Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlardaki performansı nasıl. Tegra işlemci işini iyi yapıyor mu
  • Oyun performansı süper 330 mb lik hd oyunları süper açıyor ,bence oyun için en iyi telefonlardan biri splus tan bu yönü ile daha iyi.TEK SORUN ŞARJ 2 GÜN CİVARI GİDİYOR.
  • Hocam sorun gibi gordugun 2 gun civari sarj suresi, android sisteminde maalesef onemli bir arti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

kaliteli bir ürün, doğru uygulanabilirse güzelde olur ama dediğiniz gibi biraz teferruatlı, ben şeffaf ekran koruyucusunu gittigidiyordan aldım, kolay uygulanıyor artı ekranda film olduğuda belli olmuyor, kaliteside iyi...

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-i9103-galaxy-r-ekran-koruyucu-tam-3-adet-48596689 bu üründen aldım inş iyidir. Bir de henüz üzerindeki yapışkanları çıkarmadım telefonun ( bugün aldım telefonu ), ses seviyesi çok az acaba yapışkanlardan mı yoksa genelde böyle mi ?

• Galaxy R ilk tanıtıldığı günden bu yana ilgimi çeken bir telefon, teknik özellikleri emsallerine göre çok iyi, sanırım sadece full hd özelliği eksik oda çokta önemli değil, nasıl olsa 720p performansı yeterince tatmin edici.

Eğer ki Samsung Bada konferanslarında söylediği gibi IOS ve Android uygulamalarını Bada OS sistemine portlamaya başlarsa hem biz Bada seven kullanıcılar için büyük bir adım olacaktır hemde Bada OS epey yaygınlaşacaktır. Bunun yanında portlama işi başarılı olmaz yada başarı oranı/uygulama sayısı az olursa Android'e yönelme önüne geçilemez bir hal alacaktır.

Gelelim asıl konuya, Galaxy R ICS 4.0 ve ötesi sürümleri alabilecek mi? Eğer alabilecek ise ICS 4.0 sürümü ile 3 SMS sonrası MMS'e dönüşme durumu ortadan kalkarsa Android platformuna geçmeyi düşünebilirim. O zamana kadar daha uygun fiyatlı, daha iyi özellikli bir telefon çıkmaz ise Galaxy R ilk tercihlerim arasında olacak.

• Rest06, aldigin urun guzel, yalniz ses konusunu anlamadim bence gayet yuksek, ses ayarlarina baktinmi,
    @damn2u, sg2 ne aliyorsa buda onu alcaktir almamasi sacmalik olur bence, daha iyi teller cikarmi cikar ama artik fiyatlarida hep ucuk cikiyor, en son ornek sensation xl mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 18 Aralık 2011; 20:40:33 >
  • Telefonu usb den bilgisayara bağladığımda driverı yükleyemedi ancak sadece şarj ediyor. Şarj etme durumunu nasıl kapatabilirim ? Samsung'un sitesinden kies indiriyorum, onu kurduktan sonra mı tanıyacak telefonu acaba ?
  • Usb ye baglayinca teli gormesi lazim normalde. Yalniz teldende usb ye baglaya tiklaman lazim pc ye takinca, kies le zaten gorecektir o ayri bir konu tabi, sarjida bildigim kadariyla kapatmak icin bir ayar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 19 Aralık 2011; 18:40:42 >
  • İlk defa android kullandığım için soru yağmuruna tutuyorum kusura bakmayın. Bilgisayarda android markete girdiğimde benim cihazı "Bu uygulama Vodafone Samsung GT-I9103 cihazınızla uyumlu. " diyor. Vodafone yazısına takıldım sizde de öylemi ? Bir de bilgisayarda android marketten misal bir oyun yükle dediğimde "yüklendi" diyor ancak gelen giden bir şey yok. Nasıl ordan yükleme yapabilirim ? ( bilgisayardan ) Ek olarak 2.3.4 sürümü var benim telefonda sizde ki sürümde bu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rest06 -- 19 Aralık 2011; 21:39:54 >
  • hangi operatörü kullanıyorsanız, başında onu yazıyor vodafone yazmasının nedeni bu, pc den oyun-uygulama yüklendikten sonra cihazınız internete açık olduğu, bağlandığı zaman indirdiğiniz şeyleri yüklemeye başlar wi-fi v.b,
    şu an geçerli sürüm 2.3.4 aynı, yeni güncelleme henüz gelmedi.
  • hiç boş durmuyor samsung
  • Benim de birkaç sorum olacaktı,
    1- Rehberde sadece telefon hafızasındaki kayıtları nasıl göreceğiz, şu anda hem sim kartı hem tel. rehberini görüyor benim tel.
    2- İlk zamanlar telefonu karıştırırken hemen senkronizasyonları yaptım ama gmail senk.i kapatmak istiyorum. Sen.i kapatmaya çalıştığımda fabrika ayarlarına dönmem gerektiği yazdı ekranda. Bu senkronizasyon verilerinin bulunduğu dosya nerdedir acaba, onu silsem sıkıntı olur mu?

Bu arada Galaxy R konusunda endişeleri olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Her gören "Tablet mi?" diye soruyor :) Şarjına gelince ben en fazla 1 buçuk gün dayandırabildim, çünkü elimden bırakmıyorum. Bir de çok fazla özellik kullanıyorum, ilk heves geçince kullanım sürem azalır ve şarj sürem de uzar diye tahmin ediyorum (umuyorum en azından, kullandıkça kullanılıyor çünkü). Isınmayı soranlar vardı, ben rahatsız edici ve telefonu kitleyen br ısınma görmedim.

• 1- rehbere gir, sol alt tuştan rehber ayarlarına gir, diğerden ekran ayarlarına gel orda tel sim hafızalarını gösteriyor sim hafızasındaki tik i kaldır, sim görünmez.
    2- gmail hesabına sil, sonra yeniden kur senkronizasyonu manuel e çevir istediğin zaman et, ayrıca senkronizasyon verileri nerde bilmiyorum ama uygulamaları yönetten ulaşabilirsin sanırım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Aralık 2011; 15:42:37 >
  • Samsung, Gsmarenada yeralan habere göre Samsung ICS güncellemesi ile ilgili yaptığı açıklama, galaxy2 ve Note den sonra ICS 4.0 güncellemesi alacak diğer telefonların Galaxy 2 LTE ve galaxy R olacağını duyurmuş, güncelleme için zaman sonra açıklanacakmış, başkada şu an için alacak model gözükmüyor sanırım...

detayları:
    kaynak:http://www.gsmarena.com/samsung_unveils_ics_update_schedule_for_galaxy_line-news-3544.php
    http://global.samsungtomorrow.com/?p=8894

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Aralık 2011; 15:45:19 >

• ICS 4.0 güncellemesi Samsung tarafından verildiği an bu telefonu almayı planlıyorum. En azından elimde ki Wave 2 modelini nişanlıma verip Bada 2.0 ve sonrası güncellemeleri de rahatlıkla takip edebilirim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

1- rehbere gir, sol alt tuştan rehber ayarlarına gir, diğerden ekran ayarlarına gel orda tel sim hafızalarını gösteriyor sim hafızasındaki tik i kaldır, sim görünmez.
    2- gmail hesabına sil, sonra yeniden kur senkronizasyonu manuel e çevir istediğin zaman et, ayrıca senkronizasyon verileri nerde bilmiyorum ama uygulamaları yönetten ulaşabilirsin sanırım,

Teşekkürler.
  • 3-3.5 Saatte tamamen şarj oluyor normal mi acaba diğer telefonlara göre bu. Yukarıda bahsettiğim ve almış olduğum ekran koruyucu geldi pek hoşuma gitmedi arkadaşlar, paketinden çıkarttım 3 adetti ve 3 ününde üzeri biraz çizik.Telefona yapıştırırken biri heba oldu,2 .yi yapıştırdım.Parmak izini çok belli ediyor, şöyle kire daha fazla dayanıklı bir ürün varmıdır acaba? Bir de windowslive mail de mailleri alıyorum ancak sildiğimde gerçekten silinmiyor bilgisayardan girdiğimde halen okunmamış ve silinmemiş olarak duruyorlar.Bu yazılımsal bir sıkıntı herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rest06 -- 20 Aralık 2011; 23:12:49 >
  • arkadaşlar başlık çok yavaş gidiyo ya
  • Pilin dolma suresi normal sayilir, genelde bu kapasite 3 saat civarinda dolar cogunda, ekran koruyucu olarak gg den daha ucuz bir koruyucu al zaten bir iki tane alternatif var ben memnunum daha pahali olanlarda var ama bence degmez. Mailler icinde digerden hesap ayarlarina gir ordan gelen e postayi sec altta sunucudan sil seceneginindeki hicbir zaman secenegini degistir gelen e postayi sildigimdeyi isaretle o zaman silinir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 20 Aralık 2011; 23:29:33 >
  • her şey iyi hoş ta tek sorun şarjjjj,wave deki şarj süresi bunda olsa bada bu yönü ile android ten üstün,şarj bitecek diye tedirgin gezmek ne kötü çoğunluğumuz ekran parlaklığı kısıktır,alacaklar iyi düşünsün şarj az gidiyor....En fazla 2 gün normali 1,5 gün.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.