Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rest06

Çok ilginç. Arkadaşta galaxy star var 300 liralik , suan yanyanayiz benim sinyal 2 cizgi onun tam cekiyor.

ilginç olan ne anlamadım demekki onun cihazın sinyal çekim gücü daha iyi hocam, 300 lira olunca anteni iyi olmayacak diye bi şey yokki...
  • 300 lira dememin sebebi tam modelini hatirlayamadim yoksa kucumsedigimden degil.
  • Arkadaslar ,,, Cihaz da %10 sevyesinde güç tasarruf modu gecmesine ayarlamama ragmen ,,, bi turlu tasarruf modundan cıkmıyor ,,, şarjolduktan sonra bile aynı cihaz tasarruf modunda ancak manuel kapata biliyorsun ... ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

aslında ıcs 4.0 gelince ne olacağıda az çok belli gibi, yeni android 4.0 da işlemci ram rom ihtiyacı daha fazla bu kesin gibi, galaxy S e bile gelemiyeceği söyleniyorki kısa süre sonra bir çok android cihazı bir nevi çöp durumuna gelebilir, yeni sürümde birçok değişiklik olmasına rağmen yine en başta pil sorunu olacak gibi hatta bu sefer dahada yoğun olur sanırım aynı zamanda ram kapasiteside daha büyük önem kazanacak eğer bazı iyileştirmeler yapılmazsa çok üst düzey ram işlemci pil gücü olmayan cihazlarda ıcs 4.0 hayal kırıklığıda olabilir sanki gerçi 4.0 dan sonra yeni çözümler olacaktır ama ne kadar etkili olur belli değil tabi bana göre, bazı cihazlara gelince bu durum net olarak daha iyi anlaşılacaktır.

Bizim galaxy r nasıl bir performans sunacak acaba..

• ben galaxy R de goremeyecegim cunki teli yeğene verdim cok istiyordu, onun yerine bugun vatandan tekrar wave3 aldım kampanyadan, bir muddette bunu kullanirim sanırım, sonrası kısmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Aralık 2011; 0:24:05 >
  • Keske bende wave 3 alsaydim, bu android sacmaliyor sık sık.dun telefonla arama yapamadim iki kere teli kapatip acinca duzeldi.bugunde internet sitesini geri tusuyla kapatamiyorum islevsiz kaliyor.hergun bir problem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

aa öyleyse ben hemen çıkarayım jelatinini gsmarena ya baktım ama orada yazmıyordu. gorilla glass değil diye gittim koruyucu film aldım. bu arada viber ve skype desteği sorunsuz

şu anda en uygun nereden alabilirim internet/mağaza. kampanya veya indirimli olan yerler varmı.

skype ile görüntülü görüşme yapılabiliniyor mu.

telefondan laptop-masaüstü skype ye doğru

bir kaç tanede oda içerisinde fotoğraf koyabilirmisiniz. bakalım iç mekanlarda fotolar nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 25 Aralık 2011; 16:47:16 >
  • quote:

Keske bende wave 3 alsaydim, bu android sacmaliyor sık sık.dun telefonla arama yapamadim iki kere teli kapatip acinca duzeldi.bugunde internet sitesini geri tusuyla kapatamiyorum islevsiz kaliyor.hergun bir problem..

Telin geri tusu bendede bazen algilamama yapiyordu genelde sorun olmuyor ama bazen rahatsiz edebiliyordu. Tekrar etmek gerekirse esasen android arti ozellikleri ile guzel ama bazen sacmalamasi ve genel pil sorunu bu sistemi insanlarin istedikleri gibi kullanmasini kisitlayabiliyor ustelik galaxy r bu konuda en sorunsuz bir iki cihazdan biri daha dusuk ozellikli androidleri siz dusunun google bence bu konularda biraz daha farkli cozumler uretmeli,
  • quote:

quote:

aslında ıcs 4.0 gelince ne olacağıda az çok belli gibi, yeni android 4.0 da işlemci ram rom ihtiyacı daha fazla bu kesin gibi, galaxy S e bile gelemiyeceği söyleniyorki kısa süre sonra bir çok android cihazı bir nevi çöp durumuna gelebilir, yeni sürümde birçok değişiklik olmasına rağmen yine en başta pil sorunu olacak gibi hatta bu sefer dahada yoğun olur sanırım aynı zamanda ram kapasiteside daha büyük önem kazanacak eğer bazı iyileştirmeler yapılmazsa çok üst düzey ram işlemci pil gücü olmayan cihazlarda ıcs 4.0 hayal kırıklığıda olabilir sanki gerçi 4.0 dan sonra yeni çözümler olacaktır ama ne kadar etkili olur belli değil tabi bana göre, bazı cihazlara gelince bu durum net olarak daha iyi anlaşılacaktır.

Bizim galaxy r nasıl bir performans sunacak acaba..

Arkadaslar bu sorun hakkında bilgisi olan varmı

• quote:

Keske bende wave 3 alsaydim, bu android sacmaliyor sık sık.dun telefonla arama yapamadim iki kere teli kapatip acinca duzeldi.bugunde internet sitesini geri tusuyla kapatamiyorum islevsiz kaliyor.hergun bir problem..

yalnız ben wave3 ü en çok dizaynı için aldım, her nekadar bada 2.0 ında iyi olduğunu düşünsemde, androidin artı olarak oldukça fazla özelliği var artı androidli cihazlar içerisinde eksi yönlerine rağmen galaxy r bence en iyi bir iki cihazdan biri, yani genel özellik olarak haliyle wave3 biraz geride, o yüzden eğer dizayn önceliğiniz falan yoksa wave3 tete başka yönlerden beklediğinizi bulamama gibi bir durum söz konusu olabilir, sonuçta dört dörtlük bir cihaz bulmak oldukça zor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 25 Aralık 2011; 22:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

şu an teknosa da var başka ucuz bir yer var mı?
    http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_telefonu/218/145011459/samsung_galaxy_i9103_metallic_gray_cep_telefonu

bir ara elecctroworld de var diyorlardı gerçi fiyatı bundan aşağı pek olacağını sanmam, şu an için diğer s-splus gibi tellerin fiyatlarına bakınca onlara kıyasla bu fiyat normal gibi, sg2 gibi 1500 üstü bir teli alıp ısınma,takılma,kilitlenme ekran rengi v.b sorunları(genelde kullanıcılardan gördüğümüz şikayetler) ile karşılaşma ihtimali yaşamaktansa bu fiyata bu tel ondan daha iyi ben bu sorunların hiçbirini bu telde yaşamadım telle ilgili fazla şikayette yok gibi pil dışında, oda androidlerde olağan durum, tek eksi yönü kamera mp si ondada çok farklı bir kalite yok sonuçta benzerler artı galaxy r daha şık...

• quote:

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_telefonu/218/145011459/samsung_galaxy_i9103_metallic_gray_cep_telefonu

bu linke tklayınca bulunuyor ama samsung telefon seçenekleri içerisinde bulamadım, siz nasıl buldunuz acaba
  • quote:

En ucuz Teknosa'da diye biliyorum, hatta ben 1140 Liraya aldım. 1260 TL idi, aldığım güne özel "master card" ı olana yüzde 10 daha indirim yapıyorlardı. Bilmiyorum hala geçerlimi o kampanya.

• http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-android-telefonlar

burada bu telefon için bir açıklama bulamadım bilgisi olan var mı acaba
  • quote:

quote:

yalnız ben wave3 ü en çok dizaynı için aldım, her nekadar bada 2.0 ında iyi olduğunu düşünsemde, androidin artı olarak oldukça fazla özelliği var artı androidli cihazlar içerisinde eksi yönlerine rağmen galaxy r bence en iyi bir iki cihazdan biri, yani genel özellik olarak haliyle wave3 biraz geride, o yüzden eğer dizayn önceliğiniz falan yoksa wave3 tete başka yönlerden beklediğinizi bulamama gibi bir durum söz konusu olabilir, sonuçta dört dörtlük bir cihaz bulmak oldukça zor...

Telefon keyif veriyor vermesinede, dediğiniz gibi bazen çok saçma sapan hatalar veriyor. ( bende; arama hatası ) Gerçi bir daha olmadı ama insan birkere olunca tekrarlar diye korkuyor. Şarj durumunda da acaba yedek bataryamı taşısam diyorum, bu seferde kapağı aç kapa aç kapa yalama yaparız diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

bu linke tklayınca bulunuyor ama samsung telefon seçenekleri içerisinde bulamadım, siz nasıl buldunuz acaba

Galiba kalmamis, olsa gozukurdu siz deyince bende baktim siteye goremedim, yada duzenleme falan yapiyorlardir...

• linke tıklayınca var görünüyor hatta stokta görünüyor, dün Eskişehir özdilekte bulunan teknosada gördüm bu modeli önceden kafamda i9001 S plus vardı onu bakmaya gitmiştim ama ondan kalmadı bu var dediler birde S2 varmış S2 den sonra bu da çok güzel dediler biraz kurcalasamda çok kalabalık vardı fazla bakamadım doğrusu.
  • s plus tan tabiki çok iyi, sg2 ayarinda, düşünüyorsan iyi alternatif...
  • galaxy r, s2 ye göre daha sorunsuz bir cihaz(ekran sorunu,renk sorunu,ısınma sorunu,takılma donma sorunu gibi) biraz araştırma ile bile belli olabilir, aynı fiya bile olsa r almak bence daha mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 29 Aralık 2011; 16:13:35 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.