Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy R telefonunuza çok güzel aksesuarlar mevcut vereceğim sitede.Ben kendime rubber kılıfla 4 lü ekran koruyucu aldım.Şuan kullanıyorum tel daha karizma oldu

Samsung Galaxy R(Z)
     Samsung Galaxy R(Z)

SİTEYE BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...

NOT : Reklam amaçlı vermedim, siteyle bir alakam yoktur, paylaşım amaçlı verilmiştir.

• arkadaşlar başlık durmuş..

upupupupupup
  • telefon almayı düşünenlere asla android telefonları tavsiye etmem.alın bir nokia 6303i size yeter bu kadar para vermeyin.Ben 1 aydır kullanıyorum memnunum ama bu kadar para veripte aldığıma pişmanın bu telefonların ederi 600-700 tl niye kimse bunu göremiyor !!!!
  • Bende cihaza sovme asamasina gecmis bulunmaktayim...
  • arkadaşlar her cihazla sorun yaşayabilirsiniz bunu android telefonlara indirgemek yanlış. benim de telefonum dün akşam kapandı bir kaç defa açmayı denedim olmadı. gece yatarken bataryayı çıkarttım sabah taktım çalıştı. kaldı ki bugün bilgisayarınız hiç hata vermiyor mu, bilgisayarınızda hiç mi sorun çıkmıyor, elektronik aletleriniz bozulmuyor mu.
    bu telefonun özellikleri şu an netbooklarla yarışacak düzeyde. elinizdeki sadece telefon konuşması yapabileceğiniz ve mesaj atabileceğiniz bir alet değil. çok daha fazla özellik barındıran bir telefon.
    ben memnunum telefondan...
  • fark etmez yine de bu telefonlara bu kadar para verilmez nasıl ilk çıktıkları zaman nokia lar pahalı ise şimdi bu tefonlar bunu yaşıyor altın çağları 3-4 sene sonra kendi değerlerini bulurlar yani 500-600 tl.
  • Arkadaşlar sinyal tam çektiği halde telefonuna ulaşılamama sorunu olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

Arkadaşlar sinyal tam çektiği halde telefonuna ulaşılamama sorunu olan var mı ?

bende hiç olmadı hocam
  • bende de sorun yok bu konuda ama ara bir kapatıp açmak gerekiyor bazen biri arayınca yada ben aradığım zaman ses gitmiyor kapatıp açmak gerekiyor bence sebebi fazla ram temizlemek....
  • Verdim bakalım yepyeni telefonu servise, inş iyice batırmazlar.
  • bu telefonda kapsamlı web java sayfaları açılıyormu? teb kobi tv sitesine bireysel ücretsiz üye olup kolayca sağ üst köşedeki naklenfinans yeşilbutonu tıklayıp bunu denermisiniz? borsa anlık verileri açılıyormu?
  • Hepsi var tum bankacilik islemleri yapiliyor bu telefonun yapamafigi hic bir is yok hatta oyunlarda s2 den bile daha iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli başka şeylere para harcamaktan bir türlü bütce ayıramadım şu telefona yahu

Bu model için aklımda tek soru işareti vardı oda internet performansı SGS 2'den kötü ise alınmaz diyordum ama çok şükür ikiside web performansında resmen yardırıyorlar.
  • Fazla dusunulucek bir tel degil aslinda, en stabil androidli tel yurtdisindada degeri yeni anlasiliyor yalniz fiyat konusunda maalesef abartisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 22 Ocak 2012; 13:13:47 >
  • Fiyati bence normal,htc evo s2 wave 3 ve s plus,arc s bu telin rakipleri olabilir.
  • Dun media markttaydim,s2 yi inceledim dedigin gibi s2 nin en onemli artisi super amoled ekrani full hd kayit yapmasi onun disinda r den bir fazlasini goremedim,htc evo ise bir farkli geldi daha agir bir tel.ozellikleri ayni.
  • Hep kötülemeyim, telefonun internet performansı çok iyi, rahatlıkla tüm işlemleri yapabiliyorum. Oyun performansıda öyle, hız açısından iyi. Keşke parmak izi göstermese şu dokunmatik ekranlar.Cihazın fiyatı artmış, media markta 1499, teknosada 1399. Şuana kadar anlamadığım bir şey var.Örneğin chipin sitesinde sürekli en iyi 25 telefon ( internet konusunda en iyi 25 telefon, sar değerinden, oyunda vs.. ) başlıklı konular oluyor. Galaxy R yi her nedense almıyorlar bu 25 telefon arasına. Sanırım görünmeyen kahraman olarak hayatına devam edecek galaxy r.
  • Alip almamalari onemli degil, alinabilecek ender cihazlardan biri olmasi onemli, yeni tanitilacak teller gelene kadar, bu onemli...
  • evet eskiden bir telim vardi nokia 3310 simdi ise galaxy r .ikisini karsilastirsak hangisi daha iyi olur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

Hepsi var tum bankacilik islemleri yapiliyor bu telefonun yapamafigi hic bir is yok hatta oyunlarda s2 den bile daha iyi...

ezbere konuşmayalım şunu bir denesek? :) denedinmi dediğimi kardeşim?

bu telefonda kapsamlı web java sayfaları açılıyormu? teb kobi tv sitesine bireysel ücretsiz üye olup kolayca sağ üst köşedeki naklenfinans yeşilbutonu tıklayıp bunu denermisiniz? borsa anlık verileri açılıyormu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.