Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    galaxy R ile çektiğimiz fotoğrafların baskılarında fotoğrafın çekildiği tarihi gösteren bir program ya da özellik mevcaut mudur ?
  • :SS Bir saçmalık daha olmaya başladı telefonda. Sinyal tam çektiği halde arayanlar ulaşamıyor telefonum kapalı gözüküyor. Bu neden olabilir ?
  • Eger bu konuda eminsen, oncelikle tele format at, biraz bekle ayni durumlar tekrarlarsa servisle gorus, belli olmaz ama senin cihaza ozel donanimsal bir durum gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Eger bu konuda eminsen, oncelikle tele format at, biraz bekle ayni durumlar tekrarlarsa servisle gorus, belli olmaz ama senin cihaza ozel donanimsal bir durum gibi.

Telefona silikon kılıf taktım, ses azaltma yükseltme tuşlarıyla, telefonu açma kapama tuşunu kapatıyor ancak çıkıntı yapmışlar basıp kullanılabiliyor.Onun dışında hoparlör, girişler vs hepsi açık.Bundan kaynaklı bir şey olabilirmi acaba.. Bir de bu sabah uyandım telefonun saati 7.30 başka saate baktım 9.30 alarmda çalmamış.Telefonun saati tam 2 saat geri kalmış, işe geç kaldım sayesinde:S
  • küçükte olsa bir ihtimal ama sanmıyorum, siz format attınızmı, her hangi bir program yüklemesinden bile olabilir, ilk çözüm bence format, gerisi sonra...
  • Format nasıl atılıyor :) Format atınca tüm yüklediğim programlar felan gidecek tabi.
  • evet gidecek ama sıfır gibide kurulum şansı verecek, telden ayarlardanda yapabilirsin ama en kolayı *2767*3855# kodla formatlanıp yeniden başlar...
  • Peki hafıza kartını çıkartayım mı? Ben genelde programları oraya taşıyorum, format onadamı atılıyor, yüklü gelen igo felan vardı.
  • hafıza kartınızı çıkartmaya gerek yok dediğim şekilde attığınız zaman hafıza kartı formatlanmaz...
  • Format attım, yine sinyal tam olduğu halde bazen ulaşılamıyorum, silikon kılıfı çıkarttım bir de böyle deneyeyim.Olmazsa telefon servise gidecek öff:S
  • Bende bugün Galaxy R alarak camiaya katılmış bulunmaktayım arkadaşlar...
  • hayırlı olsun şu an fiyatlar ne durumda siz nerden aldınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

hayırlı olsun şu an fiyatlar ne durumda siz nerden aldınız...

Valla dostum işlerim yoğunluğundan pek gezip araştırma fırsatım olmadı, mecburen gittim teknosada inceleyerek 1.400e aldım, nette 1.200e de var ama telefon dedin mi görerek alacaksın ben bunu bilirim...
  • haklısın, kullandıkça senin görüşlerinide bekleriz...
  • şimdi almayı düşünenler için yazacağım normalde fazla yazmaya gerek yok bunu daha önceden söylemiştim alt tarafı bir telefon .

1.Fazla uygulama yüklemedim 3- 4 tane o da oyun ve işbankası uygulamaları şarjı normal kullanımda 2 gün ( wifi inter,mp3 oyun ) sadece konuşma için 3 gün gidiyor
    aralıksız lullanımda 1 günü rahat geçiyor

2.3 haftadır kullanıyorum sorun yok süper telefon hatta yeni çıkan galaxy nexus la tek farlı işlemcini 1,5 ghz olması bu arada android 4 sürümü bu telefona da gelecek 2-3 ay içinde telefon her yönüyle süper tüm özellikler var kasılma şu bu yok tegra işlemci hd oyunlarda süperrrr ötesi bu yönüyle wave 3 ten iyi sanırım.
    3. s plus ile bu telefon arasında kalanlar herhangi bir teknoloji marketine gelip aralarındaki farkı görebilirler galaxy r daha iyi.

4. şuan için bu telefon rakipleri galaxy s 2 ile galaxy nexus tur.

5. hedefim bu telefonu nasipse en az 2 sene kullanmak

6. fiyatı bir ara 1260 tl idi şimdi ise yine 1400 olmuş ben 1400 e almıştım.( laptop fiyatına :( aldık .

7.alan pişman olmaz ama hiç bir telefona bu kadar para verilmezzzzzzz.umarım alacaklara yardımcı olmuşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

şimdi almayı düşünenler için yazacağım normalde fazla yazmaya gerek yok bunu daha önceden söylemiştim alt tarafı bir telefon .

1.Fazla uygulama yüklemedim 3- 4 tane o da oyun ve işbankası uygulamaları şarjı normal kullanımda 2 gün ( wifi inter,mp3 oyun ) sadece konuşma için 3 gün gidiyor
    aralıksız lullanımda 1 günü rahat geçiyor

2.3 haftadır kullanıyorum sorun yok süper telefon hatta yeni çıkan galaxy nexus la tek farlı işlemcini 1,5 ghz olması bu arada android 4 sürümü bu telefona da gelecek 2-3 ay içinde telefon her yönüyle süper tüm özellikler var kasılma şu bu yok tegra işlemci hd oyunlarda süperrrr ötesi bu yönüyle wave 3 ten iyi sanırım.
    3. s plus ile bu telefon arasında kalanlar herhangi bir teknoloji marketine gelip aralarındaki farkı görebilirler galaxy r daha iyi.

4. şuan için bu telefon rakipleri galaxy s 2 ile galaxy nexus tur.

5. hedefim bu telefonu nasipse en az 2 sene kullanmak

6. fiyatı bir ara 1260 tl idi şimdi ise yine 1400 olmuş ben 1400 e almıştım.( laptop fiyatına :( aldık .

7.alan pişman olmaz ama hiç bir telefona bu kadar para verilmezzzzzzz.umarım alacaklara yardımcı olmuşumdur.

wifi , internet, mp3 ve oyun la 2 gün gidiyor demişsiniz, internet ve yarım saat oyunla benim 1 günü geçemedi henüz.

• rest 06 benim başlarda böyle format attım 2-3 uygulama yükledim geceden sabaha bekleme durumunda % 3 gidiyor
    airaattack part 1 yarım saat oynadım 20 dk wifi ile 2 gün kullandım dün itibarı ile.wifi işi bitince kapalı ekran parlakılığı düşük senk kapalı sadecu bunu yapıyorum kesinlikle ve kesinlikle tak killer tarzı bir şey yüklü değil çünkü asıl bataryayı onlar bitiriyor sadece ram ı temizleyeyi kullanıyorum....bu arada 2 g daima aktif 3g kullanmıyorum.
  • Turan hocam bir sey soracagim.Bu telefon sinyali nerden aliyor?
  • Kameranin altinda sim kart bolumunun paralelindeki antenden...
  • Format attım, kılıfı çıkarttım bugün gene ulaşılamama sorunu oldu:S Acaba bu juicedefender bunu yapıyor olabilir mi ? Şu yepyeni cihazları servise götürmekten nefret ediyorum :Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rest06 -- 5 Ocak 2012; 16:47:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.