Şimdi Ara

Samsung Galaxy R(Z) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
8
Favori
63.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parsan

Birisi indirimle beraber 1299 lira iken diğer telefon 1699 arada ki 400 liralık farkı vereceksen eğer millet s2 alsın tabi

Arkadaşın dediği gibi bir takılma donma kesinlikle bende rastlamadım teknosa da kullanırken. Benim telefon da pazartesi elimde olacak. Ekranın çizilme olayına gelirsek temiz bir telefon sahibi olmak istiyorsanız bile ekrana koruyucu takıp kullanmak en mantıklısı ve güzelidir.

herkes temiz ekran kullanmak ister ama kaza geliyorum demez :) keşke youtube da ekran dayanıklılık testi yayınlasalarda bizde öğrenmiş oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgahan93

quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Birisi indirimle beraber 1299 lira iken diğer telefon 1699 arada ki 400 liralık farkı vereceksen eğer millet s2 alsın tabi

Arkadaşın dediği gibi bir takılma donma kesinlikle bende rastlamadım teknosa da kullanırken. Benim telefon da pazartesi elimde olacak. Ekranın çizilme olayına gelirsek temiz bir telefon sahibi olmak istiyorsanız bile ekrana koruyucu takıp kullanmak en mantıklısı ve güzelidir.

herkes temiz ekran kullanmak ister ama kaza geliyorum demez :) keşke youtube da ekran dayanıklılık testi yayınlasalarda bizde öğrenmiş oluruz.

Benim önce ki telefonum da gorilla glass ekrana sahipti ama o da çizilmişti hemen ekran koruyucu taktım. Yani biraz da kullanımla alakalı bu işler. Çizilmez ekran da elbet bir vakitten sonra çiziliyor o . yani direk ekran koruyucuyu takıp kullanmak bana her zaman mantıklı gelmiştir. 1499 s2 satılan yer ise taksiti bankanın koyduğu ücretle beraber en fazla 1560 1550 lere falan gelir ki zaten çok büyük bir ücrete tekabül ediyor. hediyerle beraber bu telefon 1200 1150 lere falan geliyor ve bence fiyatını hakeden bir telefon pazartesinden sonra benchmark testlerini falan koyunca ortaya çıkar zaten herşey

• S2 almak isteyen S2 alsın arkadaşlar, kimseye zorla galaxy r alın demiyoruz. kaldı ki S2 değil galaxy r. S2 ile kıyaslandığına göre R demek ki iyi bir telefon. zaten telefona 8 mp kamera, 4.3 inch amoled gorilla glas ekran koysalar hafızayı artırsalar S2 olurdu. bana 4.3 amoled gorillaglass ekran ve 8 mp kamera lazım değil. kaldı ki gorilla glass yazan telefonlarda da çizilmeye şahit olduk. benim de önceki telefonum gorilla glass çizilmez ekrana sahipti ama yer yer çizilme vardı. ben şu anda ekran koruyucu aldım ve öyle kullanıyorum. gorilla glass bile olsa yine ekran koruyucu film alırdım ki neden bu telefonlar (S2) içinde ekran koruyucu film satılmakta !
    rom olayına gelince de ben her zaman orjinal sürümden yanayım. orjinal olarak kullanmayacaksanız gidin motorola alın ne kadar sağlam bir telefon olduğunu göreceksiniz. Türkiyede garantili satılsa bir dakka düşünmeden gider motorola alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

Evet arkadaşlar gördüğüm kadarıyla kimse gelip insanların kafasını karıştırmamış, müsade ederseniz eğer bu sefer ben yapayım.

Samsung 'un piyasaya yeni giren Samsung Galaxy R i9103 (Z) modelini de düşünmeden, beklemeden almayın derim.

Samsung Galaxy R modeli S II'den bazı ufak farkları var.

5 MP kamera ( S II'de 8 MP )
    720P video kayıt ( S II'de 1080P )
    Tegra 2 İşlemci ( ARM Cortex-A9 Her ikisi de dual core )
    SC-LCD Ekran ( S II'de Super Amoled )
    ...
    ..
    .

Bana göre SC-LCD Amoled'den çok daha parlak (Gerçi siyahları siyah filan değil) , kasasının arkası çok daha güzel. (Metal olan şık bir kısmı var.)
    Gerçi parlaklığı kıstığınızda yazılar Amoled'de daha rahat okunuyor.

Samsung Galaxy R(Z)

Arkadaşlar bu cep telefonu piyasaya ilginç bir şekilde 1400 TL'den girdi.
    Yine çok ilginç bir şekilde sanırım şu anda sadece Teknosa'da satılmakta.

Gelelim Teknosa'da olan kampanyaya;

quote:

Teknosa dan alındığı zaman araç tutacağı 8 gb lık hafıza kartı SAMSUNG HM1500 BLUETOOTH KULAKLIK iGO Navigasyon Yazılımı (1 yıl süresince ücretsiz güncelleme) 1 yıllık Samsung Fun Club üyeliği, ve + 100 liralık hediye çeki veriyor . Baya uygun yani teknosanın diğer sattığı ürünlere nazaran.

- Araç tutacağı
    - 8 GB'lık hafıza kartı
    - SAMSUNG HM1500 BLUETOOTH KULAKLIK (Piyasa fiyatı 70 TL civarı)
    - iGO Navigasyon Yazılımı (1 yıl süresince ücretsiz güncelleme)
    - 1 yıllık Samsung Fun Club üyeliği
    - + 100 liralık hediye çeki

Hatta bugün Teknosa'dan alırsanız Axess 'e %10 chip para hediyesi var.

Bu kadar kısa sürede fiyatı bu kadar aşağı inen bir ürünü güzel bir %25 kampanyasına denk getirip almak daha mantıklı olmaz mı acaba?

Hani 850 TL para bayılmışken biraz daha şartları zorlayıp güncel, en az şöyle 2 sene daha gidecek, içinize sinecek yeni jenerasyon bir telefon almak daha iyi olmaz mı? Bana göre Samsung Galaxy S II 'nin ( R'nin kasası aynı, hatta daha güzel arka kapak kısmı metal) kasası filan Galaxy S'den çok daha güzel, şık ve de kaliteli. Çift işlemci, fotoğraf çekim kalitesi, hızını...vs söylemiyorum zaten.

Evet umarım bir kaç arkadaşın kafasını karıştırabilmişimdir.

Kafası karışanlar, uygun fiyatlı Samsung Galaxy R 'yi almak isteyenler sizi bu konuya alalım:

http://forum.donanimhaber.com/m_54234054/tm.htm

Sıcak Fırsatlarda yazdığım mesajdan alıntı...

• sanırım bu cihaz plustan daha iyi :) amma 300 TL daha pahalı :(
  • Yarın ola hayrola telefon gelse de kurcalasak
  • kargoya vermişler mi ürünü, nerede olduğunu görebiliyor musun
  • Mesaj geldi 21 inde teslim edilecektir yazıyordu.
  • hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden, kargoyla gelen ürünü kontrol etmeyi unutma. güzel bir seçim yaptın bence şu zamana kadar kullandığım en iyi telefon, panasonic vs3 ümü geçti :)
  • İnternetten aldığım için herhangi bir sorunda koşulsuz 7 gün içinde birebir değişim veya parayı alabiliyorsun zaten ups kargo ile yolluyorlar güzel kargo şirketidir laptopumu falan da oradan almıştım sorunsuz getirmişlerdi. İlk bakacağım şey ölü piksel olup olmadığı zaten. Varsa zaten direk geri gönderi inşallah olmaz tabi
  • @parsan ve @sinilker

bu telefonun sadece teknosalarda satıldığı doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

@parsan ve @sinilker

bu telefonun sadece teknosalarda satıldığı doğru mu?

ankamall electroworld de inceledim
    1500 küsürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 20 Kasım 2011; 23:26:14 >
  • hadi ya demek heryerde satılıyor. teşekkürler cevap için
  • Samsung getirtiyor ülkemize firmalarla anlaşıp satıyor arkadaşlar. İlk 10 gün sanırım sadece teknosa satıyordu. Sonradan demek ki elektroworld falan da almış.
  • Ürün elime ulaştı yalnız ekran da ölü piksel olması dolayısıyla geri gönderdim bugün. Artı olarak araç tutacağı da çıkmadı üründen. Biraz sıkıntılı oldu nedense..
  • kötü olmuş, neyse ki ürün eline geçtiğinde hemen anladın. yenisini bekleyeceksin sanırım
  • Aynen bugün geldi hemen kargoladım geri gönderdim. Yeni ürün bekleyeceğim bende umarım onda da aynı sorun olmaz
  • umarım,
    testi nasıl yaptın *#0*# ile mi
  • Ekran açılışında çok belliydi . Telefonun ekranın sağ ortasında koca bir beyaz nokta . Direk göze çarpıyordu zaten. Araç tutacağı da çıkmadı üründen onu da anlamadım zaten. Onu da arayıp bildirdim. Çarşamba günü arayıp tekrar hatırlatacağım onları da yeni gelen üründe olmasa bari. En nefret ettiğim şey resmen ölü piksel.
  • alalı 2hafta oldu süper bi alet arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.