Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safaklarda

quote:

Orijinalden alıntı: Rest06

"Sg2 almak varken bunu almak saçma" diyip duruyor millet, nedir bu yahu. Hız konusunda eksik kalır bir yanı yok, hatta oyunlarda daha yüksek puan almış, internet deneyimi çok iyi , ayrıca tip olarak sg2 den daha güzel.Ee kamerası azcık daha iyi sg2 nin ki hiç önemsemediğim bir özellik. Ne kaldı geriye bu sg2 nin çok çok daha üstün bir cihaz olduğunu gösterir nitelikte ? Atladığım şeyler mi var ?

Valla arkadaşım aynen katılıyorum sana... Geçen cumartesi İZMİR kemeraltı teknosa da hem sgs2 hemde galaxy R incelem fırsatı buldum... İnanın galaxy R daha kibar bir cihaz... Artı olarak ekranlarını ikiside açıkken inceledim... Aralarında bariz olarak hiçbir fark yoktu... Fotoğraf çekim kalitesi nerdeyse aynı kalitede... Sadece sgs2 biraz daha büyük boyutlu fotoğraf çekiyor(8MP) o kadar... Hız olarakta galaxy R bana biraz daha akıcı geldi sanki... Fiyatı 1100 TL civarına inerse galaxy R ı kesinlikle kaçırmam... Ama şu an için 1400 TL bu cihaza çok fazla...

Bence 1200-1250 TL uygun bu cihaza.Bende indirim bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: maxilla1

Arkadaşlar bende galaxy R almayı düşünüyorum,benim için amoled olmaması yada kamera 8 mp olmaması onemlı degıl ama;

-ısınma problemi var mı,s2 de büyük sıkıntıydı

-Custom rom olayı benım için onemlidir,internette buna ait custom rom pek bulamadım,bu konuda yetersiz mi?

-s2 kadar hızlı mı acaba,ondan yavaş diyorlar?

-tegra işlemcilerin performansı nasıl acaba?S2 gibi performans verir mi?

-s2 den kaba mı duruyor?

-internette takılma,donma oluyor mu,internet performansı nasıl?

-çif çekirdekli olması ve diğer ozellıklerıyle bırlıkte geleceğe uygun bır telefon mu yani şimdi bir s2 alsanız bir kaç yıl kullanırsınız,4 çekırdekli de çıksa s2 olayı yıne de götürür..tegra da s2 gıbı gelecege uygun mudur

özellikle ısınma ve custom rom olayına takmış durumdayım,daha cok telefonu net için kullanacam ama türkiyede pek satılmıyor sanıırm.Nette pek fazla yorum ve inceleme bulamadım.S2 ile karşılaştrılmamış.Kullanan arkadaşlardan yorumları beklıyorum ona gore 2 hafta içinde almayı planlıyorum

hocam önceki mesajlarda sorularının hepsinin cevabı verilmiş, rom olayıda çok büyük sorun olmasa gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

Orijinalden alıntı: maxilla1

Arkadaşlar bende galaxy R almayı düşünüyorum,benim için amoled olmaması yada kamera 8 mp olmaması onemlı degıl ama;

-ısınma problemi var mı,s2 de büyük sıkıntıydı

-Custom rom olayı benım için onemlidir,internette buna ait custom rom pek bulamadım,bu konuda yetersiz mi?

-s2 kadar hızlı mı acaba,ondan yavaş diyorlar?

-tegra işlemcilerin performansı nasıl acaba?S2 gibi performans verir mi?

-s2 den kaba mı duruyor?

-internette takılma,donma oluyor mu,internet performansı nasıl?

-çif çekirdekli olması ve diğer ozellıklerıyle bırlıkte geleceğe uygun bır telefon mu yani şimdi bir s2 alsanız bir kaç yıl kullanırsınız,4 çekırdekli de çıksa s2 olayı yıne de götürür..tegra da s2 gıbı gelecege uygun mudur

özellikle ısınma ve custom rom olayına takmış durumdayım,daha cok telefonu net için kullanacam ama türkiyede pek satılmıyor sanıırm.Nette pek fazla yorum ve inceleme bulamadım.S2 ile karşılaştrılmamış.Kullanan arkadaşlardan yorumları beklıyorum ona gore 2 hafta içinde almayı planlıyorum

hocam önceki mesajlarda sorularının hepsinin cevabı verilmiş, rom olayıda çok büyük sorun olmasa gerek...

hocam aslında okudum oncekı msjlarıda ama çok fazla değinilmemiş.Hatta nette bir çok yere baktım ama yorumlar çok az.Isınma olayı ve custom rom takmış durumdayım biraz S2 si olan bir arkadaşım R yavaş dedi,ama kullanıcılardan pek fazla karşılaştırma yok...

• isinma sorunu yok, hiz iyi, takilma donma yok bende bizzat sg2 ile karsilastirdim ben bu cihazi daha cok begendim ayrica cihazin gorunumu daha guzel bize gore, custom rom olayi farkli bir olay bu konuda fazla bir sey diyemem goreceli bir konu...
  • arkadaslar benım kutuda turkce kullanım klavuzu cık madı nedenı nedır acaba yurtdısı falan olmasın
  • cihazı nerden aldınki...
  • Bugün Teknosa'da 1260 TL'ye gördüm, almak isteyenler ilgilenebilir. Yalnız gördüğüm teşhir ürününün ekranı çok kötü olmuştu, çizik yoktu ancak parmak izinden öte bir kir vardı.
  • evet Teknosa indirime gitmiş
  • Şu mağazalar ( internettekiler de dahil ) insanları salak yerine koymaktan ne zaman vazgeçecekler! 3299 TL'den 1699 a indirmişler SG2 yi.Allah razı olsun hemen almak lazım!!
  • 1260 da hediyeler devam ediyor mu?
  • quote:

isinma sorunu yok, hiz iyi, takilma donma yok bende bizzat sg2 ile karsilastirdim ben bu cihazi daha cok begendim ayrica cihazin gorunumu daha guzel bize gore, custom rom olayi farkli bir olay bu konuda fazla bir sey diyemem goreceli bir konu...

bugun bende aldım elıme s2 den daha saglam bir görüntü veriyor,biraz daha bekleyip s2 yerine alablirim
  • daha detaylı görüşlerimi burdada paylaştım, ayrıntılar detaylar için burdanda bilgi edinebilirsiniz....

http://forum.donanimhaber.com/m_55588184/tm.htm
  • quote:

cihazı nerden aldınki...

telefoncudan
    basarı garantılı ...
  • o zaman cihaz bir şekilde açıklmış olmalı, eğer rahatsızlık duyuyorsan önce başarıdan içeriği teyit ettir sonra telefoncuyla görüş, bence...
  • şimdi arkadaşlar bana galaxyr nin kendine kendine kapandığı denildi gittim teknosa ya oradakiler yok öyle bir şey dedi ölü piksel olayı olmaz dedi tamam dedim ve şartlı aldım,1 haftadır kullanıyorum kapanma olmadı şimdi gelelim özelliklere ( olumlu olumsuz )

1.En kötü özelliği şarjı az gidiyor ( 1-2 gün kullanıma göre )
    2.Onun dışında ne bir kasma ne bir sorun var süper telefon
    3.galaxy s plus la da mukayese ettik ona göre daha hızlı ( teknoloji marketlerde bunu sizde yapabilirsiniz)
    3.wave 3 ten daha iyi ama dediğim gibi şarj yönünden wave 3 daha uzun ömürlü

Bunların dışında telefon tüm beklentileri fazlası ile karşılar sorun çıkarmaz lakin şarj sizi tedirgin hale getirir bundan önce shark 2 telefonum vardı 1 hafta giderdi bu ise 1-2 gün gidiyor.İnterneti şu su busu iyi,şarjı kafaya takmayan alsın....He bu arada telefonun ayrı bir havası var...

Batarya yerine şöyle geleceği tasvir eden enerji çipleri koysalar 2-3 ay şarj dayansa ne süper olur ama biz o günleri ne yazıkki göremeyeceğiz,Gelecek işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

şimdi arkadaşlar bana galaxyr nin kendine kendine kapandığı denildi gittim teknosa ya oradakiler yok öyle bir şey dedi ölü piksel olayı olmaz dedi tamam dedim ve şartlı aldım,1 haftadır kullanıyorum kapanma olmadı şimdi gelelim özelliklere ( olumlu olumsuz )

1.En kötü özelliği şarjı az gidiyor ( 1-2 gün kullanıma göre )
    2.Onun dışında ne bir kasma ne bir sorun var süper telefon
    3.galaxy s plus la da mukayese ettik ona göre daha hızlı ( teknoloji marketlerde bunu sizde yapabilirsiniz)
    3.wave 3 ten daha iyi ama dediğim gibi şarj yönünden wave 3 daha uzun ömürlü

Bunların dışında telefon tüm beklentileri fazlası ile karşılar sorun çıkarmaz lakin şarj sizi tedirgin hale getirir bundan önce shark 2 telefonum vardı 1 hafta giderdi bu ise 1-2 gün gidiyor.İnterneti şu su busu iyi,şarjı kafaya takmayan alsın....He bu arada telefonun ayrı bir havası var...

Batarya yerine şöyle geleceği tasvir eden enerji çipleri koysalar 2-3 ay şarj dayansa ne süper olur ama biz o günleri ne yazıkki göremeyeceğiz,Gelecek işte...

Hayırlı olsun telefonunuz. Aslında şarj android telefonlara göre normal hatta bu biraz daha iyi olduğu söyleniyor. Ben Teknosa'ya güvenemiyorum o yüzden electroworld de indirim olmasını bekliyorum bende alacağım, tabi htc sensation xe kısa sürede pazara girip aklımı çelmezse:)

• rest 06 sağolun,valla bazen şunu düşünüyorum tamam telefonda herşey var güzel ama bana göre bu telefonlar 600-700 tl olmalı arkadaşlar gerçekten bu tarz özellik ve şarj olayına göre fiyatları haketmiyorlar avrupada ucuz ama bizde daha pahalı,tamam helali hoş olsun parayı verelimde aynı fiyata i7 işlemcili laptop alınır,bilmem sizde geliyor mu bu telefonlar bu kadar para etmez hem de hiçbiri ne ıphone,ne s2,ne sensation,eskiden nokia 3210,3310 gibi telefonlar 300-400 lira idi ilk çıktıklarında bu sanki ona benziyor,şimdi hepimiz eğri oturup doğru konuşalım yanında 2.telefon taşıyordur çünkü androidlerin şarjı hemen bitiyor,bir şunu görmek gerek ne süper amoled,ne amoled ne s-lcd hepsi aynı neden mi çünkü hepimiz ekran parlaklığını en az düzeyde tutuyoruz onun için süper amoled olması fark etmiyor.

artık aldık hayırlısı olsun......Ama bu son artık 1-2 gün şarjı giden telefonlara bu kadar para vermem ( Parası için demiyorum ) çünkü bunu haketmiyorlar.kamera,video hepsi boş çünkü kimse fazla kullanmıyor sadece işimizi görsün yeter.Neyse kalın sağlıcakla.....

• Galaxy R hakkında kısaca değerlendirmem:
    Galaxy R modeli, Galaxy SII nin bu kadar tutulmasından sonra bir nevi kendi cihazlarınında alternatifi olmuş durumda, cihazı bir müddettir kullanmaktayım, Galaxy s2 ye kıyasla aralarında genel anlamda büyük farklar yok işlemci,kamera,malzeme konularında değişiklikler söz konusu, sg2 modelinde bazıları tarafından eleştri konusu olan malzeme ve dizayn yönünden nispeten iyileştirilmiş bir cihaz galaxy R modeli, özellikle arka kapak kısmının fırçalanmış metal görünümünde ve boyutunun biraz daha küçük olması Galaxy R ye beklenen istenen kaliteli cihaz havasını katmış, bana göre sg2 deki sıradan bir telefon görünümü ortadan kalkmışki çoğu yorumda aynı yönde, bilindiği gibi sg2 de kullanılan ekran amoled, Galaxy R de ise sclear bu yönü çoğuna göre eksi gibi gözükmekte ancak bir kullanıcı ve her iki cihazı ve diğer amoled ve sclear cihazların çoğunu inceleyen biri olarak son kararım, bana göre bu bir eksi oluşturmamakta aksine sclear ekranın amolede göre biraz daha iyi görüntü verdiğini düşünmekteyim, şöyleki; amoled ekranlar kaliteli, ekranlarda siyah dengesi daha iyi renkler daha yoğun tamam, ancak bu fayda elde edilirken bu seferde renklerdeki doğallık biraz ortadan kalkmakta ayrıca genel anlamda amoled ekranlarda hafif bir sarımsı ton ortaya çıkmakta oysa sclear ekranlarda böyle bir durum sözkonusu değil renkler daha doğal, aynı zamanda parlak ve canlı, mümkün olsa bundan sonra hep sclear ekranlı teller kullanmak isterim, ayrıca belirtmek gerekirse ekran camıda çok sağlam ve sorunsuz gelelim pil konusuna, Galaxy R de de 1.650 mAh lik bir pil kullanılmış durumda pilin genel anlamdaki verimi oldukça iyi, normal bir kullanımda ortalama 2 gün civarı bir kullanım süresi veriyor ayrıntılara dikkat edildiğinde bu süre biraz daha uzayabilir, ayrıca sg2 cihazlarda konu edilen zaman zaman sıkıntı olan ısınma sorunu bu cihazda yok, oldukça yogun kullanımda bile sıkıntı oluşturmuyor, bu yönüyle hem sg2 den hem htc sensationdan daha iyi durumda, sg2 den kamera yönünden biraz daha düşük özelliklere sahip galaxy R modeli kamera performansı yönünden sg2 den çok aşağıda değil kendi yaptığım incelemelere göre sg2 modeli biraz daha iyi fotoğraflar çeksede, galaxy R modeli ondan çok aşağıda değil birbirine yakın kalitede fotoğraflar elde edilmekte video kamera yönünden aynı şeyler sözkonusu, gelelim performans konusuna, basitçe değinecek olursak cihazın dokunmatiği kullanımı sorunsuz ve iyi, browser sorunsuz hızlı oda iyi durumda, fazla oyun oynayan biri olmasamda oyunlardaki performansı mükemmele yakın, cihazda aktif kullanımda ne bir donma ne bir yavaşlama olmakta, kendi kendine reset veya takılma gibi sorunlarıda yok, cihaz genel anlamda performans yönünden mükemmele yakın bir cihaz, cihazda görüşme ses seviyesi ve kalitesi üst düzeyde, sinyal çekim gücü çok iyi, sinyal çekim gücü yönünden wi-fi dede hemem hemen aynı performansı elde edilmekte, gps oldukça başarılı bu yöndende tatmin edici durumda, cihazın hoparlör ses seviyesi ve kaliteside iyi durumda oldukça yüksek ve temiz ses çıkışı mevcut, müzikçalar ve radyo performansı iyi, özellikle kulaklıkta oldukça iyi, kaliteli kulaklıklarla daha başarılı sonuçlar vermekte, cihaz genel olarak malzeme donanım ve performans yönünden başarılı sg2 ye alternatif olurmu, bana göre rahatlıkla olur ve olmakta, kamera v.b gibi ayrıntılara saymazsak genelde sg2 den dizayn malzeme yönünden daha iyi kullanım ve performans yönünden biraz daha iyi bir cihaz olduğunu düşünmekteyim, eğer megapiksel takıntınız yoksa, aldığım cihaz birazda güzel gözüksün, sağlam olsun, hız ve performans yönünden sorunsuz olsun, kullanırken rahatsız etmesin ısınmasın, takılmasın diyorsanız bu tel bence oldukça iyi bir alternatif gibi, tabi özelliklede sg2 ye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 17 Aralık 2011; 23:45:39 >

• quote:

Amoled ekranda siyahlar tam siyah beyazlar tam beyaz, bu bir gercek ancak sclear ekranlarinda renkleri daha dogal gosterdigi ayri bir gercek, eger cok ayrintiyla ilgilenen biri degilseniz sclear ekrani daha cok begenebilirsiniz, amoled ekranlar guzel siyahlarda cok iyi yalniz bunu saglarken kirmizi yesil ve mavilerde ayni tona ulasiyor buda dogal goruntuyu haliyle etkileyip renklerin dogalligini nispeten kaybetmesine neden oluyor amoledi bu yuzden begenmeyen, elestirende az degil hani,
    galaxy r nin ekranina gelince bence cok cok iyi, kesinlikle amoled olmamasi sorun degil, ayrica kendi incelememe gore galaxy r de kullanilan ekran camida cok iyi kolay kolay cizilmiyor yuksek basinc uygulansa bile banamisin demiyor daha once bir arkadas galaxy r nin caminin yapilan testlerde cok basarili oldugunu soylemisti, hakliymis, ekran konusundada ust duzey bir cihaz olmus, yalniz su var cam ne kadar iyi olursa olsun ben her zaman ekran filmi kullanma taraftariyim her ihtimale karsi...

http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonu-aksesuarlari/ipg-samsung-i9103-galaxy-r-gorunmez-cizilmez-ekran-koruyucu-kilif_02.021.9382.0243.htm?ref=go böyle bir ürün gördüm bunu takması teferruatlı gibi, sen ne kullanıyorsun hocam ekran için ?

• kaliteli bir ürün, doğru uygulanabilirse güzelde olur ama dediğiniz gibi biraz teferruatlı, ben şeffaf ekran koruyucusunu gittigidiyordan aldım, kolay uygulanıyor artı ekranda film olduğuda belli olmuyor, kaliteside iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 18 Aralık 2011; 2:49:33 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.