Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy R ile Xperia Arc S arasında çok kararsız kaldım. Hangisini önerirsiniz ?
  • Galaxy R
  • Galaxy R tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinilker

günaydın arkadaşlar,
    telefon 1178 tl den sanalreyonum.com da satılmaya başlamış, site hakkında herhangi bir bilgim yok. eğer ürünü alacaksanız önce siteyi bir araştırın.

http://www.sanalreyonum.com/urun/samsung-i9103-galaxy-r-cep-telefonu_912923.aspx?CatId=27177

kardeş selamlar,

telefonun sarj süresi ile ilgili olarak ne söyleyebilirsin? tam sarj kaç gün gidiyor? 3. günü görme ihtimali oluyor mu yoksa her akşam takıyor musun normal kullanımda sarja?

• bir kaç gündür bende bu teli kullanıyorum şu an içinde oldukça memnunum, birçok yönden başarılı bir cihaz, daha önce sensation,desire s vs androidli teller kullandım batarya sıkıntısını çok yaşadım ekstra pil bile aldım bundada 1 gün gider diye düşünüyordum ancak gördüğüm kadarıyla bu telde pil olayı oldukça iyi durumda normal kullanımda rahatlıkla 2 gün gider diye düşünüyorum, pilin kapasitesi iyi ayrıca samsungun yazılımında buna katkısı var sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 8 Aralık 2011; 11:05:59 >
  • gps konusunda nokia iyi. Turanza söylemiştim. Örneğin hiç bilmediğiniz bir yerdesin mekanısti aç o sana restoranları göstersin. Istersen telefon ev istersen haritalar yardımıyla mekana git. Yorumları oku yıldızlara bak ve kararını ver. Android böyle mi
  • zaten foruma da yazmıştım ilk aldığımda tam 3 gün dayanmıştı ama şu an günlük olarak şarja takıyorum. belki yüklediği uygulamalar yüzünden şarjı 2-3 gün gitmiyor olabilir. ama şu anda o uygulamayı bulamadım.
  • Pek aktif bir konu değil , acaba bu telefonu alanlar mı az ? Geçen Electro world den baktım.Tasarımı güzel, menülerde takılma yapmıyor kesinlikle. Electro World de ve Teknosa 1399 TL. Teknosa birkaç hediye veriyor ancak telefonda sorun çıktığı zaman servise gönderiyor değişim yada para iadesi çok zor. Electro world para iadesi bile yapıyor sorgusuz sualsiz. Biraz daha düşer mi acaba fiyatı yılbaşına doğru felan.
  • Marketlerde ve nette fazla satilmamasida etkili bunda, yoksa tel gercekten cok iyi, piyasaya yaygin cikarsa daha fazla ilgi gorebilir ayrica cogu kiside cihazi tanimiyor sg2 varken bunun alternatif pek gormek istemiyor tabi cihazi bilmeyince oyle dusunmeleride dogal sayilabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 8 Aralık 2011; 21:35:21 >
  • Sg2 de nfc var R da yok herhalde değil mi ? Bence de güzel bir cihaz almak için sabırsızlanıyorum, teknosa dan hediyeli mi electro world den para iadesi garantilimi alayım karar veremedim.
  • Ben electroworld de olduğunu bilmiyordum teknosa dan aldım şu an sorunsuz. Hediyelerde güzel aslında ama ne olur ne olmaz derseniz, bence para iade garantili alın daha iyi olur sanırım...
  • Telefon kendini arada kapatıyor diyenler var, pek sorun ettiğim söylenemez sıkıntısız cihaz yok zaten. Bu oluyormu sizde ? Oluyorsa sıkmı?
  • Yok şu ana kadar hiç olmadı, kısa süre önce almış olsamda çok yoğun kullandım, bu sürede ne takılma ne donma ne yavaşlama ne kapanma oldu nazar değmesin mükemmel gidiyor şimdilik.
  • Aman nazar değmesin. Vatan bilgisayarda Xperia Arc S kampanya olduğunda 1260 TL'ye düşmüştü o biraz arada bıraktı beni. Gerçi benchmark larda felan çok önde Galaxy R.
  • Yanliş anlasilmasin ama arc s olsun sg 2 olsun bu teller bana oyuncak gibi geliyor özellikleri güzel orası ayrı, beğenenlere saygıyla...
  • Vatan Bilgisayar az önce %25 indirim yapmış yine. Xperia Arc S 1247, Sg2 1504, pff Galaxy R olsaydı ne iyi olurdu.
  • ellerinde olsa az çok bir indirim yaparlardı ama maalesef bunun için biraz daha beklemek lazım...
  • Sg2 de herkes ısınma sorunundan dertli, R da ısınma durumu nedir hocam ?
  • ısınma sorunu yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

ısınma sorunu yok...

hocam sizin telefonun şarjı kaç gün gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.