak lazım. Nokia 5800 ımı sattım geçen hafta. İlk çıktığı zaman almıştım. Sattığım çocuk teşekkür mesajı attı telefonun temizliğinden ötürü. Hiçbir şekilde kitlenme olmuyor , ısınma sorunu çok az vb. Yani 0 hata. Lâkin benden 1 sene sonra arkadaşıma aynı telefonu aldık fakat sürekli reset , takılma , şebeke sorunu vb. hatalar verdi. Özetle ; geçmiş olsun , fakat bu akşam galaxy r sahibi oluyorum :) bende şansımı bi denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: segovax.

Geçmiş olsun. Elektronik aletlerde şans faktörünü unutmamak lazım. Nokia 5800 ımı sattım geçen hafta. İlk çıktığı zaman almıştım. Sattığım çocuk teşekkür mesajı attı telefonun temizliğinden ötürü. Hiçbir şekilde kitlenme olmuyor , ısınma sorunu çok az vb. Yani 0 hata. Lâkin benden 1 sene sonra arkadaşıma aynı telefonu aldık fakat sürekli reset , takılma , şebeke sorunu vb. hatalar verdi. Özetle ; geçmiş olsun , fakat bu akşam galaxy r sahibi oluyorum :) bende şansımı bi denemek istiyorum

guzel telefon guclu canavar gibi ama sarj az memnun kalirsin...
  • Aslında 1100 TL ye alıcı var telefona, ama hala şeytan nedense satma diyor, satıp ne alacağım oda muallak, sensation xe çok hoşuma gidiyor ama arada 700 civarı fark var. Telefona tam ısınıyorum öyle bir hata yapıyor ki lanet okuyacak seviyeye getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

Aslında 1100 TL ye alıcı var telefona, ama hala şeytan nedense satma diyor, satıp ne alacağım oda muallak, sensation xe çok hoşuma gidiyor ama arada 700 civarı fark var. Telefona tam ısınıyorum öyle bir hata yapıyor ki lanet okuyacak seviyeye getiriyor.

Madem sorunlarla bu kadar canınızı sıkıyor 1100 TL gayet iyi bir rakam, satın alttaki siteden sıfırını yeniden alın.

En azından yerinizde olsam ben öyle yapardım.

http://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-r-i9103/

• android telefon konusunda bu telefondan iyi olan sadece s2 ,ben htc xe ve xl ve lg optimusu falan inceledim bizim r bunlara bin basar git teknoloji magazasina incele gor ben oyle yaptim bu telefon wave 3 gibi s.amoled tasarim ve sarji uzun gitse 2000 tlden asagi olmaz ve en iyi tel. olur.aldik ve kullanacagiz satan pisman olur cunku dusuk fiyata satar...
  • ARKADAŞLAR BEN BU TELEFONU ALMANYADAN VEYA DANİMARKADAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ORADA FİYAT 330 €-- 370 € ARASINDA DEĞİŞİYOR BURADA YAKLAŞIK
    750--800 TL DENK GELİYOR. NE DERSİNİZ ALIYIM MI ? Bİ DE ORADAN ALINCA BURADA GARANTİSİ OLMUYORMUŞ GALİBA BURADA GARANTİ YAPTIRAN YER VARMI ?

BU SİTEDEN FİYATLARA BAKABİLİRSİNİZ
    http://www.mediamarkt.de/mcs/catentrylist/Smartphone,48353,286553.html?page=1#storeId=48353&categoryId=286553&hits=50&sort=brand&page=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembakir -- 2 Şubat 2012; 20:04:16 >

• Bence al ben teknosadan 1400 e aldim.
  • atrix mi galaxy r mi
  • Atrix bilmem ama r canavar tek sorunu az giden sarj he bu arada bu telefona ics gelecekmis yani android 4 surumu digerini bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

Atrix bilmem ama r canavar tek sorunu az giden sarj he bu arada bu telefona ics gelecekmis yani android 4 surumu digerini bilmem

saol da galaxy r için destek az gibi atrix içinde öyle ama yakında artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbasri67

quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

Atrix bilmem ama r canavar tek sorunu az giden sarj he bu arada bu telefona ics gelecekmis yani android 4 surumu digerini bilmem

saol da galaxy r için destek az gibi atrix içinde öyle ama yakında artar

Valla ben tel.den memnunum gecen yazdim yine yaziyorum teknosada gecen gezdim htc xe ve optimusu falan inceledim me varsa baktim galaxy r den tek ustun telefon galaxy s2 yalanim yok
  • bu hareketli ekranda donma oluyomuş kafaya takılcak bir sorunmu ?
  • donma hiç olmadııı
  • Bu tele en son çıkan versiyon kaç. 2.3.4 ten yukarsı yayınlandımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi surum 2.3.4 ama 2.3.5 cikmis turkiyede yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord987
    Bu tele en son çıkan versiyon kaç. 2.3.4 ten yukarsı yayınlandımı

Şuan en güncel sürüm 2.3.6 Avusturya sürümü Xda'da mevcut.Türkiye için hala 2.3.4.

quote:

Orijinalden alıntı: qwexd
    bu hareketli ekranda donma oluyomuş kafaya takılcak bir sorunmu ?

Canlı duvarkağıdını NEXUS yaparsanız geçişlerde yavaşlama donma olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 4 Şubat 2012; 12:03:07 >
  • bende artık GALAXY R sahibiyim düşünmeye gerek yokmuş meger :))
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.